Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pepeye 4 mio para vereceksin bonusuyla 5-6 olacak diğer topçularda hala şenol hocam şenol hocam diye güle oynaya top oynayacak öylemi talisca bugün demiş zaten atiba oğuzhan cenk Q7 v.s bir çok oyunculara baş kaldırcktır bu sene maaş skalasındaki oluşan uçuruma

Gokhan - Marcelo - Pepe - Adriano

Baya yasli bir defans hatti ama saglam oyuncular

Türkiye'ye kaliteli adamlar gelsin be kardeşim. Kime geldiği önemli değil.

pepeyi biz alsaydik cok merak ederdim maliyet yorumlarini :D

Bunlardan Talisca 4 m euro, quaresma 2.5 m euro, Aboubakar 4 m euro maaş ister yazın kenara. Daha yerli çingeneleri saymadım

Mutlaka izleyin 9 dakikalık antrenman çekimi Tudor'un ilgisi ve transfer haberleri

@yunus_oyken adlı kişinin Tweetine göz at: Twitter

bjk şimdi forvet ve kanat almak istiyosa oyuncu satmak zorunda.marcelo elden çıkabilir.

Türkiye'ye kaliteli adamlar gelsin be kardeşim. Kime geldiği önemli değil.

Gelsin de katarvari fiyatlara gelmesin. Genel konuşuyorum bu giden paralar sadece kulüpleri değil bu ülkede yaşayan herkesi etkiliyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sneijder kalirsa ilk 11'i merak ediyorum

Belhanda solda mi oynar, yoksa sneijder ile birlikte uclu orta sahada mi, selcuk oynar mi oynamaz mi...

Bjk hala 2yildizlimi ??

8f40d46b86a6e5b30a486d0829d97424.jpg

Pepe kesinlikle faydalı olur. Taş gibi stoper.

Maliyeti beni ilgilendirmez ama yıllık 4.5 milyondan aşağı almaz. Bir o kadar da imza parası alır.

Sneijder i herkes seviyor, oynamasını da istiyor ama takım gerçekleri Sneijder in performansını artıracak yapıda değil.tempolu iki orta saha imbula-lemina tarzı oyuncular alınmadıkça takım Sneijder i tasiyamiyor.hele bir de Podolski, Bruma gibi defans yapmayan ileri uç oyuncuları, Selçuk gibi veteran bir orta saha ile hiç çekilmez oluyor takım... tudor hoca bu duruma bir son vermeden başarılı olunmayacagini gördü...önce veteran oyuncuları gönderdi ya da kampa almadı.kalanlari da resmen hizaya çekti.bu gün idmanda özellikle dikkat ettim, hepsini muma çevirmiş... eğer istedikleri diğer oyuncular da gelirse ki inanıyoruz gelecek.cok başarılı,heyecan verici, tempolu bir Cimbom izleyeceğiz inşallah...

Sneijder'in uçağı paylaşıldı mı???

40 yasindaki cöpe yillik 5 milyon euro veriyorlar. Ülkeyi katara çevirdiler, yazıklar olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt