Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijderin büyük maçlarda etkili olmasına ragmen büyük maç kazandırmadı diyenlere bir sorum olacaktı. 2 yıldır derbi kazanamıyorsak, Muslera 2 yıldır büyük maç kazandıramıyormu oluyor şimdi bu bakış açısıyla? Yani Muslerayı satmak gerekiyor?

Cevaplarınızı merak ettim ama kesin birşeyler uydurup yazarsınız gibi duruyor haklı çıkmak adına. Çünkü yürütülen mantık net saçma kabul ederseniz.

Sinan out Feghouli in
Yasin Sneijder out Konoplyanka in
Sabahtan beri ayni seyi yazip duruyorsun sapkin misin cocuk yedege kimi koyacaksin surekli transfer yapabilme sansimiz yok. Su outlar olmadan in olanlari getirsinler isleri ne hepi topu 4 milyon euro yillik artar.
Sinan forveti yedekler, yasin kanatlari sneijder yeri gelir as oynar yeri gelir forvet arkasini yedekler farkli formasyonlar deneriz elimiz rahatlar rakipleri sasirtirsin ve hem lig hem uefada yurursun

Valla Pepe yi çok beğenirim. Çok isterdim 2 sene evveline kadar.

Ama özellikle geçen sene olmak üzere sakatlıktan kaçırdığı maçlar çok fazla.

Sakatlık geçmişi : Pepe - Sakatlık gecmişi | Transfermarkt

2 sene evvel 10, geçen sene 29 maç sakatlık sebebi ile kaçırmış 34 yaşındaki stopere 2 yıl garanti 10 milyon euro salaklık bence.

Ama bizim 2 merkez orta saha, 1 sol bek, 1 sağ bek ve 1 stoper olmak üzere en az 5 oyuncu daha almak zorunda olduğumuz gerçeği değişmiyor kesinlikle!! :(

Patlatsana duyumlari renktas? :D
Kendimi zor tutuyorum :D

giphy.gif

GSC App VIP Edition 1.0 ™

_______İmbula_____Belhanda
Feghouli_____Sneijder____Konop
______________Gomis

Belhanda Selçuk rolünü üstlenir.
Defansa yardım etmeyip, pas oyununda etkili olur.

Bugün gördün umarım. Selçuk ikili mücadelede yerde kaldığı anda tudor beyfendi elinden tutup yerden kaldırdı çıkarıldım selçuk'u. Adamım ayakta durmaya hali yok. Sen kaptanımızı kadroya yaz. ?

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1604994_Galatasaray_SK.jpg

Sneijder giderse Dursun ancak bu kadroyu kurarsa tepki yemez Selçuk niye orda diyeceksiniz ama Tudor Selçuk'u kesmez

Sneijderin büyük maçlarda etkili olmasına ragmen büyük maç kazandırmadı diyenlere bir sorum olacaktı. 2 yıldır derbi kazanamıyorsak, Muslera 2 yıldır büyük maç kazandıramıyormu oluyor şimdi bu bakış açısıyla? Yani Muslerayı satmak gerekiyor?

Cevaplarınızı merak ettim ama kesin birşeyler uydurup yazarsınız gibi duruyor haklı çıkmak adına. Çünkü yürütülen mantık net saçma kabul ederseniz.
Kahvehanedeki 50 yaş üstü dayılarda wesleyin gitmesinden yana görüş bildiriyor maalesef. ? susmak en iyisi galiba

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijder gider gitmez...
Lakin yazık olur; onu Belhanda, Feghouli ve Gomis ile görmek isterdim

Topic ban vermek nedir delikanli modlar, orda Sneijder'i savunuyoruz diye topic ban yiyoruz, yaziklar olsun size, boyle birsey olabilirmi, yuh yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt