Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Centre Live‏ @TransferCentreL
Galatasaray are close to signing West Ham midfielder Sofiane Feghouli.

Yeme bizi Yusuf. Böyle bir diyalog oluşur:

"Selçuk Abi bir selfie çekebilir miyim?"
"Selçuk Abi; bir imza alayım...seni seviyoruz"

GSC App VIP Edition 1.0 ™
Ünlü görünce mal gibi donup kalıyorum genelde geçen migrosta erdal beşikçioğlu abimizi gördüm öyle bakakaldım :D

Ama selçuk a çok doluyum.Abi ne olur git derim demeye çabalarım.

E6853 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belhanda-Sneijder-Feghouli bu şekilde olabilir Sneijder Mls ile anlaşırsa devre arası veya sezon sonu için,tamam eleştiriyoruz ama kalırsa oynar

Bu ülke Drogba Sneijder Hagi görmüş, bir çizgi film kahramanı için ülkeyi yıkacak tiner tayfası. Ben nöbeti hakkıyla tutan renktaşkarıma devredeyim. Hayırlı geceler çocuğu olunca pipisini kesmeyen madde kullanmayan Galatasaray aşıkları....:gsbayrak:

Forumda bazı insanlar Sneijderin takımda kalmasını isteyen bizlere Sneijderciler diyor.Sneijder bizim babamızın oğlu da değil burada kazandığı paradan bize para da vermiyor biz şuan Sneijderin Galatasaraydan gitmesinin bize zararı olacağını düşünüyoruz çünkü yerini dolduramayız Konoyu Feghouliyi alsınlar yani alacaklarını bileyim yönetime güveneyim benim için Sneijder akşamdan gitsin umurumda olmaz

Yeme bizi Yusuf. Böyle bir diyalog oluşur:

"Selçuk Abi bir selfie çekebilir miyim?"
"Selçuk Abi; bir imza alayım...seni seviyoruz"

bari abi 10 lira ateşlede bi sigara alam
oda olmazsa
yol param kalmadı abi 1-2
selçuk vermeyince
arkasını dönüp vay .... çocuğu

Son düzenleme:
Annem'e kufur edip, forum'daki mesajlari silip hic birsey olmamis gibi davrandigini unutmadik Hayri, mod olabilirsin, ama modlugun rengi gibisin, adam degilsin buda benim ozgur fikrim.

Ha o ayri
Orda sen laf ettin ben laf ettim ayrica ettigim lafi ben silmem orda da yalanciligi birak renktas, baskasi silmistir. Adam olma hususunda da, senin benim adam olmadigimi dusunmen beni anca onore eder
Simdi konu disi mesaj yazmamaya davet ediyorum seni. Eger derdin varsa bana direkt PM atabilirsin.

Yanlış anlamayın da Sneijder kalırsa Belhanda bok oynar. 8 numarada fazla hafif kalır, sol kanatta ondan iyi alternatifler var. Sırf aldık diye oynatmak zorunda değiliz. Forvet arkasında zaten oynayamaz Sneijder kalırsa arada fersah fersah fark var.

GSC de gergin anlar

Guti Pepe'den daha kariyerliydi bjkli tayfa çok ilginç bir madde kullanıyor galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt