Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanlış anlamayın da Sneijder kalırsa Belhanda bok oynar. 8 numarada fazla hafif kalır, sol kanatta ondan iyi alternatifler var. Sırf aldık diye oynatmak zorunda değiliz. Forvet arkasında zaten oynayamaz Sneijder kalırsa arada fersah fersah fark var.
su sürec hic yasanmasaydı mıllet bırbırıne düstü...

Ha o ayri
Orda sen laf ettin ben laf ettim ayrica ettigim lafi ben silmem orda da yalanciligi birak renktas, baskasi silmistir. Adam olma hususunda da, senin benim adam olmadigimi dusunmen beni anca onore eder
Simdi konu disi mesaj yazmamaya davet ediyorum seni. Eger derdin varsa bana direkt PM atabilirsin.
Senin sildigini biliyoruz Hayri, modsun diye herseyi bildigini zannetme.

7d291510fd956db700347eab3eec814d.jpg

Sneijderle olmaz artık
Kampa katılmadı kilolu takım için de grupculuk yaptığı ayyuka cıkmış
Gece yarısı toplantıları yaptığı ortada
Ya tudor gidecek ya sneijder
Testi kırılacak ama hangisi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sampdoria, ilk hedefi olan Ilicic'i Atalanta'ya kaptırdıktan sonra Sneijder defterini tekrar açacak gibi gözüküyor. Ayrıca Sneijder'e; Milan, Montreal ve LA Galaxy'den de teklif var. (Di Marzio)
Milan'da para bol 5 milyon euro bonservis ateşlesin

her izleyişimde iskoç hakemin penaltı kararının ne kadar doğru olduğunu bir kez daha görüyorum

tertemiz bir şarj ve düşen oyuncunun kontrolsüz hareketi , net penaltı kırmızı

alistilar trde kiyaklara avrupada düz döndürüp ters yaptilar

sirf su quaresmanin hareketlerine verilmeyen kirmizi kartlar bile sikenin agababasi

BİLGİ | Sneijder, taraftarların olduğu bölüme geldiği anda A Spor 4.5G ile canlı bağlanacak.

Yahu yıllar önce engellediğim adamların mesajlarını ben neden görüyorum ? Herhalde forum birden fazla kez çöktü, bütün ayarlar vs. gitti. Hadi çoğunu gördükçe tekrar engelledim ama, forumun baş trollü mod. olmuş, onu ne yapacağız ? Engelleyemiyoruz madem, bari en azından belli konularda yazdıklarını görmeme hakkımız olmalı diye düşünüyorum. Yani bir insan seviyeyi tek başına ancak bu kadar aşağı çekebilir.

Mls'ten bir takıma giderse Ocak'ta katılacak o takıma sanırım

Feghouliiiiiiiiiiiiii buraya gelecek ya bu iş bitti artık Çok ciddiyim bu adam ligde 10 gol 10 asist aşağısına oynamaz

bu olay ve karşılamanın üstünden sampdoryanın 2.5 verdiği adama 5.5 verip de 1-2 sene daha uzatırsak ABV

Yahu yıllar önce engellediğim adamların mesajlarını ben neden görüyorum ? Herhalde forum birden fazla kez çöktü, bütün ayarlar vs. gitti. Hadi çoğunu gördükçe tekrar engelledim ama, forumun baş trollü mod. olmuş, onu ne yapacağız ? Engelleyemiyoruz madem, bari en azından belli konularda yazdıklarını görmeme hakkımız olmalı diye düşünüyorum. Yani bir insan seviyeyi tek başına ancak bu kadar aşağı çekebilir.
Burdan yapabilirsin

Sampdoria, ilk hedefi olan Ilicic'i Atalanta'ya kaptırdıktan sonra Sneijder defterini tekrar açacak gibi gözüküyor. Ayrıca Sneijder'e; Milan, Montreal ve LA Galaxy'den de teklif var. (Di Marzio)
Milan'da para bol 5 milyon euro bonservis ateşlesin

sneijder galaxy icin bonservisini isteyecek bizim yönetimde maasindan kurtulmak isteyecek.
herkes icin win win olacak bi bizim taraftarin bi kismi üzülücek.
neyse yarin hersey belli olur.

hayrimi seviyeyi dusuruyor ahahahahahahahahhaah :red:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt