Mert GÜLMEZ
10 Numara!
- 31 Ocak 2013
- 14.757
- 1.666
- 1.328
Beyler durmisi haberi nerden cikti muzzy ozcan aciklamami yapti ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
su sürec hic yasanmasaydı mıllet bırbırıne düstü...Yanlış anlamayın da Sneijder kalırsa Belhanda bok oynar. 8 numarada fazla hafif kalır, sol kanatta ondan iyi alternatifler var. Sırf aldık diye oynatmak zorunda değiliz. Forvet arkasında zaten oynayamaz Sneijder kalırsa arada fersah fersah fark var.
Senin sildigini biliyoruz Hayri, modsun diye herseyi bildigini zannetme.Ha o ayri
Orda sen laf ettin ben laf ettim ayrica ettigim lafi ben silmem orda da yalanciligi birak renktas, baskasi silmistir. Adam olma hususunda da, senin benim adam olmadigimi dusunmen beni anca onore eder
Simdi konu disi mesaj yazmamaya davet ediyorum seni. Eger derdin varsa bana direkt PM atabilirsin.
su sürec hic yasanmasaydı mıllet bırbırıne düstü...
Bana da oyle geliyor.Beinsport ve Bip güvenirliği yüksek kaynaklar.
Feghouli gelir bence
GSC App VIP Edition 1.0 ™
İngiliz kaynaklı haber mı yoksa "according to turkish Medya" mı diye sormuştum.Arif kaca acma bari gece gece, cocukmusun?
Senin yuzunden oluyorİngiliz kaynaklı haber mı yoksa "according to turkish Medya" mı diye sormuştum.
Seni gergin gördüm Alper.
GSC App VIP Edition 1.0 ™
her izleyişimde iskoç hakemin penaltı kararının ne kadar doğru olduğunu bir kez daha görüyorum
tertemiz bir şarj ve düşen oyuncunun kontrolsüz hareketi , net penaltı kırmızı
Burdan yapabilirsinYahu yıllar önce engellediğim adamların mesajlarını ben neden görüyorum ? Herhalde forum birden fazla kez çöktü, bütün ayarlar vs. gitti. Hadi çoğunu gördükçe tekrar engelledim ama, forumun baş trollü mod. olmuş, onu ne yapacağız ? Engelleyemiyoruz madem, bari en azından belli konularda yazdıklarını görmeme hakkımız olmalı diye düşünüyorum. Yani bir insan seviyeyi tek başına ancak bu kadar aşağı çekebilir.
Sampdoria, ilk hedefi olan Ilicic'i Atalanta'ya kaptırdıktan sonra Sneijder defterini tekrar açacak gibi gözüküyor. Ayrıca Sneijder'e; Milan, Montreal ve LA Galaxy'den de teklif var. (Di Marzio)
Milan'da para bol 5 milyon euro bonservis ateşlesin
Yahu yıllar önce engellediğim adamların mesajlarını ben neden görüyorum ? Herhalde forum birden fazla kez çöktü, bütün ayarlar vs. gitti. Hadi çoğunu gördükçe tekrar engelledim ama, forumun baş trollü mod. olmuş, onu ne yapacağız ? Engelleyemiyoruz madem, bari en azından belli konularda yazdıklarını görmeme hakkımız olmalı diye düşünüyorum. Yani bir insan seviyeyi tek başına ancak bu kadar aşağı çekebilir.