Umut Özçelik
Büyük Kaptan
- 19 Aralık 2008
- 21.441
- 3.560
- 1.983
2018 martta.Mls'ten bir takıma giderse Ocak'ta katılacak o takıma sanırım
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2018 martta.Mls'ten bir takıma giderse Ocak'ta katılacak o takıma sanırım
En iyisi bende bir Twitter Account yapimSenin yuzunden oluyor![]()
Kim diyorFeghouliiiiiiiiiiiiii buraya gelecek ya bu iş bitti artık Çok ciddiyim bu adam ligde 10 gol 10 asist aşağısına oynamaz
10 gol atamaz ama 10 asistten fazla yaparFeghouliiiiiiiiiiiiii buraya gelecek ya bu iş bitti artık Çok ciddiyim bu adam ligde 10 gol 10 asist aşağısına oynamaz
2018 martta.
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
Hayri P. CundYahu yıllar önce engellediğim adamların mesajlarını ben neden görüyorum ? Herhalde forum birden fazla kez çöktü, bütün ayarlar vs. gitti. Hadi çoğunu gördükçe tekrar engelledim ama, forumun baş trollü mod. olmuş, onu ne yapacağız ? Engelleyemiyoruz madem, bari en azından belli konularda yazdıklarını görmeme hakkımız olmalı diye düşünüyorum. Yani bir insan seviyeyi tek başına ancak bu kadar aşağı çekebilir.
Insallah dogru haberdir.Galatasaray, geçen sezon Granada'da kiralık oynayan Jeremie Boga ile ilgileniyor. Chelsea oyuncuyu satmaya sıcak bakıyor. (Foot Mercato)
Havalimanı'nda Sneijder'ı beklerken tesadüfen Emenike ile karşılaşıldı ve şike yapsana tezahüratlarında bulunuldu! https://twitter.com/forzacimbomtr/status/882360408610353153/photo/1
su sürec hic yasanmasaydı mıllet bırbırıne düstü...
10 gol atamaz ama 10 asistten fazla yapar
Sneijderin gidecegi bence belliydi bu yuzden belhanda alindi.Belhanda aşırı manasız bi transfer oldu, öncelikli olan bir sürü mevki varken bir ton para gömüp Belhanda'yı aldık. Sneijder falan da duruyor daha. Yani Belhanda'yı almak için ne acelen var sanki biz almasak 10 milyon verip alan olcaktı adamı şu an Kiev birine kiralık kilitlemeye çalışıyordu hala. Tudor amelelik yapıp kendi ayağına sıktı bence.
Yahu yıllar önce engellediğim adamların mesajlarını ben neden görüyorum ? Herhalde forum birden fazla kez çöktü, bütün ayarlar vs. gitti. Hadi çoğunu gördükçe tekrar engelledim ama, forumun baş trollü mod. olmuş, onu ne yapacağız ? Engelleyemiyoruz madem, bari en azından belli konularda yazdıklarını görmeme hakkımız olmalı diye düşünüyorum. Yani bir insan seviyeyi tek başına ancak bu kadar aşağı çekebilir.
Nasıl oyuncu biliyor musun?Insallah dogru haberdir.