Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray, geçen sezon Granada'da kiralık oynayan Jeremie Boga ile ilgileniyor. Chelsea oyuncuyu satmaya sıcak bakıyor. (Foot Mercato)

Yarın Sneijder için olacaklarda ortada gibi bonservissiz olarak Amerika veya Sampdoria yolcusu olacak 27 Haziranda gel denilen adam ayın 5 inde hala ortada yoksa bu iş bitmiştir kimse maval okumasın

Yahu yıllar önce engellediğim adamların mesajlarını ben neden görüyorum ? Herhalde forum birden fazla kez çöktü, bütün ayarlar vs. gitti. Hadi çoğunu gördükçe tekrar engelledim ama, forumun baş trollü mod. olmuş, onu ne yapacağız ? Engelleyemiyoruz madem, bari en azından belli konularda yazdıklarını görmeme hakkımız olmalı diye düşünüyorum. Yani bir insan seviyeyi tek başına ancak bu kadar aşağı çekebilir.
Hayri P. Cund

GSC App VIP Edition 1.0 ™

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda Sneijder'ı bekleyen Galatasaraylı taraftarlar tesadüfen Yunanistan'dan dönen Emenike ile karşılaştı.

su sürec hic yasanmasaydı mıllet bırbırıne düstü...

Belhanda aşırı manasız bi transfer oldu, öncelikli olan bir sürü mevki varken bir ton para gömüp Belhanda'yı aldık. Sneijder falan da duruyor daha. Yani Belhanda'yı almak için ne acelen var sanki biz almasak 10 milyon verip alan olcaktı adamı şu an Kiev birine kiralık kilitlemeye çalışıyordu hala. Tudor amelelik yapıp kendi ayağına sıktı bence.

DD7GLNdU0AAd9aP

Emmanuel Emenike Galatasaraylı taraftarların arasından geçerken

Belhanda aşırı manasız bi transfer oldu, öncelikli olan bir sürü mevki varken bir ton para gömüp Belhanda'yı aldık. Sneijder falan da duruyor daha. Yani Belhanda'yı almak için ne acelen var sanki biz almasak 10 milyon verip alan olcaktı adamı şu an Kiev birine kiralık kilitlemeye çalışıyordu hala. Tudor amelelik yapıp kendi ayağına sıktı bence.
Sneijderin gidecegi bence belliydi bu yuzden belhanda alindi.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Yahu yıllar önce engellediğim adamların mesajlarını ben neden görüyorum ? Herhalde forum birden fazla kez çöktü, bütün ayarlar vs. gitti. Hadi çoğunu gördükçe tekrar engelledim ama, forumun baş trollü mod. olmuş, onu ne yapacağız ? Engelleyemiyoruz madem, bari en azından belli konularda yazdıklarını görmeme hakkımız olmalı diye düşünüyorum. Yani bir insan seviyeyi tek başına ancak bu kadar aşağı çekebilir.

Kudur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt