İnşallah doğrudurBein,Nevzat,Bipspor+birçok yabancı hesap bunu onaylıyor hatta West Ham taraftarları 4.5 e gitmesine üzülüyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnşallah doğrudurBein,Nevzat,Bipspor+birçok yabancı hesap bunu onaylıyor hatta West Ham taraftarları 4.5 e gitmesine üzülüyorlar.
Maliyetlerini doğru yazmış mıydı?Beyler Belhanda Bruma Maicon Gomis transferlerini günler önce açıklamıştı ben bu seneden beri takip ediyorum adam gayet iyi bu sene
Vee Feghouli diyo bakın bi
RASKOLNİKOV (@Levent_ozdmr) on Twitter
LG-H815 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İnşallah doğrudurbenim takip ettiğim kadarıyla sadece teklifi var
Yasin gitsin sinan kalsin diyenlere de helal valla sinanin neyini istiyorlar anlamadim![]()
Bruma için 13+2 demişti ki 12.5+2.5 fark yokMaliyetlerini doğru yazmış mıydı?
Dogru konusKalacak herhalde bu ya. En kötü kadro dışı kalır yatarak para yer
GSC
Alsaydi ya kacacagina, tarik ontivero gibi çöpleri doldurup kactiünal aysal olsa sağ beke Alves'i alırdı bütün medya kudurur muhasebeci olurdu
Corcia ya da hyrllsn demiş 3.5 milyon € yıllıkta 2.5Bruma için 13+2 demişti ki 12.5+2.5 fark yok
Belhanda için 8 demisti ama opsiyon demismiydi hatırlamıyorum
Gomis icinde 2.5 bonservis demişti
Maicon için de 7 falan demisti sanırim o yüzden bu seneki istihbaratina güveniyorum şahsen çoğu gs haberi paylaşanlardan da önce haber veriyor ve hepde çok yaklaşıyor maliyetlerde
LG-H815 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi