Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta sahada Selçuk oynayacaksa komple Real Madrid'i bize getirsek yine bir bokum olmaz bu sene. İlk almamız gereken yer orta saha. Bir antrenör takımı komple 2.lig oyuncularından bile kursa bir bildiği yada bir planı var mı diye görmek gerekir ama Tudor önümüzdeki sene de Selçuk'u 11'de düşünüyorsa zaten devre arasında Selçuk'la üst üste koyup şutlanır. Milletin jeton kareli olduğu için birkaç sene geç düştü ama Selçuk'a bazı maçlarda protesto oldu, artık kimsenin bu futbolla alakasız herife tahammülü kalmadı.

ozaman yazalim.

----------------muslera---------------
corchia-----maicon---serdar---riza
---------------imbula--xelcuk----------
feghouli--------belhanda-----garry
---------------gomis-------------------
Orta saha için ben Tudorun tek yönlü defansif bi orta saha oyuncu alacağını düşünmüyorum ve direk 2 hamle bekliyorum şahsen zaten yazılan çizilenler ortada 2 tane b2b orta saha biri lemina olur insallah değeride o ayarda biri olursa süper olur
Yalniz eğer öyle bisey olursa kusursuz bi kadro olur bence serdar falan hiç sırıtmiycak bence bu sene iyi oynayacak o hissi uyandiriyo tabi sakatlanmassa

LG-H815 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sözlesme uzatma numaralari bunlar

Büyük ihtimal yarin sözlesmesi 1 yil uzatilir

Feghouli bahsi geçen paralara muhteşem bir transfer olur

Sneijderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yasinin neyi var kalenin önüne gelince beyini black out yasiyor.
ataklari öldüryor resmen.

Renktas as oynasin diyen yok zaten ama iyi yedek olur turk lazim klubeye..gectigimiz her sezon ortalama 7 8 gol atan adam oyle son iki uc macta bos kaleye yuvarladigi goller de degil ki sampiyonlugun birinde onemli rol oynadi..sakatlik sorunu da yok yasin elestirileri bos bence..neden ilk 11 tartisilir tabi

Aspor ilk kez dogru bir alt yazi vermis

Sneijder tatilden döndü

304a1adf9887f48b3528382e76c2748d.png

Riberyyyyyyyyyyyyyyy

Emenike: Şansımı seveyim.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt