Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.152
- 8.180
- 1.233
bu hafta sözleşme uzatır gibi Sneijder 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim napsin bu çürük portakalı ya üste para versek gene alan çıkmazKalacak herhalde bu ya. En kötü kadro dışı kalır yatarak para yer
GSC
Miguel Layun kaç para be
sinanın 1 gram katkısı yok yasin podolskiden cok katkı vermıs taraftar macları ızlemıyorYasin gitsin sinan kalsin diyenlere de helal valla sinanin neyini istiyorlar anlamadim![]()
Orta saha için ben Tudorun tek yönlü defansif bi orta saha oyuncu alacağını düşünmüyorum ve direk 2 hamle bekliyorum şahsen zaten yazılan çizilenler ortada 2 tane b2b orta saha biri lemina olur insallah değeride o ayarda biri olursa süper olurozaman yazalim.
----------------muslera---------------
corchia-----maicon---serdar---riza
---------------imbula--xelcuk----------
feghouli--------belhanda-----garry
---------------gomis-------------------
Sinanın neyi var uflesen uçuyor ruhsuzun teki.yasinin neyi var kalenin önüne gelince beyini black out yasiyor.
ataklari öldüryor resmen.
yasinin neyi var kalenin önüne gelince beyini black out yasiyor.
ataklari öldüryor resmen.
İsim zikretmediğim halde alıntıladığına göre, seviyeyi tek başına aşağı çeken bir troll olduğunu kabul ediyorsun. Kendini bilmen güzel bir şey.
aynn aynn,Beyler Belhanda Bruma Maicon Gomis transferlerini günler önce açıklamıştı ben bu seneden beri takip ediyorum adam gayet iyi bu sene
Vee Feghouli diyo bakın bi
RASKOLNİKOV (@Levent_ozdmr) on Twitter
LG-H815 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sinanın neyi var uflesen uçuyor ruhsuzun teki.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi