Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DD7HlBMVoAAjmK8

"Evet gulum, tudor oyunculara nefes aldirmiyormus diye duydum, bende ibiza'dan yeni geldim, guzeldi"

Sneijder'in gidip gitmemesiyle ilgili bir sorunum yok ama Yönetimin ve Tudor'un tavırlarından anladığım kesinlikle göndermek istiyorlar. Ancak taraftarın durumundan ötürü gönderemiyorlar. Görüşmede mutlaka Sneijder'e bazı şartlar koşacaklardır. Sneijder kalmak ister mi bilmem. Özetle kalıp kalmayacağına Sineijder kendi karar verecek...

Transferlerimiz;

Belhanda
Gomis
Maicon
SNEIJDER!

Necati Sd yardımcısı şuan Ribery 2 ay sonra görüp böyle yazmış olamaz var bir iş sanki

Ribery bize zaten gelecek ama bu sene ama seneye o adam buraya kesinlikle gelecek

GSC

Sneijder'in gidip gitmemesiyle ilgili bir sorunum yok ama Yönetimin ve Tudor'un tavırlarından anladığım kesinlikle göndermek istiyorlar. Ancak taraftarın durumundan ötürü gönderemiyorlar. Görüşmede mutlaka Sneijder'e bazı şartlar koşacaklardır. Sneijder kalmak ister mi bilmem. Özetle kalıp kalmayacağına Sineijder kendi karar verecek...

DD6oCoPV0AAhWfG.jpg

Ne riberysi renktaslar yeni gormus mentionu demek ki ya da necatiyi yeni tanidi :)

feghuli clichy lemina islaya odaklanalim

Ribery çizgiden koşarken tribünlerin ayağa kalkması muazzam olurdu be

Bitmiş mi hocam kesin mi ben şahsen inanmıyorum hala yoksa meşaleyi yakıcam.

ciddi şekilde uğraşılıyor benim bildiğim ufak tefek transferler için bile yıkılıyor burası.. feghouli'nin dedikosunun bile çok konuşulması lazım. iddaa ediyorum. gelirse taraftar tapar. her maçtan sonra yanar tüm sözlüklerdeki forumlardaki başlığı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt