Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhandanın Sneijderden fazla katkı sağlayacağını düşünüyorsa zaten tudoru yol yakınken ülkesine dönsün , tenis antrenörü olsun!!

dursun da mayıstaki seçimde tekmeyi yer kongrede. Böylece 3 yıl boyunca GS ı ilk 3 e sokamayan beceriksiz, cibiliyetsiz, tarihin en çapsız GS başkanı oalrak hatırlanır, hak ettiği gibi!!
hangisi daha kaliteli, hangisi top class oyuncu diye bakacak olursak bu sorunun cevabı bellidir, sormanın anlamı dahi olmaz. ama şöyle de bir gerçek var. sneijder bundan 2 sene önceki sneijder değil. yaşı itibariyle her geçen gün biraz daha geriye giden bir oyuncu. oyun itibariyle de çok koşan, pres yapan biri değil. daha çok topu kullanan, kullandirtan bir oyuncu.

tudor çıkıp ben sneijder'i istemiyorum diyebilir. Çünkü anladığımız kadariyla tudor'un kafasindaki oyun plani cok koşan, devamli pres yapan, sahanin her santimine basan bir oyun. sneijder ise bu oyuna uymayacak bir oyuncu. belhanda'dan bu istediklerini alabilecekse ben okeyim.

isimlere takılmamak lazım. ben sahaya çıkan takıma bakarim. son yıllardaki en iyi Galatasaray 11/12 sezonundaki takımdı. o takıma bakınca da dunya çapında yıldız yoktu ama birbirini çok iyi tamamlayan oyuncular ve harikulade bir futbol vardı. tudor da ben sneijder'i istemiyorum derse saygı duyarım yeter ki gelecek sene beklediğimiz, ozledigimiz futbolu bize izletsin

Cenk Ergün: "Sneijder konusunda şimdilik sonuçlanmış bir şey yok. Akşamüstü tekrar bir araya geleceğiz." (beIN SPORTS)

Sneijder'e 2-2.5 falan veren çıkar en kötü.Selçuk'a 1 milyon veren zor çıkar artık.

Ya arkadaşlar, ey GSC , bi kendinize gelin !!

Bugünün futbol piyasası ortada.

Başımızda çapsızın önde gideni başkan diye koskoca Sneijder için 2-3 deyip durmayın.

Belhandayı 10 milyona alabildik?!?!?! Belhanda kim yahu, nerede ne yapmış bu herif ? Kim var talibi ??

Ya g..tü boklu emenike olimpiyakosa 3 milyona gitti yahu ?!?!?!?!?

Sneijder bu ya!! Ahh ahh dursun öyle çapsız ki etraftaki ifb basını ile birlikte buradaki bazı sneijder karşıtları demiycem artık, futbol embesilleri de Sneijderi değersizleştirmek için elinden geleni yapıyor.

Selcuka da sira gelecek diyenler selcuk hastalari , selcuk' un gitmesini istemeyenler , sneijder dusmanlari ,yerli seviciler , gecin olum o işleri taraftar bole diye diye çakal selcuk aradan sivişiyo bide bahaneleri hazir selcuk kolay lokmaymis nah kolay lokma takimin aga babasi cakal

Sneijder'e sorulacak soru sana dışarda kim 3m verir?
Alsana 3.1 m
Hayırlı olsun

yav bura da 3 kişi 8 senedir tüm forumu trollüyor her seferin de aynı gaza geliyorsunuz.

Ya arkadaşlar, ey GSC , bi kendinize gelin !!

Bugünün futbol piyasası ortada.

Başımızda çapsızın önde gideni başkan diye koskoca Sneijder için 2-3 deyip durmayın.

Belhandayı 10 milyona alabildik?!?!?! Belhanda kim yahu, nerede ne yapmış bu herif ? Kim var talibi ??

Ya g..tü boklu emenike olimpiyakosa 3 milyona gitti yahu ?!?!?!?!?

Sneijder bu ya!! Ahh ahh dursun öyle çapsız ki etraftaki ifb basını ile birlikte buradaki bazı sneijder karşıtları demiycem artık, futbol embesilleri de Sneijderi değersizleştirmek için elinden geleni yapıyor.
G.tu boklu emenikenin 3 milyona gittigi yerde Sneijdere bi teklif dahi gelmemesi dusundurucu

SM-T560 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nedir bu sneijder nefreti?
Selcuk ve Semih gibi adamlar dururken neden Sneijder'e laf atiyorsunuz?
Yapmayin Allah askina Sneijder bu günlerce bekledigimiz adam..
Ha unutmadan kimse Galatasaray'dan üstün degildir!

Volkan ayisina bi saga bi sola cakti ya kuyruk acilari ondan

İlginç

Snejder süreci artık zarar durumuna geçti, gitmesi hayırlı

Dursun Özbek sneijder'e indirim yaptırıp 3 milyon da imza parası verir , imza parasının yarısı komisyon olarak belirli mecralara dağıtılır.

Pepe: "Transfer sürecim zor oldu. Fransa'dan, İngiltere'den, İtalya'dan teklifler aldım ama taraftarın isteği çok önemli rol oynadı."

yhh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt