Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder bitik ya siz gidin buyuk maclarda mukemmel oynayan , sezonu muthis tamamlayan lens ve talisca'nin takimlarini destekleyin.

DD96BKOXoAAylO_.jpg

pepe kap

Sneijder kalacaksada bu sene için kalsın ya daha fazlasına gerek yok maaşında indirim falanda yapmaz

Herkes herkesi beğenmem zorunda değil
Adamın yürüyecek hali yok
Sezon sonu biraz kıpırdadı o kadar
Tudorun yerinde olsanız sizi yönetime şikayet adamı ne yapardınız heleki performansı düşük birinin
Sneijder büyük futbolcu ama hagide büyük oyuncuydu sonuçta guzelikle bıraktı
Sneijder yedek kalmayı kesilmeyi kendini klubün üstünde görmediği sürece buyursun oynasin

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yillik 4.75 milyon yapiyor, imza parasi yazmiyor aciklamada

onu hiç saymiyorum bile :d

Eli mahkum onu vereceğiz gitse de kalsa da verecepiz bunu iptal ettirmek için uğraşmaları gerekir şu anki maaş durumunda pek bir zarar değil 3.2 ama 4.5 göründüğü için millet abartıyor. Bence de çok imza attığı günde karşı çıktım dursunun kerizliği başka birşey değil

Totalde Selçuk'un 4 milyon aldığı yerde Sneijder'in kazandığı batıyor.

Alnitak Alnilam Mintaka

Ya arkadaşlar, ey GSC , bi kendinize gelin !!

Bugünün futbol piyasası ortada.

Başımızda çapsızın önde gideni başkan diye koskoca Sneijder için 2-3 deyip durmayın.

Belhandayı 10 milyona alabildik?!?!?! Belhanda kim yahu, nerede ne yapmış bu herif ? Kim var talibi ??

Ya g..tü boklu emenike olimpiyakosa 3 milyona gitti yahu ?!?!?!?!?

Sneijder bu ya!! Ahh ahh dursun öyle çapsız ki etraftaki ifb basını ile birlikte buradaki bazı sneijder karşıtları demiycem artık, futbol embesilleri de Sneijderi değersizleştirmek için elinden geleni yapıyor.

O 2-2.5'u da ismi hatrına alır dedim zaten.Bu kadar şahıs odaklı olmayın.

Pepe: "Alemin gözü yaşlı, Pepe artık Beşiktaşlı."
İlk günden dayamışlar tineri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt