Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.628
- 43.473
- 3.748
ferhatı alak sol beke en azından uefa listesine yazacak oyuncumuz olsun , madem başak clichyi alıyo
şaka maka da eren albayrakı alsak başakşehirden caroleden çok katkı sağlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ferhatı alak sol beke en azından uefa listesine yazacak oyuncumuz olsun , madem başak clichyi alıyo
Bu herifin 11 oynaması bizi kanser eder. Bu herif 11 oynamazsa sorun yaratır.
Feguli geldi migeldim gittim hala selman zötürk paylaşıyonuz,aşkın ve krakerboydan haber yok mu
olur tabi de sol bek alınmayacak haberleri üzerine yazdım onu
uefada listeye yazacak homegrown topçu yok 2 kaleci bi de semih var , semihi de postalarsak altyapı kontejanı olmayan yerden adam eksiltmemiz gerekiyor galiba
merci.
o halde Feghouli h.o
![]()
şaka maka da eren albayrakı alsak başakşehirden caroleden çok katkı sağlar
Millet pazarlıyor sonra ohh Fiko büyük başkan diye öve öve bitiremiyorlar. Sen de yapacaksın yapan yapıyor, bahane bunlar.Piyasa bakar o is. Poldi´ye teklif gelmediyse, yapilacak birsey yok. Burak Yilmaz´i da 8´e sattik sonucta.
Millet pazarlıyor sonra ohh Fiko büyük başkan diye öve öve bitiremiyorlar. Sen de yapacaksın yapan yapıyor, bahane bunlar.
sent via GSC
2 si Trabzona gitti. 1 milyonu menajere verdiler. Elimize 5 geçti.Burak 8 Milyon ?
Millet pazarlıyor sonra ohh Fiko büyük başkan diye öve öve bitiremiyorlar. Sen de yapacaksın yapan yapıyor, bahane bunlar.
sent via GSC
Batmaları yakın.BJK 96 milyon Dolar kredi cekmis diyorlar. (KAP)
2 si Trabzona gitti. 1 milyonu menajere verdiler. Elimize 5 geçti.
sent via GSC
İkinci toplanti ne zaman yapilacakmis?