Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:D

7936dde13a87235f0998e7333a082a55.jpg

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Bu herifin 11 oynaması bizi kanser eder. Bu herif 11 oynamazsa sorun yaratır.

Bu yedek kalınca sorun çıkarma meselesi yönetimle alakalı bence. Hatırlayın ortasahamızda Tugay Suat Okan Emre vardı, sol tarafta Ergün, Hakan Ünsal vardı. Bunların neredeyse yarısı yedek kalırdı ama sorun çıkarmazlardı. Çünkü ağırlığı olan bir yönetim vardı ve yönetiyordu bu ekibi. Şimdi de bu yapılmalı.

olur tabi de sol bek alınmayacak haberleri üzerine yazdım onu

uefada listeye yazacak homegrown topçu yok 2 kaleci bi de semih var , semihi de postalarsak altyapı kontejanı olmayan yerden adam eksiltmemiz gerekiyor galiba

Semih kalır ya ona kim teklif yapar ki yalan haberdir diye düşünüyorum.Ayrıca Carole ve Linnese güvenip adam almayacaksak büyük hataya düşeriz onlardan daha iyilerini alıp yedek yapmalıyız bence ikisinide.Clichy olmaz X olur bilmiyorum tabi kim gelir ama daha üst düzey birini oraya almalıyız,Ayrıca Selmanın dedikleri doğruysa Selçuk/Tolganın yanına 1 adamda gelecekse yine yanarız malesef umarım birçok haberi gibi bununda içi boştur.

Beşiktaş bu sene en az yarı final oynar CL'de.
Seneye de CR7 gelir.

0cf5f736eb97603493c0dfe1710ee965.jpg

ronaldo_demiroren.jpeg

GSC App VIP Edition 1.0 ™

şaka maka da eren albayrakı alsak başakşehirden caroleden çok katkı sağlar

onun da defansı leş ya tüm başak maçlarında izledim, ferhatı da iyi sol bek diye istemiyorum zaten uefadaki kontejan statüsüne uyuyor diye yazdım :D

eray-çipe ve semihten başka adam yok , yolun sonunda sabriyle imzalayacaklar diye tırsıyorum açıkçası

Piyasa bakar o is. Poldi´ye teklif gelmediyse, yapilacak birsey yok. Burak Yilmaz´i da 8´e sattik sonucta.
Millet pazarlıyor sonra ohh Fiko büyük başkan diye öve öve bitiremiyorlar. Sen de yapacaksın yapan yapıyor, bahane bunlar.

sent via GSC

Beşiktaş, Denizbank ve Ziraat Bankası ile, kredi refinansmanı ve borçlarda kullanmak için 96.4 milyon dolarlık kredi konusunda anlaştı.

Bjknin yerinde olsam ronaldo yerine messiyi alırdım.

BJK 96 milyon Dolar kredi cekmis diyorlar. (KAP)

Millet pazarlıyor sonra ohh Fiko büyük başkan diye öve öve bitiremiyorlar. Sen de yapacaksın yapan yapıyor, bahane bunlar.

sent via GSC

Dembaba ve atınç transferleri karanpara aklama bence bi dünya parayla satıp bi sezon sonra beleşe al sow da öyle

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2 si Trabzona gitti. 1 milyonu menajere verdiler. Elimize 5 geçti.

sent via GSC

Trabzona giden para, önemli degil ki. O satistan bagimsiz, önceki anlasma. Menejere 1 milyon vermek de akilliydi, burak´i iyi bir sekilde elden cikardik. Suna eminim ki, ayni sistemi selcuk, sneijder, podolski icinde denediler uzak dogu icin ama alici cikmadi Japonya disinda.

Sonuc anlaminda cinler cok para ödüyor, ama piyasada her oyuncuyuda alamazlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt