Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beşiktaş bu sene en az yarı final oynar CL'de.
Seneye de CR7 gelir.
![]()
![]()
GSC App VIP Edition 1.0 ™
Artik Cinler öyle gelen gidene para sacmazlar cünkü Yeni bi politika uyguluyorlar bonservis e verdin rakamin aynisini alt yapilara (yada cin e vergi ) olarak vermeleri gerekiyor ...modeste ve aubamayang i de o yüzden almadilarTrabzona giden para, önemli degil ki. O satistan bagimsiz, önceki anlasma. Menejere 1 milyon vermek de akilliydi, burak´i iyi bir sekilde elden cikardik. Suna eminim ki, ayni sistemi selcuk, sneijder, podolski icinde denediler uzak dogu icin ama alici cikmadi Japonya disinda.
Sonuc anlaminda cinler cok para ödüyor, ama piyasada her oyuncuyuda alamazlar.
Asomoah gyana benzettim kim bu![]()
Helal olsun cok iyi transfer
Aynen o.Asomoah gyana benzettim kim bu
Asomoah gyana benzettim kim bu
Selman Öztürk : Galatasaray sol bek transferinden vazgeçti. 1 sağ bek, 1 forvet, 1 kanat, 1orta saha alınacak. Forvet genç bir isim olacak. https://twitter.com/_AslanPencesi_/status/882573768782204928/photo/1
Bu da kesin gol atar bize Vagner Love gibi Etoo gibi Adebayor gibi. Bütün eski tanınmış adamlar atıyor.
Hoş kim atmıyor ki.
sent via GSC
Iddia da oynamak lazım mutlaka bunlara.Kone de Sivas'a geldi 1'de temizinden o yazar.
selman kim ki dediklerini ciddiye alıp yorum yapıyosun abibunlar her zaman dediklerinden 1 2 tane az alir.
kac defa yazdim.
hala 5 transfer bekleyen vardi.
toplam 3 transfer olacak:
orta saha
sag bek
kanat.