Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ilgilenmedigimiz sag bek kalmadi

Tete
Corchia
Juanfran
Femenia
Lang

DD-mwgrWsAAcwdq.jpg

Evren Göz: Guido Albers pek mutlu değildi. Sözleşmeyi inceliyordu. Pek hoş bir durum değil.

Evren Göz: Buradaki hava olumsuz. Karar nedir bilemiyoruz şuan ama Guido Albers ve Sneijder iyi değil.

Evren Göz: Cenk Ergün otele bekleniyor. Konu netleşecektir. Avukatlar burada.

Gorusme yeniden başlamis. 1 saate wesleyin geleceği belli oluyor

Yillik Sneijder'dan 1milyon euro istemissizdir, sonra cikip biz teklif yaptik kabul etmediler derler,.

A spor hala sneijder başakşehir diyor. Küfür ettiriyorlar zorla

Niye adamla fesih yaparsak her kulübe gidebilir. Ş.ligi oynayacak başakşehirde bunlardan biri olabilir, taliscayı alamayan beşiktaşta. Niye küfür ediyoruz ki senin kulübünün başkanı istemiyor adamı.

3.2 milyon euro her kulüp verebilir zaten +1.3 milyon euroyu mecbur dursun ödeyecek.

küfür gibi sözlesme teklif ettiler herhalde

Ben söyleyeyim bunlar yıllık 2 m euro maç başısız kontrat önermişlerdir. Haliyle Wesley kabul etmeyecek, sonra biz tutmaya çalıştık kendisi gitti olacak

Evren Göz: Buradaki hava olumsuz. Karar nedir bilemiyoruz şuan ama Guido Albers ve Sneijder iyi değil.

ben şunu anlamıyorum bu adam çokta fifi derse anlaşmıyorum derse yatarak 3.2+1.3 milyonu alacak mı alacak niye iyi olmasın ki burada endişe duyması gereken taraf dursunun tarafı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt