Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay mallar vay Emenike'ye 2.5 milyon € bonservis ödemişler

Şanlı Arma‏ @sanliarma 52 dk.52 dakika önceDaha fazla

Tudor, GS'yi Deneme tahtasina cevirdi. oyuncuların çok zorlanması üzerine dün tempoyu aniden düşürdü ve takıma yarım günlük izin verdi.

DD-hARKXgAAE0fq.jpg

Futbolcuya dayalı düzen başlamış

Telefonla görüşmek için lobiye geçen Albers'in cümlesi: "Wes bu durumdan dolayı çok üzgün."

Bugün KAP'ta İK olarak çalışan bir hastam ile muhabbet ettik , akşama Sneijder kap geleceğini söyledi.

Ancak server'da bakım çalışması varmış ancak yarın sabah girebilirlermiş , öyle dedi..

Server yöneticisi kesin fenerlidir puşt sırf bizi bekletmenin derdindeler

büyük ihtimalle wesley 3 yıllık yeni bir sözleşmeyle takımda kalıyor. feghouli geliyor.

Selman Öztürk @SelmanOztrk

SICAK BİLGİ: Sneijder görüşmesinde gidişat olumsuz. Görüşme devam ediyor.

Vainquer alabilecegimiz en uygun adaydi. Selçuku her türlü oynatacak tudor bari yanına sert top kapma özelliği çok iyi adam lazim. Gündemdeki diğer isimler çok zor.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

040720170910074329246_2.jpg

Ünlü spor yorumcusu Ömer Üründül Galatasaray'ın transfer çalışmaları ile ilgili açıklamalara yaptı.

ALDIĞIM DUYUMA GÖRE ...

Galatasaray'ın bundan sonra bir ön libero, en az bir bek... (iki de olur) ve mutlaka da bir kanat forvetine ihtiyacı var. Bu arada ben yönetim ve teknik direktörün yerinde olsam Donk'u da kazanmaya çalışırım. Kanat forveti için ilk planda konuşulan Konoplyanka var. Bir de duyum aldım; Konoplyanka olmazsa ikinci alternatif Sofiane Feghouli... Konoplyanka çok kaliteli bir kanat forveti. Etkili driplingleri var ve çok kolay adam eksiltiyor. Ancak bireysel bir futbolcu. Feghouli ise daha takım oyuncusu. Yetenek olarak Konoplyanka kadar yetenekli değil ama daha disiplinli ve takım oyuncusu...

SNEİJDER İLE DOSTANE AYRILIK ARTIK KAPIDA

Wesley Sneijder, çok kariyerli yıldız bir futbolcu. Galatasaray'a 4 sene çok önemli hizmetler verdi. Yönetim böyle bir oyuncunun değerini bilmekte ve mutlaka saygı duymaktadır. Sneijder, İgor Tudor'un kendisine de bakış açısını biliyor. Yeni yapılanma içinde bulunmayacağını bana göre anlamıştır. Kısa sürede dostane bir ayrılık olacağı görüşündeyim.(Sabah)

üstad duyumu vermiş

Ntvspor malı pepeyi süper yıldız diye tanıtıyor. Bir stopere süper yıldız demek bu kadar kolay mı!! Süper yıldız Sneijderdir, etodur.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamlar Sneijder'i gondermeye calisiyor ve taraftarin onemli bir kismi bundan memnun. Bu kibar tabirle akil tutulmasi kaba tabirle aptallik.

Senin Galatasaray'a hayatin boyunca veremicegin katkiyi vermistir Sneijder, haddini bileceksiniz sizi medya cocuklari.

melo'yu yediniz, doymadiniz herhalde.
büüürrrş , ulan ben Sneijder'e en fazla destek veren üyelerdenim .Selçuk hala yere göre sığıdırılamıyorken yerli tayfasına karşı savunuyordum sniper'ı.Hala da kalmasını isterim.Her mesaja atlamayın.

Yönetim, Sneijder'in şuan ki sözleşmesini 1.5 Milyon € düşürüp imza parasını ve menajer komisyonunu kaldırdı. Karar Sneijder'in. (@Senfo10 )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt