Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Schneider gitsin, feguli, imbula, ve senji sag bek, ve ikinci senji forvet gelsin yeterli.

Kesinlikle o hataya düşmeyelim zaten,Ama Sneijder Başakşehire falan gidebilir Beşiktaşa gideceğini pek sanmam bizim taraftarı seviyor cephe almak istemez.
Kimse o paralari vermez bizim ligde.
Bunlara gidecekse daha az maasi kabul etmesi lazim. Maden kabul ediyor indirime gitsin yeni sozlesme imzalasin bizimle.
Bjk en fazla 2 milyon verir.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

SON DAKİKA!
Merakla beklenen Sneijder görüşmesi sona erdi! Hollandalı yıldızın menajeri Guido Albers, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Sportif Direktör Cenk Ergün ve iki tarafın avukatlarının katıldığı toplantıda masaya yatırılan detaylar şöyle:

1-Tudor'un Sneijder'i kadroda istemediği Hollandalı yıldıza iletildi!
2-Sneijder, takımda kalmak için ısrarcı olmayacağını söyledi...
3-Guido Albers, bonservisin bedavaya verilmesi halinde kulüp bulacaklarını açıkladı, Galatasaray yönetimi teklife olumlu yaklaştı.
4-Galatasaray cephesi, 2016-17 sezonundaki disiplinsizlikleri nedeniyle 1 milyon Euro'luk bir cezası olduğu Sneijder'in yüzüne söylendi.
5-Ceza bedeli, oyuncunu 2016-17 sezonu alacaklarından kesilmek istenmesi görüşmelerde en çok sorun yaşatan detay oldu...
6-İki taraf ayrılık için geri sayıma başlarken Sneijder'e ödenecek rakam, alınacak ceza bedeli ve bunların ödeme şekilleri belirlendiği anda ipler kopacak!

BİPSPOR

Kimse o paralari vermez bizim ligde.
Bunlara gidecekse daha az maasi kabul etmesi lazim. Maden kabul ediyor indirime gitsin yeni sozlesme imzalasin bizimle.
Bjk en fazla 2 milyon verir.

Tudora büyük kin kusarak burdan bir takımı değerlendirebileceğini düşünüyorum açıkçası ama belli olmaz

gidişat iyi gözükmüyor.bjk ve fenerin alma durumundan ötürü sneijderi.göd korkusu gibi bi korku yaşayacaz.

Demekki bir kanatta garry veya yasini izleyecez...

gomis
belhanda-s10-feghouli guzel olabilirdi

Sneijder i yollayacaksan ne istiyorsa vereceksin. Hak mak da değil konu. Adam ile kötü ayrıldığın gün senin marka değerini ve kulüp güvenliğin zedelenir. Ver parasını plaketini. Oda güzel bir iki cümle söylesin bitsin bu iş güzel şekilde illaki bitecek ise.

bjk çok ballı.sneijderi beleşe alacak:D aglar durursunuz artık

gidişat iyi gözükmüyor.bjk ve fenerin alma durumundan ötürü sneijderi.göd korkusu gibi bi korku yaşayacaz.
Fener en zayif ihtimal zaten valbuenaya cok para gomduler.
Tinerciler alabilir belki taliska zaten 3 milyon istiyor bunlarin teklifi 2. Ben 10 kere sneijderi tercih ederim ayni paraya.

Sneijder 2 milyon istemis olabilir çünkü adam İtalya'ya gitse alacağı 2.5 milyon Euro olur senelik kaybı olacak sonuçta. Kimse Sneijdere senelik 4-5 vermez su an

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijder'e yapılan bu muamele üzücü. Veda etmesini bile beceremiyoruz. Bugün yapılan ileride Muslera'ya da yapılır

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selman Öztürk @SelmanOztrk

Albers'i arayarak röportaj talebinde bulundum ancak görüşmeler sürerken doğru olmayacağını belirtip reddetti. Ama söylediği 1 cümle önemli.

Selman Öztürk @SelmanOztrk

Guido Albers: "Wes hala düşünüyor. Ama ben bu şartlarda burada kalmamızın ona faydası olacağını sanmıyorum. Karar 10'un"

Gondereceksek umarim Besiktas Sneijder'i alir da o zaman forumdaslari goruruz burada.. Anca oyle anlarsiniz adamin degerini.

Fener en zayif ihtimal zaten valbuenaya cok para gomduler.
Tinerciler alabilir belki taliska zaten 3 milyon istiyor bunlarin teklifi 2. Ben 10 kere sneijderi tercih ederim ayni paraya.

beşiktaş aldı büyük ihtimal sneijderi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt