Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
09144ab17057f9f3672e53ea3698470d.jpg

2016 da sneijder gitmesin diye flood yapıyodum Twitterda tt yapmıştık o günden bu güne kendinden soguttu sagolsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sakin ol şampiyon

������������������������GALATASARAY������������������������

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yavas ol aslanim biraz.
Cik cama hava al.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

sneijder giderse yabancı bi takıma gitsin.ben bunun derdindeyim.

1448061297700.jpg

Galatasaray bu işte bu bu bu

öyle renktaş eğer Sneijder'den feda isteniyorsa bundan da istenmeli yok Sneijder sisteme uymuyor diye yollanmak isteniyorsa yeryüzünde Selçuk beyin uyup da Sneijder'in uymadığı bir sistem göremiyorum ben

Selcuk sinsilik yapıp kavgada tudordan yana oldugu için kalıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sneijder gidiyor selçuğu tolgası hala kampta çıldırıcam yemin ediyorum çıldırıcam

Gerçek Galatasaray'lı olanlar futbolcu değil takım tutar.

Şimdiki nesil posası kalmış bir avokado gibi.

08587d03-00ec-4665-bf0a-7bdc3fb9adfd

Abi sneijder gitmemeli ya Fener ağlama diyişi acaip özlerim ya bu adamı harbi çok koyar ya

sadece iyi transfer olunca maç izleyen tipler sneijderin gitmesine tepkililer.

zaten bu taraftar profili sneijder ilk vasat oynadıgında kıcına tekmeyi vurun diyecek tipler. dikkatli olmak lazım. bunların ipiyle kuyuya inilmez.
tarihi_kisiler_sokrates-1-jpg_66108658_1430315839.jpg

tudor gibi bir yeni yetme yüzünden sözlesmeli yildiz futbolcumuzu bedelsiz gönderecek kadar düsmemizdir umarim.

tudor efendi bavulunu 7-8 hafta sonra toplar bizde yeni gelecek teknik direktörle sampiyon oluruz sneijder kalirsa

senin ne oyun planin var ki artistlik yapiyorsun. podolskiyi 2.6 bruma'yi 15 gibi komik rakamlara sattiktan sonra sneijderide bedava gönder

musleranin sözlesmesini de uzatmayin ozaman hain pislik seref yoksunu kötü insanlar sizi

Sneijder artık dönülmez akşamın ufkunda
Feghouli ne zaman geliyor renktaslarım

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şu da dogru bi olay.tudorun 5 hafta sonra postalanmayacagının garantisi yok.fazla guveniyosunuz.

Sneijder'in gitmesini canı gönülden isteyip ayrıca Selçuk'ta gitmeli oradan bize yürümeyin diyen arkadaşlara soruyorum

ya o çok güvendiğiniz Belhanda zıçarsa ne olacak

En azından Sneijder'in verebileceklerini kapasitesini biliyoruz peki Belhanda ne yapacak ???

onu belhanda sıçarsa eğer o zaman konuşuruz. sneijder in kapasitesinden bahsediyorsan biz diyoruz ki adam 2 yıldır sahada yürüyor önemli maçlarda katkı alamıyoruz bu fizik yapısıyla günümüz futbolunda takımımızda görmek istemiyoruz .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt