Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
besiktas ama portekiz cetesi ama disiplinsiz quaresmanin sözlesmesini 2020ye kadar uzatti ve westen 1 yas büyük

bu sezon istatistiklerine baktim ligde 2 gol 13 asisti var 10 sari kart görmüs. sampiyonlar liginde 3 gol 3 asist gollerin ikisi penalti

toplamda 5 golle sezonu bitirmis herif besiktasta kral iken burada wese cöp muamelesi yapanlar neyin kafasinda acaba

eren derdiyokla yasin öztekinle adam gecen sene yapacaginin en iyisini yapti herseye ragmen..

kim olmama gerek yok.

çok şükür düşünmem yetiyor.

edit: off ne laf ettim be sanırım çok zekiyim (:

image-11711.jpg

Şu mesajnla en sağdaki olduğunu göstermiş oldun. Kendi elinle bunu başarmanı ayakta alkışlıyorum.

Dursun makul indirim talebiyle sözleşme uzatalım dedi ama Sneijder gitmek istiyorum dediyse Dursun'dan yüz kere özür dilerim.

Ama siz buna inanıyor musunuz?

onu belhanda sıçarsa eğer o zaman konuşuruz. sneijder in kapasitesinden bahsediyorsan biz diyoruz ki adam 2 yıldır sahada yürüyor önemli maçlarda katkı alamıyoruz bu fizik yapısıyla günümüz futbolunda takımımızda görmek istemiyoruz .
Umarım Belhanda beklentileri karşılayabilir de onu tartışmak zorunda kalmayız

Ama yönetim ve teknik kadro bu konuda ciddi bir hata yapıyor bence;

Öncelikle büyük bir risk alıyorlar mesela başarısız 2-3 sonuç gelirse ne Dursun kalır ne de Tudor

Ayrıca Sneijder'in gönderilmesi demek yeni gelen transferler içinde dezavantaj oluşturması demek; çünkü taraftar nezdinde bir baskı oluşacağı çok açık

Sneijder'in kalması durumunda ise yeni kurulan bu kadroda etkili olacağına inanıyorum bence akıllı bir yönetim ve teknik heyet bu yolu zorlamalıdır

Her neyse hakkımızda hayırlısı olsun diyelim bakalım zaman ne gösterecek

Ama şu bir gerçek hem Dursun hem de Tudor çok büyük bir kumar oynadı

hakan abi sneijder için yazdıklarında haklı,kimse kusra bakmasın

Günlerdir demiyorlar miydi Sneijder'in kalmasi kendisine bagli diye?

Capsiz baskan olacak kisi görüsmede 'Tudor seni istemiyor, daha cezan var' diyip birde karar
Sneijdere bagli olacakmis he?

Bu taraftarda günelrdir buna inaniyor. Yok neymis, disiplinsizmis, Sneijder sorun cikariyormus.

Aklinizi seveyim ben sizin. Zaten Dursunun nerdeyse 3 senedir baskan olmasi bu taraftarin nasil acapsiz oldugunu kanitliyor. Bu foruma bakip demiyorum bunu, genel konusuyorum cünkü forumun %80i zaten ne dedigini bilmeyen ergen velet dolu.

Galatasaray, Sneijder gibi tüm basarilari elde etmis bir oyuncuyu 28 yasinda tarihine dahil etmis.
Pepe diye 35li emekliyi süper yildiz diye getiriyor rakiplerin. Yine kronik sakat, ordan buraya önerilen
RVPyi süper yildiz diye getirip hala yatmasina ragmen kullaniyor adamlar.

Bizim yaptigimiz ne? 28 yasinda zirvede Galatasaray ve Türkiye gibi 3. düyna ülkesini secmis olan Sneijder'e
mobbing uyguluyoruz. Bu adam o kadarmi zarar verdi lan bu kulübe? RVPden daha cok mu zarar verdi bu adam?
Ne oldu birden yönetim bu kondua güclendi?

Elin hirvat sopari saha kenarinda atlayip zipliyor diye daha bisey becermeden nerden Sneijderi gönderecek
lüksü bulabiliyor? Buna daha dogrusu taraftar neden izin veriyor? Bu taraftar 2011,2012 ve 2013 senesinde gayet
akli basinda bir toplumdu.

Pepe 35 yasinda, iki yilda 9 milyon alacak. Cok evet, ama sonucta bir Pepe, kulüplerin marka degeri diye birsey var.
Ya sen? Prestijini arttiran ismi gönder, yerine ikinci dünyada yildiz olan Gomis'e iki yilda 8.5 milyon ver.

Iste o su an desteklediginiz yönetim bu kadar mal, serefsiz ve hain bir yönetim.

Hamza gelsin gelsin diye götünüzü yirttiniz, adam geldi kulübe tarihi skandallar soktu, transfer yap yap bitmiyor.
Yetericne kulübü düdüklememis gibi Meloyu gönderdi, taraftar olacak veletlerde tatile gec geliyor diye destek cikti.
Nerde lan simdi o Melonun yerini dolduracak oyuncu? Nerde he? 2.3 milyon alan kazma Tolga mi dolduracak?

Simdi hirvat bozuntusu geldi aynisini yapiyor. 10 milyona Belhandayi alip Sneijderi gönderiyor, kulübe yine iyi bi sokuyor.

Ayrilik olacaktida neden bu sekilde olacak? Biz ilerde gururla Galatasaray Sneijderi aldi diyebilecek haldeyken, neden simdi olayli ve küs gidisinden bahsedecegiz capsizlar yüzünden?

Benim bu forumda Hamza geldiginde bir konum vardi BETER OLALIM diye, hakediyoruz iste bu capsiz ergen veletlerle. Simdi 4 milyonluk Gomisi, 10 milyonluk Belhandayi gözünüze sokabilirsiniz taraftar olarak.

Basaksehirden bile daha kötü duruma geliriz bu gidisle. Yönetim 3 transfer yaparak veletleri kandirmis resmen, parmaginda oynatiyor adeta. Beni yollayin, o 3 transferi o rakamlarla 2 günde yaparim.

Vay be, aylarca bekledigimiz Sneijder demek o kadar zarar vermis bu kulübe ki skandal sekilde gönderiyoruz.

He bir kac kelime su forum veletleri icin yazmak istedim. Ne gariptir ki Semih, Cavanda, Selcuk, zamaninda Sabriyi savunan ergen veletler Sneijderin gidisini destekliyor uyduruk sebeplerden dolayi.

Sözüm sözde futbol yorumlayan voleybol sevicileri Adem Cakar ve Hayri/Ismail Güldüren

Nerde capsiz oyuncular var, onlar bu oyunculari savunuyordu. Simdi sorsan kesin savunmuyorlardir. He gecende alinti yapip küfür etmis, yine et icinde kalmasin

Basketbol/Voleybol takip eden futbolu yorumluyor,millete Semihi savunuyor.

Hadi simdi göbek atin, Dursun baskaniniz size transfer yapacak 7, 10 milyonlara fln. Sözde Aysal Ontiverolari getirmis, vasat transferler yapmis. Ama nedense 12 milyon cok denildigi Brumanin getirdigi, Tellesin getirdigi paralara bakti bu kulüp yillardir. Yine ayni adamin getirdigi Musleralar, Sneijderler, Melolarla basari elde etti bu kulüp.

Dursun denilen herifin hangi transferi katki vermis bu kulübe simdiye kadar? Oraya giden paralar neden konusulmuyorda Aysalin Hajrovice, Ontiveroya verilen paralari konusuyorsunuz he?Hainsiiniz olm siz, utanmaz hainsiniz.

Aysal, Mancini ve Terimin getirdigi CL dönemli günler bitti gitti. Simdi bu kulübün UEFA Avrupa Ligine düsüsüyle, Derdiyok, Tolga, Ahmet, Serdar, Yasin gibi mallarin transferiyle gurur duyun. Soran olursa palavra anlatin Galatasaray
Avrupa Fatihi diye.

RVP, Quaresma kadar deger göremeyecek zararlar vermis demek 28 yasinda bu ülke ve kulübü tercih eden Sneijder. Yazik lan size, yaptiginizdan utanin. Bir sorgulayin bakalim Sneijder ve Drogba geldiginden beri rakipler neden her getirilen 2. sinif yildizini süper yildiz diye tanitiyorlar. Adamlar bile bu kulübün yaptiklarini, Sneijder gibi transferleri cekemeyip kiskaniyorlardi. Reservist olan Quaresma Sampiyonar Ligini kazanmis diyeanlatiyorlar. Iste o kupanin bas aktörü onun kadar degeri haketmemis demek gözünüzde.

Gülermisin aglarmisin. Tek kelimeyle akliniza tüküreyim..

İmza.

Sony Z5 Premium

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu Sneijder neymiş beyler böyle ? Stad dolmayacakmış ,herkes küfür edecekmiş kendinize gelin beyler kendinize ! Galatasaray kimseye muhtaç değildir, Galatasaray Sneijder, Selçuk vs değil Galatasaray biziz biz...

Bunu mu anladın anlaya anlaya ?

Sneijderi çok seven ve kalmasını destekleyen biri olarak diyorum ki yönetim çıksın desin 5 milyonluk Sneijder en azından bişeyler yaptı 3.5 milyon alan Selçuk penaltı atmaktan başka numarası yok onuda gönderiyoruz desin Semihi ve canlı yayında arsız arsız sözleşmem uzasada rahat etsem diye kendini bi bok sanan Yasinle birlikte yollasınlar Sneijderide sesimi çıkarırsam fenerli oluyum. Ama bu kan emiciler durup Sneijder giderse tepki koymak hakkım.

Ve böle durumdada Galatasaray sen olmuyorsun. 3-4 tane Selçuk,Semih,Eray,Yasin gibilerin maskarası olmuş..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt