Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@GsdenSonDakika

Feghouli West Ham ile olan birkaç problemini çözdükten sonra İstanbul'a gelerek kendisini Galatasaraylı yapacak olan sözleşmeye imza atacak

Şu mesajnla en sağdaki olduğunu göstermiş oldun. Kendi elinle bunu başarmanı ayakta alkışlıyorum.
tabikide sen en sağdaki diyerek üstün zekanı göster diye paylaştım (:

geldikleri-gibi-giderler-hic-yigit-ozgur.jpg

2015 - Coentrao: "Bir gün Benfica'ya döneceğim. Benfica benim her şeyim."

2017 - Coentrao, Sporting Lizbon'da.

Allah aşkına ne sneijder'i ne Galatasaray'i itibarsizlastirmaya devam etmeyelim. Alex işine dönüyor bu çok yazik cidden

yav sneijderin ıstedıgını sıze söyleyım yarım sezon daha kalacak sonra mls gıdecektı ama bızımkıler ıstemıyor

Gecen sene skor ureten butun oyuncular gonderildi knk. Yerlerine sıcmık adamlar getirdiler. Kapatmamiz gereken eksikleri hala kapatmadik. Hala sag sol bek, stoper ve orta saha transferi lzm.

Resmen kulubu boşaltiyolar hainler.

Ben de demistim bunu gecen. Bruma'nin skora katkisi 20 gol civari, Sneijder keza öyle, Poldi de 10-15 kafadan. Bunun ücü gitti.

Gelen adam Gomis ve ne idügü belirsiz Belhanda. Bu ikili ile demek ki 50-55 gol üretecegiz.

Bizim takim iki senedir neredeyse sampiyon olmus takim Besiktas kadar gol atiyor sezonda ama sorunun nerede olacagini anlayamayacak kadar gerizekali olduklari icin gittiler tüm ofansi dagittilar. Orta saha ayni, stoper 1 adam haric ayni, bek desen yok, sag kanat yok, sol kanat ise iki beyinsiz ile dolmus.

Bizim taraftar salak yemin ediyorum salak. Eskiden hep Fenerliler kadar olamayiz diyordum da maalesef oraya dogru yol aliyoruz, 3 transfer ile susturdu Dursun milleti. Aldigi adamlar da öyle aman aman zor transferler degil hepsinin ortak yönü yüklü maliyetleri. Sen ben yönetici olsak biz de bu paralara getiririz bu oyunculari.

basaksehir hala clichyi ikna etmeye calısıyomuş

Gitmiş oyuncu için uzatmaya değmez transfere odaklanalım

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sneijder gider selcuk kalırsa adamın duası uefadan elenmemız buda gs taraftarıysa ben degilim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt