Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.795
- 2.063
Sneijder'i Galatasaray'dan üstün görüyorsunuz, Sneijdersporlusunuz gibi mal mal ifadeler kullananlara saygı duyamam. Çünkü daha okuduğunu idrak edemiyor demektir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Normal bir üye olarak yazıyorum, dışardan gözlemlediğim kadar!
Bir Snejder için adam kulübe ve taraftara hakaret yağdırıyor sonra gitmesini isteyen taraftar mı aptal oluyor, aptalın alası sizsiniz hatta başısınız
Bir oyuncu üzerinden ne bu kin nefret, biri de Snejder yüzünden yapılan transferleri beğenmez, Fener yada x takım Belhanda, Gomis ve Maicon'u alsa bu kişiler kulübe sövecek ilk kişilerdi.
Gomis gibi Fransa'da 20 gol atmış adamı alıyorsun, söyle bu adamı beğenmiyorsan kimi istiyorsun bu adamın üst seviyesi 20m fiyattan başlıyor. Belhanda konusunda şüphede kalabilirsiniz hak veririm ama tamamen çöp etmek sizin gibi futbol beyinsizlerinine yakışır anca.
Sürekli şu takım bunu şu fiyata sattı diyen öven insanlar, takımda çöp oyuncu bırakmıyor nerdeyse, bunu troll yazana lafım yok ciddi ciddi içinde ki nefreti kusana lafım.
Asıl sizin gibi salak taraftardan bir yol olmaz. Dursun'u kimse sevmiyor ama adam 2018'e kadar başkan varsa gücü olan indirsin ses etmeyiz. Bu sene para gelmiş transfer yapılıyor ki isimler gayet iyi isimler. Bu Snejder'e ölen tayfa yada x futbolcusuna ölen tayfa sezon başlamadan önce gene yerli alacaz,gene kasımpaşadan transfer yapacağız diye ağlıyordu heralde acıları haklı çıkamamalarıdır. Kasımpaşa'dan olsaydı transfer ''ben haklıyım'' diye sanal mastürbasyonlarını yaparlardı.
Bu lafımı isteyen üstüne alınsın bana karşı tavır alsın umrumda değil, isteyen bir taraftar olarak ,forum üyesi olarak ve forum yönetiminde biri olarak dolduğumu ve artık patlama noktasına geldiğimi anlasın. Bu yaz dedik biraz kafa olarak rahatlayacaz bir futbolcu üzerinden hakaretler,saldırılar. Forumda artık başı şeylerin bokunu çıkardınız.
Başkan gibi davranıp adam gibi birini getirseydi. Bakkala domates biber olmıyor. Dursun çapsızını seçen dinazorların abvEvet ya altyapi hocasini getirmek kesin dursun malinin aklidir
Anyi-sneijder cephesinin çürütülmeyecek bir tane iddiası yok. Birine cevabı yapıştırınca öbürüne geçiyorlar. Sadece takıntı geri kalan yalan dolan.
Carole iyi oyuncu diyenler, Denayer isteyenler, Semih savunanlar...
Konuşmayalım. Kanıtla sonra atar tutar yap insanlara.Riekerink kim tavsiye etti
Sonra de jong
Adam golden sonra de jong koşuyor
Gece yarısı toplantılar
Hollandaya gidip klubu asagaliyici açıklamalar yapmadımı
Yalan diyen varsa konuşalım
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sneijder'in gecen sezonki topa vuramayan, top kontrol edemeyen, beli dönmeyen vaziyetini unutmayın. Bu sezon da gecenkinden farklı olmaz. İbiza garsonuna yeni mesleginde basarılar.
Konoplyanka - Belhanda - Feghouli - Gomis, herkesi fazlasıyla heyecanlandırır.
sneijderi bende severimde gerçekten boş konuşuyorsun.Selçuktan başka ne cevap verebiliyorsunda ne yapıştırıyorsun.2 senedir tıp oynadığı yok adamın sabaha kadar yırtınsanızda durum bu ha yoksa benim avatarda sneijder ama misyonu bitti artık.Anyi-sneijder cephesinin çürütülmeyecek bir tane iddiası yok. Birine cevabı yapıştırınca öbürüne geçiyorlar. Sadece takıntı geri kalan yalan dolan.
Carole iyi oyuncu diyenler, Denayer isteyenler, Semih savunanlar...
Selçuk, Rodrigues - Yasin yazar mısın renkdaş
can büyük sana diyor 2-3 kelam edecek cesaretin vardır heralde
Normal bir üye olarak yazıyorum, dışardan gözlemlediğim kadar!
Bir Snejder için adam kulübe ve taraftara hakaret yağdırıyor sonra gitmesini isteyen taraftar mı aptal oluyor, aptalın alası sizsiniz hatta başısınız
Bir oyuncu üzerinden ne bu kin nefret, biri de Snejder yüzünden yapılan transferleri beğenmez, Fener yada x takım Belhanda, Gomis ve Maicon'u alsa bu kişiler kulübe sövecek ilk kişilerdi.
Gomis gibi Fransa'da 20 gol atmış adamı alıyorsun, söyle bu adamı beğenmiyorsan kimi istiyorsun bu adamın üst seviyesi 20m fiyattan başlıyor. Belhanda konusunda şüphede kalabilirsiniz hak veririm ama tamamen çöp etmek sizin gibi futbol beyinsizlerinine yakışır anca.
Sürekli şu takım bunu şu fiyata sattı diyen öven insanlar, takımda çöp oyuncu bırakmıyor nerdeyse, bunu troll yazana lafım yok ciddi ciddi içinde ki nefreti kusana lafım.
Asıl sizin gibi salak taraftardan bir yol olmaz. Dursun'u kimse sevmiyor ama adam 2018'e kadar başkan varsa gücü olan indirsin ses etmeyiz. Bu sene para gelmiş transfer yapılıyor ki isimler gayet iyi isimler. Bu Snejder'e ölen tayfa yada x futbolcusuna ölen tayfa sezon başlamadan önce gene yerli alacaz,gene kasımpaşadan transfer yapacağız diye ağlıyordu heralde acıları haklı çıkamamalarıdır. Kasımpaşa'dan olsaydı transfer ''ben haklıyım'' diye sanal mastürbasyonlarını yaparlardı.
Bu lafımı isteyen üstüne alınsın bana karşı tavır alsın umrumda değil, isteyen bir taraftar olarak ,forum üyesi olarak ve forum yönetiminde biri olarak dolduğumu ve artık patlama noktasına geldiğimi anlasın. Bu yaz dedik biraz kafa olarak rahatlayacaz bir futbolcu üzerinden hakaretler,saldırılar. Forumda artık başı şeylerin bokunu çıkardınız.
Riekerink altyapiya geldi mdenizli gidince onla devam edildi kupa alindi. Yonetim adam olsaydi da gonderseydi yazin baska adam yollasaydi sneijder mi zorladi kalsin diye.Riekerink kim tavsiye etti
Sonra de jong
Adam golden sonra de jong koşuyor
Gece yarısı toplantılar
Hollandaya gidip klubu asagaliyici açıklamalar yapmadımı
Yalan diyen varsa konuşalım
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kanıtlamaya gerek yok herşey ortadaKonuşmayalım. Kanıtla sonra atar tutar yap insanlara.
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sneijderi bende severimde gerçekten boş konuşuyorsun.Selçuktan başka ne cevap verebiliyorsunda ne yapıştırıyorsun.2 senedir tıp oynadığı yok adamın sabaha kadar yırtınsanızda durum bu ha yoksa benim avatarda sneijder ama misyonu bitti artık.