Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay beinsport Fransa süper Ligi eklemiş. 11.90€ ya tüm dünyayı izleyecez.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

#1 Hayrullah Akyüz

Altinordu'nun kalecisi erce'yi alsak bari cenk ve eray'dan 5 gomlek ustun kaleci

Galatasaray-Diosgyor hazırlık maçı, cumartesi günü saat 20.30'da Smart Spor'dan naklen yayınlanacak. [via @yayinekrani]

iste bu!!!!!!!!!!!!!

2 yedek kaleci de mi yerli olmaz zorunda?

Kulüpler A Takım Listesinde en fazla 3 kaleci bulundurmak zorundadır. Bu kalecilerden en az birinin b fıkrasında belirtilen Türkiye A Milli Takımında oynama uygunluğu bulunan futbolcu olması zorunludur.

Madde bu bilip bilmeden atanlara prim vermeyin.

2 haftadır, kuşgillere gönül verdiğini bildiğimiz yorumcuların çoğu sneijder kalmalı demeye başladı

yıllardır "sneijderi göndermek için fenerli-bjkli basın algı yapıyor" diyen arkadaşlar, bu ağız değişiminden hiç bahsetmiyor ilginçtir ki

heralde başka takımı tutan bu yorumcular biranda klübümüzün menfaatlerini düşünmeye başladılar

Ya sneijderin geldiği ilk yıl oynanan ve gol attığı 2_0 lik hollanda macinin mac öncesinde demirkol ile bülent korkmaz maç öncesi program yapıyorlardı ve demirkol "Sneijder neredeyse dalga konusu oldu ülkede." dedi hiç unutmuyorum.o dönem bülent korkmaz ile yaptıkları 90 artı programında her hafta sneijder'i gömuyorlardi. Size daha enteresan ve belki de çoğu kişinin hatırlamadığı birşey daha söyleyeyim.F.terim ayrıldıktan sonra ilk maçımız içeride 1_1 biten rize maciydi.brumanin uçtuğu ve engin baytarin gol attığı maç.macin daha 20.dakikasi ve sneijder buraka daha hemen maçında harika bir pas vermiş ve burak değerlendirmemis ve gayet de iyi oynuyor.Spiker melih sendil "Gs çok iyi oynuyor sneijder disinda" dedi.Yillardir lig tv spikerlerini biliyoruz hiç ağızlarından bir futbolcu için maç sırasında böyle bir cümle çıktığını duyduk mu?...dakika daha 20 yahu 20 ve adam müthiş de pozisyon hazırlamış. Neden yapıldı bunlar o dönem çünkü 2 sene üst üste şampiyon olmuş bir takım vardı.T.direktoru bir şekilde uzaklastirilmisti,üstüne saçma sapan yabancı kuraliyla yerli oyuncuları zayıf gs tamamen kitlenmisti.Ustune terimin istifasını sneijderin üzerine yıkmaya çalışıyorlardı.Bu maçta istifadan 4 gün sonra oynandı ve sneijder üzerinden algiya devam edildi iyice zayiflayalim diye...bu adamlar algı yönetimi uzmanı arkadaşlar bunları o kadar iyi taniyorum ki artık kitap yazarım bunun üzerine.. bugünkü sneijder krizinde terim_Sneijder olayının tersini yapıyorlar.O dönem terim üzerinden sneijder'i yemeye çalıştılar şimdi de sneijder üzerinden tudoru yemeye çalışacaklar.Tudor giderse emin olun yine algiyla "ligi taniyor" 3 kupalı" diye bir şekilde hamzayi getirmeye çalışır bu adamlar.

Son düzenleme:
Kulüpler A Takım Listesinde en fazla 3 kaleci bulundurmak zorundadır. Bu kalecilerden en az birinin b fıkrasında belirtilen Türkiye A Milli Takımında oynama uygunluğu bulunan futbolcu olması zorunludur.

Madde bu bilip bilmeden atanlara prim vermeyin.

ya yedek kaleci senede kaç maç yapıyor ki? gereksiz maaş bence

çipe ve mikovic kaleci rotasyonu için yeterli

Sneijder niye gidiyor diye ne agladiniz. Sniejder takım içi huzursuzluk çıkardığı için, herkesin otoritesini çiğnediği için gönderilmek isteniyor. Performans falan değil hikaye.

Kusura bakmayın ama kendisini herkesin üzerine koyan adamdan bize hayır gelmez.

Wesley gidecek diye Galatasaray in başarısızlığını isteyecek adam da benim gözümde Galatasaray lı değil wesleysporludur.

KIM HAKLI KIM HAKSIZ O GECESIDE ACUNLA ALEM YAPIYORDU IBIZADA

bu adam siz sevenlerini iste bu kadar seyine takiyor acin gözünüzü
Twitter

Van pörsük bile antrenmanlarda 1 haftadır. Bizim beyzade diskotek senin taverna benim geziyor. Gündüzleri acun abisiyle delirmeceler de cabası

Sneijder niye gidiyor diye ne agladiniz. Sniejder takım içi huzursuzluk çıkardığı için, herkesin otoritesini çiğnediği için gönderilmek isteniyor. Performans falan değil hikaye.

Kusura bakmayın ama kendisini herkesin üzerine koyan adamdan bize hayır gelmez.

Wesley gidecek diye Galatasaray in başarısızlığını isteyecek adam da benim gözümde Galatasaray lı değil wesleysporludur.

Huzursuzluğun daniskası antrenmanda

DD_ZjGIWsAADrss.jpg

Genelde okumayı sevdiğim için çok fazla yazmıyorum ama son olaylardan sonra birkaç şey yazmak istedim.

Öncelikle forumdaki çoğu kişinin birbirine tutumu ve kendiyle aynı görüşte olmayan kişiye yorumları inanılmaz derecede rahatsız edici. Bir arkadaşımızın dediği gibi herkes buraya farklı görüşleri okuyup sevdalısı olduğumuz takım hakkında konuşmak için geliyor. Bazen yapılan yorumları haklı bularak kendi düşüncelerimi revize edebiliyorum ama son zamanlarda herkes kendi düşündüğü doğru diğer her şey yanlış üzerinde yorumluyor. İnşallah bu durum kısa zamanda değişir.

Güncel konulara gelirsek; Maicon konusunda çok umutluyum, Gomis de tam bu lige uygun forvet gibi ama izlemek lazım. Belhanda'yı ise maliyet yönünden gerçekten çok pahalı buldum fakat çoğu yorumcu kendi yaş grubu için çok önemli bir yetenek olduğunu söylüyor. Nice 'de 36 maç oynayarak gelmesi de önemli. İnşallah hepsi başarı olurlar.

Bu transferler tabi ki yeterli değil. Özellikle orta sahaya ismi geçenlerden birinin en kısa zamanda gelmesi gerekiyor. Beklerimiz de maalesef birçok takımdan kötü lig sıralamasında ilk 10' a giremezler. Linnes en azından iki tarafı da yedekleyebilecek bir oyuncu. Feghouli de gelirse ileri hat baya kuvvetlenir.

Wesley Sneijder , özel hayranlık duyduğum bir futbolcu. Sadece Galatasaray zamanları değil Ajax döneminden beri. Tabi ki kalmasını isterim. Ama bu kamp olayında gerçekten kendi gelmediyse inanılmaz rahatsız edici bir durum. Görünen o ki yollar ayrılacak inşallah Türkiye'de başka bir takım forması giymez, gerçekten üzülürüm.

Son olarak lütfen yorumlarımızı paylaşalım ama hakaret etmeyelim. Herkes aynı şeyi düşünmek zorunda değil, düşüncenin gerekçelerini ortaya koyarsın hala ikna olmuyorsa bırakır geçersin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt