Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1-2 saat girmedim hakaretler saygisizliklar havada ucmus

Ya birbirinizin görüsüne saygi duyamiyorsaniz forum'da ne isiniz var,herkes Sneijder'i sevmek veya sevmemek zorunda degil burasi forum elestiri veya övgü tabiki olacak

Düsmanca mesajlara bi son verin artik,inat ugruna sacma sapan mesajlar atilmis son sayfalarda hic yakismiyor

Bi oyuncu giderse veya kalirsa Galatasaray büyüklügünden hic birsey kaybetmez

Corchia+Clichy+İmbula+Pasalic+Feghouli isterik Dursun başkanım,15-20 Milyona hallederiz hepsini

Sneijder niye gidiyor diye ne agladiniz. Sniejder takım içi huzursuzluk çıkardığı için, herkesin otoritesini çiğnediği için gönderilmek isteniyor. Performans falan değil hikaye.

Kusura bakmayın ama kendisini herkesin üzerine koyan adamdan bize hayır gelmez.

Wesley gidecek diye Galatasaray in başarısızlığını isteyecek adam da benim gözümde Galatasaray lı değil wesleysporludur.

Formasini yere atan kaptan takimda agalik yapan torpilli kaptan takimin huzurunu bozmuyodu.

Sneijder niye gidiyor diye ne agladiniz. Sniejder takım içi huzursuzluk çıkardığı için, herkesin otoritesini çiğnediği için gönderilmek isteniyor. Performans falan değil hikaye.

Kusura bakmayın ama kendisini herkesin üzerine koyan adamdan bize hayır gelmez.

Wesley gidecek diye Galatasaray in başarısızlığını isteyecek adam da benim gözümde Galatasaray lı değil wesleysporludur.

Bak işte abi Sneijder'in gitmesi için ortaya koyulan en somut ve en gerçekci neden senin bu yazdıkların. Bunlarla savunmaya geçseler inanıyorum ki kimse Sneijder kalsın demez. Ama herkes saçma sapan form düzeyi ve formasyona uymuyor diye adamı haksız yere eleştiriyorlar.

Bu nedenlerden dolayı adamı göndrmekte de son derece haklı olurlar ama ben bizim yönetimin dik bir duruş sergileyemediğini düşünüyorum. Lig bittiğinde Sneijder'i çağırıp fesh edersin yada düşüncelerini söylersin olur biter. Ama bizimkiler şimdi Sneijder maaşında indirim yapsa 2 sene daha sözleşme imzalayacak kapasiteye sahip.

Huzursuzluğun daniskası antrenmanda

DD_ZjGIWsAADrss.jpg

Bugüne kadar hiç selçuk savunmadım... şimdi de savunmam. Ama o antrenmanda diğeri değil. En azından laf dinlediğini görüyoruz..

KIM HAKLI KIM HAKSIZ O GECESIDE ACUNLA ALEM YAPIYORDU IBIZADA

bu adam siz sevenlerini iste bu kadar seyine takiyor acin gözünüzü
Twitter

Kesin oldu oralarda birsey... Tudor daha bir hafta önce dedi gerekirse Sneijder´i kullanabilir diye, ama muhtemelen daha ilk dakikada sneijder zorladi otoritesini, tatilini uzatti takim arkadaslari köpek gibi calisirken. Tudor´da gelmesin dedi heralde kampa...

Bu yagiz denilen cocuk, öyle kolay kolay wesley aleyhine birsey yazmaz.

Tudor´u asagalamaya calisanlar birseyi unutuyorlar, bu adam 10 yil juventus´da en affilli dönemlerinde oynamis, öyle yedirmez kimseye kendini sadece kagit üzerinde isimi var diye.

odegıl de sımdı sneijder ne zaman kampa katılacak dıyelım kı bu ıs uzadı ve sonra gs kalmaya karar vedı kacırdıgı kap ne olacak

Selcuk bu soyunma odasi krizinde tudordan yana tavir koydugu icin en azindan bu sezonu garantiledi,buna cikarci yagcida diyebilirsiniz,sorumluluk sahibi kaptanda diyebilirsiniz

Bugüne kadar hiç selçuk savunmadım... şimdi de savunmam. Ama o antrenmanda diğeri değil. En azından laf dinlediğini görüyoruz..

Tudor isteseydi Sneijder şuan kamptaydı tıpkı Selçuk'u arzuladığı gibi ;)

Ozellikle selcuk,burak ve yasin de şoyle bi davranis sezmistim. Takima yeni gelen yabancilara bos pozisyon da olmasina ragmen defalarca pas vermiyolardi. Dikkatli izleyenler bilir ayni olaylari poldi'ye karsida cogu macta yaptilar. Poldi'nin yuzu asildi hatta

lescuk bu takimin kaptani OLAMAZ

ne karakter olarak ne futbolcu olarak

gönüllerin ve takimin gercek kaptani MUSLERADIR

ya yedek kaleci senede kaç maç yapıyor ki? gereksiz maaş bence

çipe ve mikovic kaleci rotasyonu için yeterli
Yabancı her kaleci için bir miktar para ödenmek zorunda ama bana kalsa da komple yedek oyuncular oynatılsın ama zor. A takımda oynama uygunluğu burada şart mikoviç buna uygun mu ona bakmak gerekir yerli listesine eklenebilir yani bu belli olmaz iyi araştırmak lazım ama yinedeerken.
Erayı, ceenki postalayalım gökhan imzalamadıysa alıp 500bine oynatalım en temizi bu olur

Sneijderdan son iki sezondur nefret eden biri olarak demek isterimki sneijdercilar hakli

selcuk gitmeli oda ebesinin seyi kadar para kazaniyo

Bak işte abi Sneijder'in gitmesi için ortaya koyulan en somut ve en gerçekci neden senin bu yazdıkların. Bunlarla savunmaya geçseler inanıyorum ki kimse Sneijder kalsın demez. Ama herkes saçma sapan form düzeyi ve formasyona uymuyor diye adamı haksız yere eleştiriyorlar.

Bu nedenlerden dolayı adamı göndrmekte de son derece haklı olurlar ama ben bizim yönetimin dik bir duruş sergileyemediğini düşünüyorum. Lig bittiğinde Sneijder'i çağırıp fesh edersin yada düşüncelerini söylersin olur biter. Ama bizimkiler şimdi Sneijder maaşında indirim yapsa 2 sene daha sözleşme imzalayacak kapasiteye sahip.
Katılıyorum. Çıkıp adam gibi "Sneijder sorun çıkarıyor" desinler, tepki veren Galatasaraylı olur mu bilemiyorum. En azından şimdiki kadar fazla olmaz.
Ha öyle bi durum yoksa, olay sadece taktiksel ise bu sefer de "taktiksel nedenlerden dolayı kadroda düşünülmüyor" desinler. Dünyanın sonu değil ki, ne futbolcular taktiğe uymayıp da kulüplerinden gönderildiler. Katılmasak da kabulleniriz. Yine eleştirilir bu kararı onaylamayan taraftarlarca ama en azından mesele belli olur. Şu anda öyle bi durum var ki, eleştirenlerin neyi eleştirdiği belli değil, savunanların neyi savunduğu belli değil. 10 tane farklı şey tartışılıyor adam hakkında. Gerek yok bunlara.

alayi gitsin istiyorum alayi su son rezil 2 seneyi yasatan tum ibibiklerin gitmesini istiyorum muslera haric hepsi defolupgitmeli

Tudor antrenmana çağırmış ama ben garsonluğu daha çok sevdim deyip terslediği söylentileri var sosyal medyada

Formasini yere atan kaptan takimda agalik yapan torpilli kaptan takimin huzurunu bozmuyodu.

Niye herşeyde kıyas yapıyorsunuz. Maç gerginligiyle yapılan hareketleri mi kiyaaliyorsunuz? Selçuk da gönderilse keşke ama bir yerden başlanacak. Demek ki wesley in saygısızlığı daha fazlaydı ondan başladılar.

Daha ne olduğu belli olmayan, başımızda olduğu sürece başarısız sayılabilen Tudor' a güvenip Sneijder' in gönderilmesi tamamen yanlış.

İlk 10 haftadan sonra Tudor istifa diye bağırınca, Sneijder diye başımızı taşlara vuracağız.

Her ne olursa olsun Sneijder bu şekilde gönderilemez !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt