Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yauv he he tum gun sneijder gitsin diyenler zaten huzursuzlzk cikardigi icin gitsin diyor

kimsenin futbolculugan laf ettigi yok

sizde biliyorsunuz hakli oldugumuzu ayak yapiyorsunuz yok form durumu yok futbolculugu

istemiyoruz kardesim kendini gsden ustun tutan tembel topculari

Serdar Gürler: Galatasaray haberi doğru, menajerimle görüştüler. Tercih etmedik. Bana uygun değildi, ben istemedim diyelim.

xd

Sneijder niye gidiyor diye ne agladiniz. Sniejder takım içi huzursuzluk çıkardığı için, herkesin otoritesini çiğnediği için gönderilmek isteniyor. Performans falan değil hikaye.

Kusura bakmayın ama kendisini herkesin üzerine koyan adamdan bize hayır gelmez.

Wesley gidecek diye Galatasaray in başarısızlığını isteyecek adam da benim gözümde Galatasaray lı değil wesleysporludur.

wesley dediğin gibi biri olsa sence hollanda milli takımında kendi jenerasyonu nerede ise tamamen elenmişken milli takımda o devam ediyor. Van gaal, hiddink, advocaat hiç biri bu adamdan vazgeçmiyor , mourinho vazgeçmiyor ama Sneijder problemli öyle mi ?

G.Saray'ın ilgilendiği Neto'nun Zenit'ten ayrılması gündemde. Maicon ile birlikte savunmayı tamamlayabilir. [Record]

Bruma ve sneijder gibi adamlari idare edemeyen tudor o araplari hic idare edemez yanliz

seneye yine alak bulak bol dramali bir takim bekliyorum acikcasi

yauv he he tum gun sneijder gitsin diyenler zaten huzursuzlzk cikardigi icin gitsin diyor

kimsenin futbolculugan laf ettigi yok

sizde biliyorsunuz hakli oldugumuzu ayak yapiyorsunuz yok form durumu yok futbolculugu

istemiyoruz kardesim kendini gsden ustun tutan tembel topculari
Yav herkes istediğine inanıyor. Sen tembel olduğu için gelmediğine inanıyorsun, savunanlar yönetimin gönderme amaçlı yahut başka bi sebepten ötürü ekstradan izin verdiğine inanıyor. Ortada bi bilgi yok ki, herkes varsayımlara göre konuşuyor. Yani neye göre haklısınız?

Selçuk da defolup gitmesi lazım, ama sen adamın sözleşmesini 2019a kadar uzatırsan biraz zor gider (Dursunun bu konuda suçu yok).

Tam ben yazacaktım, sen benden once yazmışsın.. Altınordu dan kotu adam çıkmaz..

O kaleci ile ilgili Cenk Ergün, Altınordu yöneticisini aramıştı. Hatta adam Cenk Ergün'ü küçümseyici ifadeler kullandı. Piyasası yüksek olan bir kaleci. Bence bahsedildiği kadar yetenekli ise 3 milyon euroya kadar çıkabilir ama 10 milyondan falan bahsediyorlardı.

Selçuk da acilen yollanmalı veya yedek olmalı en azından. Tudor un oynatmak istediği oyuna uymuyor hiç bir şekilde mucize şekilde değişim göstermeyecek ise.
Tolgay bile uyar iyi kötü ama Selçuk asla.

Konop ve fegohli gelsin. En az bur tane taş gibi box to box rakibi ve topu ısıran orta saha. Tamamdır işlem. Gerisids hoca ve takımın uyum sürecine kalmış konu şampiyonluk için

Hayrullah berbat bir kaleci. Sirf Adanali diye milli takima cagirdi Terim.

Bizim eski sarisin Aykut Ercetin'i getirelim ayni etkiyi yaratir bizde yedek kaleci olarak.

transfer duyumu istiyorum.

ayrıca keşke takımımız şöyle olsa.;(

drogba

kewell - sasa iliç - keita

saidou - melo

ergün.pembe - bülent korkmaz - rigobert song - eboue

muslera​

Niye herşeyde kıyas yapıyorsunuz. Maç gerginligiyle yapılan hareketleri mi kiyaaliyorsunuz? Selçuk da gönderilse keşke ama bir yerden başlanacak. Demek ki wesley in saygısızlığı daha fazlaydı ondan başladılar.

Mac gerginligi diye bise yok kaldiramiyosan yapmiyacaksin kaptanligi tudor oyuncuyu idare etmeyi bilecek bruma'ya da aynisini yapti egolu davrandi. Ego krali Terim bile yeri geliyo oyuncuyu idare ediyodu. Melo-riera olayinda tudor olsa melo'yu sutlardi. Ama terim napti melo'yu oynatti cunku sampiyonluk icin onemliydi idare etti. Tudor simdiden kariyenin baslarin da bole yapiyosa sicti.

Ayrıca evet basbaya Tudor ve(ya) yönetim durumu yönetemiyor. Sneijder bugüne kadar birçok hocayla çalışmış. Üst düzey hocalarla da çalışmış, dandik hocalarla da çalışmış. Takım bikaç ayda bir hoca değiştirirken bir disiplinsizlik yapmamış, ama şu an disiplinsizlik yaparak tatilini devam ettiriyor öyle mi?

toloiyi alsaydık bu neto nasıl stoperde?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt