Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılıyorum. Çıkıp adam gibi "Sneijder sorun çıkarıyor" desinler, tepki veren Galatasaraylı olur mu bilemiyorum. En azından şimdiki kadar fazla olmaz.
Ha öyle bi durum yoksa, olay sadece taktiksel ise bu sefer de "taktiksel nedenlerden dolayı kadroda düşünülmüyor" desinler. Dünyanın sonu değil ki, ne futbolcular taktiğe uymayıp da kulüplerinden gönderildiler. Katılmasak da kabulleniriz. Yine eleştirilir bu kararı onaylamayan taraftarlarca ama en azından mesele belli olur. Şu anda öyle bi durum var ki, eleştirenlerin neyi eleştirdiği belli değil, savunanların neyi savunduğu belli değil. 10 tane farklı şey tartışılıyor adam hakkında. Gerek yok bunlara.

Talha aslında olaylar şöyle gelişiyordu.

1. Tudor'un taktiğine uymuyor. 10 numarasız oynayacak. Cevap: O zaman neden 10 milyon bonservis 3.5 milyon yıllık ile 10 numara aldık. Üstelik en iyi hali dahi Sneijder'in en kötü halinden bile iyi olmayan oyuncu bu. (Bence kötü oyuncu değil bu arada)

2. Maliyetli. Cevap: Sen Sneijder'den sadece 1 yaş küçük ve kariyeri yanından bile geçmeyen Gomis'e Sneijder kadar verdin. Nasıl maliyetli?

3. Verimsiz. Talisca'ya bakın. Cevap: İstatistikler ortada. Çok da verimsiz değil.

4. Büyük maçlarda yok. Takım felaket bir şekilde kötüyken tek başına Sneijder mi maç alacak. Kaldı ki övvülen diğer oyuncular da büyük maçlar da çok etkili değil.

5. Disiplinsiz. Cevap: Mesele neyse açıklayın biz de bilelim. Adama uyduruk bir soyunma odası olayından dolayı mobbing yapmayın. Kaldı ki adama daha Tudor gelemden sarı kartlardan maaşı kadar ceza kesmiştiniz. Neden size güvenelim.

6. Siz Sneijdersporlusunuz. Cevap: Ne diyelim?

Kicker gazetesi RB Leipzig kulübünün Jean-Kevin Augustin (20) transferinde sona yaklaştığını iddia etti.

Katılıyorum. Çıkıp adam gibi "Sneijder sorun çıkarıyor" desinler, tepki veren Galatasaraylı olur mu bilemiyorum. En azından şimdiki kadar fazla olmaz.
Ha öyle bi durum yoksa, olay sadece taktiksel ise bu sefer de "taktiksel nedenlerden dolayı kadroda düşünülmüyor" desinler. Dünyanın sonu değil ki, ne futbolcular taktiğe uymayıp da kulüplerinden gönderildiler. Katılmasak da kabulleniriz. Yine eleştirilir bu kararı onaylamayan taraftarlarca ama en azından mesele belli olur. Şu anda öyle bi durum var ki, eleştirenlerin neyi eleştirdiği belli değil, savunanların neyi savunduğu belli değil. 10 tane farklı şey tartışılıyor adam hakkında. Gerek yok bunlara.

Aynen dediğin gibi. Herkes kendince doğru bildiği yada tamamen duygusal olarak yorum yapıyor tabi bunun en büyük nedeni BERBAT BİR YÖNETİME sahip olmamızdır. Sneijder hakkında bir karar verdiysen ve bu ne olursa olsun doğru yada yanlış hiç farketmez sezon bittiğinde kararını Sneijder'e bildirirsin ve bir açıklama yaparsın haber kirliliğini ortadan kaldırırsın. Şimdi Sneijder'e izin vrmişsin peki izinden dönen oyuncunun ilk gideceği yer Dursun'un oteli olmaz kamp yeri olur. Demekki siz Sneijder ile devam etmek istemiyorsunuz o zaman toplantı 1 saat içinde bitip açıklama yapmaları gerekirdi. Muhtemelen orta yolu bulmaya çalışıyor bizim yönetim. Demekki hala Sneijder'i ne nedenle göndereceklerini kendileri de bilmiyor belki de indirim yapsa Sneijder takımda kalacak. Bizde boş yere tartışıyoruz burda işte.

quakerboy transfer duyumu vermeli bence.

adam kesinlesmeyen seyleri söylememek için olgunluk yapıyor. buradakiler neden her duydugunu belli belirsiz söylemiyor diyor.

adam clichy bizde dese 1 hafta once herkes coşardı. sonra transfer olmayınca da sallardı. en güzelini yapıyor birşeyler netleşince patlatıyor haberi. o gün de kap bildirimi geliyor.

wesley dediğin gibi biri olsa sence hollanda milli takımında kendi jenerasyonu nerede ise tamamen elenmişken milli takımda o devam ediyor. Van gaal, hiddink, advocaat hiç biri bu adamdan vazgeçmiyor , mourinho vazgeçmiyor ama Sneijder problemli öyle mi ?

Hollanda da onu yapacak yürek yoktur. Robben varken kendisinin esamesi okunmaz. Orada da diyemez sanırım ben gelmiyorum antrenmana diye.

Sneijder bonservisini ve 2 m euro istemiş klüpten.Haberin ilk kısmını yakalayamadım.

Beşiktaş'ın kadrosuna bakıyorum, bu sezon ilk 11'de oynaması beklenen 8 oyuncunun yaşları 30-35 arasında. kadroda ise 12 tane 30 yaş üzeri oyuncu var.

Bu durum ülkenin spor basınında kimsenin dikkatini çekmiyor ben buna şaşıyorum.

33 yaşındaki Sneijder, hala avrupada oynuyor olsaydı ve bjk ilgilenseydi, Sneijder'a genç yıldız muamelesi yaparlardı.

O kaleci ile ilgili Cenk Ergün, Altınordu yöneticisini aramıştı. Hatta adam Cenk Ergün'ü küçümseyici ifadeler kullandı. Piyasası yüksek olan bir kaleci. Bence bahsedildiği kadar yetenekli ise 3 milyon euroya kadar çıkabilir ama 10 milyondan falan bahsediyorlardı.

Senin dedigin berke renktas. U17 kalecisi. O cocuk buyuk ihtimal avrupa yapacak kariyerini bitirmeyelim.

sa
DD_d3niXsAAPBOb.jpg:large

transfer var mı?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sneijder bonservisini ve 2 m euro istemiş klüpten.Haberin ilk kısmını yakalayamadım.
kardesim haberler duyumdan öte değil kimsenin günahını almak bize yakışmaz.

ben sadece sunu söylerim bu takıma herşeyini verecek oyuncular oynamalı. bunun da sneijder ile olacağına inanmıyorum.

ayrıca sneijder gibi bir topcunun bonservisini eline vermek hata olurdu.

Neto fena iş olmazz Zenit defansı yeniliyor,mancini bir güzellik yapıp bedavaya kirasın

arkadas sormazlarmi sana senin kaptanin senelerdir diger oyuncularla küs gecinemiyor

bu 3 Milyon euroluk kazanan yasayan ceset yerine Niye takimin en iyi oyuncusunu yolluyorsun

Valla yönetimi kutlamak lazım. Yakalanan sinerjiyi tepkiye çektikleri için.

sa
DD_d3niXsAAPBOb.jpg:large

transfer var mı?
hafıza teknikleri var.

dümdüz ezberlemiyor tekniğini geliştiriyor.

bu bağlamda bu da bir başarıdır.

ona bakarsan doç.dr profosör arkadaşlarda efsane milan kadrosunu sayamaz. bu bağlamda gerizekalı embesil olmuyorlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
hafıza teknikleri var.

dümdüz ezberlemiyor tekniğini geliştiriyor.

bu bağlamda bu da bir başarıdır.

ona bakarsan doç.dr profosör arkadaşlarda efsane milan kadrosunu sayamaz. bu bağlamda gerizekalı embesil olmuyorlar.
tşk
RPLJMo.gif

ii frmlr renkds

arkadas sormazlarmi sana senin kaptanin senelerdir diger oyuncularla küs gecinemiyor

bu 3 Milyon euroluk kazanan yasayan ceset yerine Niye takimin en iyi oyuncusunu yolluyorsun
selcuk en azından ortasahanın ortası sneijder suanda oyun sablonumuza uymuyor.

ayrıca ben olsam selcugu satıp mehmet ekici gibi adamlara yönelirdim

Sabri gidiyorsa selcukta gitmeliydi
Düşünün takımın iki kaptanı bir eski biri şimdiki
Kaosa bak selcukta gitmeli kesinlikle

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yav herkes istediğine inanıyor. Sen tembel olduğu için gelmediğine inanıyorsun, savunanlar yönetimin gönderme amaçlı yahut başka bi sebepten ötürü ekstradan izin verdiğine inanıyor. Ortada bi bilgi yok ki, herkes varsayımlara göre konuşuyor. Yani neye göre haklısınız?

Evet, herkes görmüş gibi konuşuyor. Sneijder huzursuzluk çıkardı ya da Tudor Sneijder'i bilerek oynatmadı gibi varsayımlar üzerinde yorum yapılıyor. Bu direk yönetimin hatası. Çık açıklamanı yap herkes bilsin.

Bu arada bir arkadaş bu sürecin kavga dövüş şeklinde değil de güzel bir şekilde sonlanması gerektiğini yazmış. Sonuna kadar katılıyorum. Hem Sneijder'in kulübe katkıları hem de uluslararası bir oyuncu olması nedeniyle ayrılacaksa yollar güzelce ayrılmalı. De Jong bile olumsuz yorum yapıp kulübün imajını zedeleyebiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt