Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neto portekiz macindaki stoper degil mi?

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

onunda 1 senesi kaldi

hepsi teker teker gidecek

tudorda basarisiz olursa oda gider

en sonunda yepyeni bir takimla FATIH HOCAM gelir :D

Keşke olsa tudoru cebinden çıkarır en azından oyuncu yönetmesini biliyor.

Gelecek adamlara çok büyük yük bırakıyor dursun ilk göndermeye ondan başlamalıydık. Alınan 3 oyuncu da sıçarsa avuçladık demek göndersen göndermezsin o saatten sonra

Selçuk da defolup gitmesi lazım, ama sen adamın sözleşmesini 2019a kadar uzatırsan biraz zor gider (Dursunun bu konuda suçu yok).
Garanti ücretler:

Sneijder 2017/18 = 5.5m€
Selçuk 2017/18 + 2018/19 = 5.85m€

Arada 350 bin Euro'luk fark var. Sneijder ile sözleşme fesh etmeyi göze alıyorsun, Selçuk'la fesh edemiyorsun öyle mi? Hikaye.

Edit: Sneijder 4.5m€ alıyor, hesaplarken rakamları karıştırmışım. :asd2: Görmezden geliniz bu msjı.

sa
DD_d3niXsAAPBOb.jpg:large

transfer var mı?
Bu haber gerçek mi? Oha yani. Telefon numaramızı zor aklımızda tutuyoruz biz delikanlı ya bak sen.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yıllık 3 milyon euro 4 yıllık sözleşme
5 ml bonservis
Feghouli
Corhia Turkiyeye gelmek istemiyormuş
Ersin düzen
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijdere gitti gözüyle bakıyorum..Mevcut kadro en fazla 5. 6. olur.Geçen yıl Trabzon ve Antalya kötü başlamasaydı 6. olurduk.Avrupada oynayan Osmanlı-Konyayı saymıyorum bile.Bazı arkadaşlar 3 oyuncu alınırsa tavlar ama yine en fazla 3. - 4. oluruz..Şuanda sadece gidenlerin yeri doldu ama eksik bölgeler hala boş duruyor.Bu takıma minimum 5 oyuncu daha lazım.

Kendisini bu meselede daha nötr gören bir arkadaşımız varsa O'nun cevap vermesini isterm bütün samimiyetiyle aşağıdaki soruma.

Sneijder ile ilgili bu kararı alan saha kenarında çok zıplayan ve yabancı olan Tudor değil de hemen hemen aynı kariyere sahip Bülent Korkmaz ve hatta 3 kupayı aldıktan sonra Hamza Hamzaoğlu alsaydı, şu an Sneijder gitsin Tudor haklı diyenlerin % kaçı o iki hocayı da desteklerdi? Lincoln meselesi nasıl gelişmişti?

Not: Bu soruyu Sneijder'i savunanlara yabancı hayranı damgası vurulması üzerine soruyorum.
Not: 2 kişi yine aynı tavırda olurdu onları biliyorum. Biri Engin abi. Alınmasın ama Galatasaray seviyesinde olan oyuncualrın tamamını eleştiren, vasatları seven bir abimiz o :) Diğeri ise sürekli laf gevezeliği yapıp Galatasaray lehine her mevzuda karşı tarafta olan biri. Onlar dışında.

Mac gerginligi diye bise yok kaldiramiyosan yapmiyacaksin kaptanligi tudor oyuncuyu idare etmeyi bilecek bruma'ya da aynisini yapti egolu davrandi. Ego krali Terim bile yeri geliyo oyuncuyu idare ediyodu. Melo-riera olayinda tudor olsa melo'yu sutlardi. Ama terim napti melo'yu oynatti cunku sampiyonluk icin onemliydi idare etti. Tudor simdiden kariyenin baslarin da bole yapiyosa sicti.

Tudor ne yaptı sniejder ı oynatmadı mi? Neyse kalsın da yine müthiş Galatasaray performansı izleyelim.

gidecekse gitsin kalacaksa kalsın bu işin uzaması büyük zarar verecek

internetten bilmediği kelimeleri araştırıp cevap yazma yarışına giren renkdaşlarıma selam olsun

toprağınız bol olsun R.İ.P

Bu yönetime şöyle Ali Dürüst gibi biri lazım. Adamların kriz nedir, nasıl yönetilir zerre kadar bilgileri yok . Bu sene iyi niyetli bir şekilde iyi bir kadro kuracaklarını düşünüyorum ama sözleşmeli bir futbolcunla çok basit halledilebilecek meseleyi şu şekle çevirmek büyük basiretsizlik açıkçası. Yöneticiler ama lider değiller, problem burda...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt