Huseyin Arslan
Kırmızı Üye
- 20 Ocak 2011
- 1.394
- 807
- 1.523
Kendisini bu meselede daha nötr gören bir arkadaşımız varsa O'nun cevap vermesini isterm bütün samimiyetiyle aşağıdaki soruma.
Sneijder ile ilgili bu kararı alan saha kenarında çok zıplayan ve yabancı olan Tudor değil de hemen hemen aynı kariyere sahip Bülent Korkmaz ve hatta 3 kupayı aldıktan sonra Hamza Hamzaoğlu alsaydı, şu an Sneijder gitsin Tudor haklı diyenlerin % kaçı o iki hocayı da desteklerdi? Lincoln meselesi nasıl gelişmişti?
Not: Bu soruyu Sneijder'i savunanlara yabancı hayranı damgası vurulması üzerine soruyorum.
Not: 2 kişi yine aynı tavırda olurdu onları biliyorum. Biri Engin abi. Alınmasın ama Galatasaray seviyesinde olan oyuncualrın tamamını eleştiren, vasatları seven bir abimiz oDiğeri ise sürekli laf gevezeliği yapıp Galatasaray lehine her mevzuda karşı tarafta olan biri. Onlar dışında.
Ömer tam soruna cevap olmasa da ben genel olarak teknik direktörün oyunculardan daha önemli olduğunu düşünüyorum. Eğer teknik direktörün ayakları yere basmaz, aldığı kararları sorgulanmasına müsade edilirse çok fazla başarı geleceğini düşünmüyorum. Nitekim Fatih Terim, ne kadar eleştirilse de son olaylara kadar takımdaki her futbolcu ona saygı duyor ve işini yapıyordu. Mesela Riekerink başarılı bile olsa en ufak rüzgarda uçacağını hepimiz biliyorduk ve ben sene başında bunu çok yazdım. Bir mağlubiyetle fişi çekildi.
Şimdi de garip bir algı başladı. Tudor sezonu bitiremez muhabbetleri çıkıyor hem de sevdiğim bir yorumcu olan Mehmet Demirkol demiş eğer doğruysa. Bu tip yorumların önü alınmazsa gene başarılı olacağını çok sanmıyorum. Bir takım teknik direktörüne sahip çıkmalı yoksa sonuç uzun sürede hüsran olur.