Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O haberden sonra 2 özel haber daha vermisler:

ÖZEL HABER: Galatasaray'da Sneijder dönemi kapanıyor!

ÖZEL HABER: Beşiktaş'ta hedef Burak Yılmaz! Birkaç gün içinde...

Hmm

yahu bu osman altunterim 2 reyting 2 tık almak için yapmayacağı yoktur.bu verdiği haberi twitter ı olupda bilmeyen mi var yani.burak yılmaz 1.5 aydır soleniyor ,keza sneijder i de duymayan sağır sultan bile kalmadı her haberi bi yerlerden alıntı bide erhan telli var oda aynı masasında twitter da gezer haber toplar anca.bunlar gibi gazetici olmak kolay bunlar bu işi yapabiliyorsa herkes yapar herhalde

keşke bonservisiyle satıp sneijderi üstüne bir kaç oyuncu daha gönderip taliscayı alsaydık şok olurdu beşiktaşlılar :D :D

fesih olayını beine benzeyen bir twit hesabı uydurmuş diğer GS hesapları da paylaşıyor

ne sazan dolu ortalık

o westhamın TR hesabı feghouli kesinlikle gidecek demiş ama hem de sövmüş.GS için boş bi transfer olur diyo,fenerli galiba KISKANMIŞ...tüm westham taraftarı üzülyo.

503d5b1c55358806df43d4e5e344fbd0.jpg

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Emre Belozoğlu: 'Fenerbahce'den once Galatasaray'la goruştum'

Adnan Polat sır perdesini araladı – Skor

Bizzat tv'de ağızlarından da duydum. Hatta Emre ilk geldiğinde şu röportajından farklı olarak Galatasaray isteseydi oraya dönecektim demişti daha net olarak.

OLAY dogrudur polat kendisi acikladi. Emre sonra hayatinin en kötü tercihini yapti fenere giderek. Piskolojik anlamda, orada hic bir zaman oynayamadi. bize gelseydi cok büyük isler yapardi, su an ki IBB hali ile bile saha kaldirdi takimi 36 yasinda.

üzüldüm biraz

West Ham Tr hesap admini şerefsizin teki, engelliymiş bende zaten. Kolay kolay kimseyi engellemem, engeli kaldırıp tivitilerine baktım. Hep oyuncuyla ilgili olumsuz şeyler yazmış, bu şerefsiz kudurduguna göre aldık herhalde adamı

Feghouli'yi bilen bilir bilmeyen de yorum yapmasın lütfen

West Ham Tr hesap admini şerefsizin teki, engelliymiş bende zaten. Kolay kolay kimseyi engellemem, engeli kaldırıp tivitilerine baktım. Hep oyuncuyla ilgili olumsuz şeyler yazmış, bu şerefsiz kudurduguna göre aldık herhalde adamı

içine oturmuş feghouli resmen:D

Fenerli kendisi

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt