- 27 Ocak 2010
- 139.367
- 105.706
- 5.648
Veli Yigit @veliyigit 1 min1 minute agoDaha fazla16 Haziran Abdullah Avcı'yla yapmış olduğumuz yayından:Sneijder devamlı oynaması gereken ve sistemin iyi parçası olacak isteyebileceğim biri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Veli Yigit @veliyigit 1 min1 minute agoDaha fazlaVeli Yigit @veliyigit 1 min1 minute agoDaha fazla
16 Haziran Abdullah Avcı'yla yapmış olduğumuz yayından:Sneijder devamlı oynaması gereken ve sistemin iyi parçası olacak isteyebileceğim biri
bela okuma gece gece ısıne bak 1ader bıde dursun avatarı koymusAllah belanı versin Dursun.
sent via GSC
Sinanı forvet yedeği olarak kullanacak diye biliyorum eğer kalırsa tabiüzüldüğüm nokta Feghouli gelirse sinan yedek bekleyecek ama solda yasin / garry kazmalarından biri oynayacak.
Ortalık alev aldı tamlayn az sonra havalanır :asd22:
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten 1 hr1 hour ago
Daha fazla
yok artık..
vay vayy vayyy..
Nevzat Dindar @nevzatdindar 8 dk.8 dakika önce
Daha fazla
Vakit tamam...
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten 7 dk.7 dakika önce
Daha fazla
nefesimi tuttum bekliyorum nevzat..
SON DAKİKA: Galatasaray Basel'den Michael Lang transferinde Eren Derdiyok'u takas olarak kullanabilirmiş. https://twitter.com/cimbomsokak/status/882719152066228224/photo/1
Sıra Selçuk'a da gelecek.
GSG SCOUT @GSG_SCOUT 3 dk.3 dakika önce
Daha fazla
Uğur Karakullukçu:"Sneijder'i gönderiyorlar tamam gelelim Selçuk İnan'a.Selçuk İnan'ın aldığı maaşı şöyle değerlendireyim; Dehşet bir maaş"
GSG SCOUT @GSG_SCOUT 2 dk.2 dakika önce
Daha fazla
Uğur Karakullukçu:"Selçuk vb oyuncularda feda diyecek başka yolu yok. Koskoca John Terry gidip ücretini indiriyor sende indireceksin."
Sanane arkadaş.bela okuma gece gece ısıne bak 1ader bıde dursun avatarı koymus