Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
____________Muslera____________
Corchia___Maicon__Serdar___Linnes
______Vainqueur___Lemina_______
__Feghouli___Belhanda___Ribery__
____________Gomis_____________

ulan daha dun forvet icin yazmistim tudor baki8n göreceksiniz ereni yollayacak diye

:D

sneijder garsonunu yolladik

sira selcukda insallah tik tak tik tak tik tak

sende gideceksin selcuuuuuuk kolpa kaptan sana kaptan demekden utaniyorum

Birkir Bjarnason gelmez mi ya bize adam Championship'te oynuyor şu an maliyeti de düşüktür. Tam bizim lige uygun adam.

Selçuk İnan Galatasaray tarihinin en şanslı futbolcusu galiba. Elinden kaptanlığı almayı düşünen yok? Para da indirim talebi yok? Yerine alınması düşünülüp onu huzursuz edecek bir isim söylentisi ortada yok. Şimdi Sneijder de gidiyor ya zevk sigarası bile yakmıştır muhtemelen.

dursun sneijderi gönderdiği gün

scarfaceyi açıklayacak kadar stratejik zekaya sahip bir adamsa

istanbulun göbeğinde 2 tane oteli boşuna dikmemiş derim

Zaten sneijder'i yollarsa taraftar tepkisinin boyutu aşırı yüksek olur, o deprem şokunu azaltmak için kendisi yapay bir deprem yapıp bizi şaşırtabilir :oley:

üstadı ayakta alkışlayalım

1658753-35172995-640-360.jpg

bu Pepenin kilo verme olayı bilinçli bence yaş ilerledikçe mümkün olduğunca futbol oynarken yaşlılığın etkilerini en aza indirmek için yapıyorlar Melo da tığ gibi şuan (saçmaladım muhtemelen ama )

Ortalık alev aldı sneijder haberi olacağını sanmıyorum bence bi bomba geliyor :asd22:

İBRAHİM SETEN‏ @ibrahimseten 1 hr1 hour ago
Daha fazla
yok artık..
vay vayy vayyy..

Nevzat Dindar‏ @nevzatdindar 8 dk.8 dakika önce
Daha fazla
Vakit tamam...

İBRAHİM SETEN‏ @ibrahimseten 7 dk.7 dakika önce
Daha fazla
nefesimi tuttum bekliyorum nevzat..
çıktığınız yerden çıkarken belli nefesinizi bayağa tutmuşsunuz, sizin gibi gazetecilere tüküreyim, panayır da maymun bile olamayacak adamlar milletin aklı ile dalga geçiyorlar.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt