Mehmet Yıldız
Tecrübeli Üye
- 6 Haziran 2012
- 6.482
- 58
- 893
yol verbaskası ile konusuyo ,moralmanım 0
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yol verbaskası ile konusuyo ,moralmanım 0
Umuttan bile kotu forveti nasil bulduk acaba. Manyakca oldugunu dusunuyorum
sergen bırak o kızıbaskası ile konusuyo ,moralmanım 0
Galatasaray Aşkıyla @askisefa1905 1 min1 minute agoDaha fazla
SON DAKİKA: Sofiane Feghouli, resmi Instagram hesabından "Come to Galatasaray" yorumunu beğendikten 2 dakika sonra beğeniyi geri çekti.
dursun sneijderi gönderdiği gün
scarfaceyi açıklayacak kadar stratejik zekaya sahip bir adamsa
istanbulun göbeğinde 2 tane oteli boşuna dikmemiş derim
Come to Galatasaray diye bi sivil toplum örgütü oluştuGalatasaray Aşkıyla @askisefa1905 1 min1 minute agoDaha fazla
SON DAKİKA: Sofiane Feghouli, resmi Instagram hesabından "Come to Galatasaray" yorumunu beğendikten 2 dakika sonra beğeniyi geri çekti.
sadece kilo değil ki renktaş, adamda fizik diye bişey kalmamış.bu Pepenin kilo verme olayı bilinçli bence yaş ilerledikçe mümkün olduğunca futbol oynarken yaşlılığın etkilerini en aza indirmek için yapıyorlar Melo da tığ gibi şuan (saçmaladım muhtemelen ama )
gördüm abi bildiğin canlı cenazesadece kilo değil ki renktaş, adamda fizik diye bişey kalmamış.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
ahahah bu ne la