Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tudor ve Sneijder'dan bagimsiz olarak yaziyorum

-Sneijder buraya gelmeden de cok seviyordum hala en sevdigim futbolculardan birisidir.
-Wesley'e gelene kadar gitmesi gereken cok adam var ama çöplerin pazari yok
-Selçuk ucretini indirmiyorsa ayni muamele gormelidir
-Dunyada artik eski 10 numara anlayisi kalmadi,sirf bunun icindir ki top class olan yildizimiz Avrupa'da ismine yakisir bir klup bulamadi,Sampdoria,Atalanta kim Sneijder icin,bence sorun parasi degil ,kimsenin Sneijder'i oyun sisteminde tam olarak bir yere oturtamiyor,Terim 'in de sorunu buydu aslina bakarsaniz makine gibi isleyen takimin biraz isleyisi degisti,bozuldu diyemem ama ilk iki yildaki Elmander 'li takimi kim ozlemedi ki
-Olay istatistik degil,onemli tabi ama o zaman Visca cok daha mi iyi 10 gol 10 asist yapmis
-Yonetim bu sureci her süreçte oldugu gibi yonetemedi cunku reziller
-Galatasaray'da degisim sart ogku sarttir,Selcuk ta gidecektir ama bu degisimi Tudor mu yapar bilmiyorum yine de romantik ve iflah olmaz
--Galatasaray sevdalisi olarak basarili olmasini cani gonulden istiyorum ki ozellikle medya maymunlarinin Senol Hocaaa,Aykut Hocaaa,Ersun Hocaaa fetisleri yerin dibine girsin
Ve artik bu konu bir an önce bitsin takım zarar gormesin millet 10 milyonluk 34 luk stoperi ovmesin adı pepe bile olsa

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Sneijder gibi bi adami zorla yollamaya calisiyoruz ya

Adam akilli transfer yaptiklari sezonu Sneijderi yollamak hangi akla hizmet eder arkadas.

Sneijder´i serbest birakir da rakiplerden birine giderse, iste o zaman taraftari kimse durduramaz.

Bu olayi en akilli sekilde cözmek gerekir. Gidiyorsa da en güzel sekilde ugurlanmali ve veda etmeli.

Kaliteli oyuncuları bulup onların fizik performansını artırabilirsek başarılı olmamak için bir sebep yok. Alınan oyuncuların üçü de kaliteli, gündemdekilerin hemen hemen hepsi yine aynı şekilde kaliteli. Sezon daha başlamamış ve eksik mevkilere göre oluşturulan listeden teker teker oyuncular alınıyor. Durum böyle iken Sneijder ile yönetime vurmak moral bozmak doğru değil. Yönetimi ben de hiç sevmiyorum ama bence iki sezonluk başarısızlıktan sonra bu yıl "hep destek, tam destek" demeli ve takıma sahip çıkmalıyız

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

-----------------muslera----------------
lang------serdar-------maicon-------clichy
-------------selcuk-----lemina-----------
feghouli--------sneijder--------belhanda
------------------gomis----------------------

Ben Sneijder´den bagimsiz olarak, teknik direktörün takimin üstünde mutlak hakimiyetinin olmasi gerektigini düsünüyorum.

Teknik direktörün bazi riskli kararlari almasindan cekiniyorsak, öyle hocalari getirmeyeceksin takimin basina.

Getiriyorsan da dedigini yapacaksin. Yoksa basarinin gelmesi mümkün degil.

Tudor da gecen sezon yasadiklari itibariyle faturayi bazi oyunculara cikarmis, hatta gecen sezon istifa etmisti ama kararindan döndürüldü.

Yine Sneijder´den bagimsiz olarak söylüyorum, Tudor´un ipleri elinde sikica tuttugunu görüyorum. Yesil sahada patron benim diyor.

Dogrusu bu tabiki (hersey istedigimiz gibi olmasa da), hoca getiriyorsan güveneceksin. Güvenmiyorsan getirmeyeceksin. Bu kadar basit.

Mourinho da gittigi her takimin bir yildizini kadro disi birakmis, yollamis, oyunculara mesaj vermistir.

Bu kararlariyla ya bir efsane yaratacak, ya da kötü patlayacak. Ortasi yok. Basarisizlikta hep Sneijder konusu acilacak. Fatura Tudor´a cikacak.

Basarili olmaktan baska caresi yok.

transferde hareketliyiz ne güzel, en iyi oyuncularını ve sıkıntısız olan tek mevkiini baştan yap, yumuşacık orta sahanı sona bırak.

Artık bu saatten sonra Sneijder´den hayır gelmez. Ben kamptaki topçu olsam Ronaldo olsa bana saygı duymayan topçuyu istemem. Hem de yıllık 5.5 m Euro alıpta her kamp dönemi aynı göbekle geç dönen adamı.

Artık bu saatten sonra Sneijder´den hayır gelmez. Ben kamptaki topçu olsam Ronaldo olsa bana saygı duymayan topçuyu istemem. Hem de yıllık 5.5 m Euro alıpta her kamp dönemi aynı göbekle geç dönen adamı.

Gitse sorun kalsa ayrı sorun bu iş adam akıllı yönetilmedi

Galatasaray'ın golcüsü Bafetimbi Gomis'in özel röportajı 14:30'da beIN SPORTS'ta yayınlanacak...

Son düzenleme:
Geliyorum gidiyorum Sneijder
Gitsinde bitsin bu muhabbet

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

transferde hareketliyiz ne güzel, en iyi oyuncularını ve sıkıntısız olan tek mevkiini baştan yap, yumuşacık orta sahanı sona bırak.

Ben 1 transfer bekliyorum oraya belki onu bile yapmazlar tudorun prensi selçuk varya

sneijderin artık takımdan ayrıldığını düşünüyorum.. 1 hafta önce takıma katılan belhanda bile ''sneijder giderse 10 numarayı diyeceğim'' diyorsa bu iş bitmiştir.. Zaten tudorun belhanda transferi direk sneijdere seni istemiyor mesajıydı..belhandanın kanat olmadığını cümle alme biliyor..

Bu yılki transferler genel olarak tatmin edici umarım devamı da böyle olur..Yalnız bizim başarılı olduğumuz her dönemde takımda bir karakter olmuştur.. Çok uzaklara gitmeyeceğim UJafulusi-Elmander-Melo-Drogba-Kewell(takım o dönem pek başarılı olamasa da) gibi.. Şu an bizim takımda böyle bir karakter yok..sneijder asla ve asla bu tarz bir oyuncu olmadı.. Savunmada maicon bu yönde sinyaller verse de henüz çok erken.. en yakın aday feghouli de karakter koyacak bir ism değil..Bu nedenlerle orta alana takımı sahiplenebilecek bir isim gelmesini istiyorum..

Mesela bjkde bu işi üstlenebilecek q7 vardı ama mental sorunları nedeniyle pek beceremedi..pepe transferi bjkye farklı bir kimlik katacaktır

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt