Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta saha gündemde yok heralde günlerdir tek bir isim basina düsmedi

1 Bek 2 orta saha ve 1 sağ açık. En az başka türlü yine zor olur işimiz.

Milan le ofrecieron a Sneijder. pero, sólo lo quieren como un jugador de equipo, una propuesta que es poco atractiva para el holandés. #AP

milan sneijderi istemiş ama as olarak değil demek istiyor sanırım burada, sneijderin ilgisini çekecek bir teklif olmadığı yorumunu yapmışlar

Gomis ve Maicon'un ne verecegini az cok kestirebiliyor insan. Takimda bir tane bile adam akilli stoper olmadigi icin Maicon mutlaka fark yaratacaktir, Gomis gibi adamlar da bu ligde hep is yapmistir forvette onda da pek teredüttüm yok sakatlik falan olmazsa da Belhanda'yi zerre istemiyordum bu takima.

Hatta Gomis bence Dursun'un alabilecegi en iyi forvetlerden birisiydi, daha ötesi hayal gibi birsey zaten ama imza parasi olayi fiyasko.

Mathieu Valbuena: Fenerbahçe'de olmamın en büyük nedeni Aykut Kocaman. (beIN SPORTS 1)

Yaw he heeeeeeeee

Muslera
Lang Serdar Maicon Strinic
Vainquer Leşçuk
Feghouli Belhanda Gary
Gomis

Leşçuk zorunlu onu kesemezler ama ona rağmen defans efsane olur kısa adam yok

Belhanda-Gomis-Gyan-Clichy-Pepe-Kucka-Valbuena-Menez falan lige gelen adamlara bak yaw
ChiDey4WUAAJon0.jpg

aysalın aklının 10da biri olsa keşke dursunda.madem sneijderi gönderiyon,açıkla feghouli ve konoyplankayı sesini kes taraftarın,gönlünü al.

Tudor ağa çok seviyorsa Selçuk u yardımcısı yapsın kenarda ortaya 2 topçu alsınlar. Hem Selçuk un istediği olmuş olur futbol oynamadan parasını almaya devam eder hem de seyirci kanser olmadığı için göze batmaz. Taraftar da yıllar sonra gerçek orta sahaya kavuşmuş olur.

Orta saha gündemde yok heralde günlerdir tek bir isim basina düsmedi

Yine De Jong gibi birini alacaklar herhalde bu gidisle, son saniye transferi. Bu son saniye transferlerinden genelde hayir gelmiyor bize.

Son zamanlarda bir cirpida aklima gelenler: Dzemaili (asla kötü oyuncu degil), Pandev, Cris, De Jong.

Berk bas renkdasım kendisine kus diyenlere logar kapaklarını döşedi. Ins bundan sonra her yeni gelene kuş yakıştırması yapmazsınız. Ayıptır.

Millete bird mird devam etmemeni tavsiye ederim, Berke.
Zaten Berk benden daha iyi cevap vermis, yerinde bir cevap olmus.
Neyse uzatmak istemiyorum. Forum yönetimi zor iştir bilirim. Eğer talep ederseniz stadın inşaatı sürecinden fotolardan tutun açılış maçından nevizadeye nevizadeden sezon içindeki maçlara maçların biletlerine pasolige formaya akla ne gelirse işte eklerim buraya sorun değil. Bir kaç önceki mesajımda yüzde vererek söylediğim transferler bilgi içerir. Ama duyumcu değilim. Ne kadarı gerçekleşir bilemem transfer bu. Olumsuz olursa şimdiden herkesten özür dilerim. Kimseyi kandırmak gibi düşüncem yok. Daha fazla forumu yormak istemiyorum. Herkese iyi muhabbetler dilerim. Gönlümüzde olsun transferler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt