Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Clichyi almiyorlr strinic e yine ayni parayi verecekler goren de strinicten para kazanabilecez..
ben arfayi zorlasinlar bari adam uygun bonservisle gelebilir.

Valbuena: Bizim oğlanla arka bahçede top oynarken en sevdiğimiz oyuncular oluruz. Oğlum ben olur, ben de aykut kocaman.

At Bunu Gol...: Wesley Sneijder burda videolarla sneijderin bu sezonki derbilerde yaptıkları gösterilmiş.kapak niteliği taşıyo.izleyenler utanacak büyük ihtimal.hele o bjk maçındaki paslar....

gerçekten yazık.

Carsidan aldim feghouli eve geldim volkan sen olmaz umarim

giphy.gif

Neyse uzatmak istemiyorum. Forum yönetimi zor iştir bilirim. Eğer talep ederseniz stadın inşaatı sürecinden fotolardan tutun açılış maçından nevizadeye nevizadeden sezon içindeki maçlara maçların biletlerine pasolige formaya akla ne gelirse işte eklerim buraya sorun değil. Bir kaç önceki mesajımda yüzde vererek söylediğim transferler bilgi içerir. Ama duyumcu değilim. Ne kadarı gerçekleşir bilemem transfer bu. Olumsuz olursa şimdiden herkesten özür dilerim. Kimseyi kandırmak gibi düşüncem yok. Daha fazla forumu yormak istemiyorum. Herkese iyi muhabbetler dilerim. Gönlümüzde olsun transferler.

Fürkanin dedigi gibi kimseye bisey inandirmak zorunda degilsin, ben zaten inandim diger yönetimdeki arkadaslarimda inanir sorun degil yani. Sadece yeni gelenlere bird demek moda olduda iste o yüzdende yeni üyelerimiz cogu kaciyor yine terslendikleri icin. Yine Fürkanin dedigi gibi tersleyen olursa (elbette saka olacak ama bunun bir siniri var) rapor edersin biz yardimci oluruz.
Yine forumumza hosgeldin renkdas, hepinizede iyi muhabbetler dilerim.

At Bunu Gol...: Wesley Sneijder burda videolarla sneijderin bu sezonki derbilerde yaptıkları gösterilmiş.kapak niteliği taşıyo.izleyenler utanacak büyük ihtimal.hele o bjk maçındaki paslar....

gerçekten yazık.

Bunu bazilarinin kafasina vura vura izleteceksin ancak öyle anlarlar belki. Bu adama bu kadar kin ve nefret besliyorlar bir de, yazik günah ya.

Bunu bazilarinin kafasina vura vura izleteceksin ancak öyle anlarlar belki. Bu adama bu kadar kin ve nefret besliyorlar bir de, yazik günah ya.

Kimin kin besledigi belli bu postlardan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt