Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O konuda itirazım yok zaten. Rekabetçi olabilmek için orta sahaya 2 adam lazım bana göre. Hem kalite yönünden, hem de oyuncu sayısı yönünden sıkıntımız var orada.
Ama tek sorun bu değil. Bu takımın bekleri de, kanatları da güven vermiyor.

Bana göre 6 yeni oyuncuya daha ihtiyaç var. (2 kanat, 2 bek, 2 orta saha)

Zaten takimda nereye el atsan baska bir sorun cikiyor karsina. Orta saha da tek sorun degil ama acik ara en büyük sorun, orta saha bir takimin kalbidir. Bekler de veya kanatta yetersiz oyuncular ile basarili olabilirsin ama orta sahada asla.

Tudor 10 numaralı sistem istemiyorsa belhanda nerede oynayacak peki sol kanat için düşünüyor zaar

burda devreye girmek zorundayım ..piyasa absürt olabilir ama bu paraların verileceği nadir adamlardan biri de lukakudur..Epl tarihinde bu kadar sene aynı istikrarı yakalamış forvet 1 elin parmağını geçmez

Lukaku konusunda size katılıyorum ama genel olarak saçma bunun bir numaralı sorumlusu ingilizler mesela lige yeni çıkan bi premier lig takımı rahatlıkla 70 80 milyon € luk harcama yapabiliyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

renktaş zaten başkan da söylediya acelemiz yok transfer yapıcaz ama hemen yapmayacagız piyasanın oluşmasına bakıcaz daha indirimli alıcaz şeklinde biseyler soyledi

indirim değil belhanda gomis falan bile kaç hafta sürdü büyük ihtimal gelebilecek tüm oyuncularla görüşme var...umarım başarabilirler iyi oyuncuları getirmeyi

Tudor 10 numaralı sistem istemiyorsa belhanda nerede oynayacak peki sol kanat için düşünüyor zaar

Belhanda Sneijder gibi bir 10 numara değil,ön hücum presinde fiziksel kuvvetini kullanan daha agresif bir oyuncu Tudor'un sadece teknik kapasiteye bakmadığını düşünüyorum,şuan ihtiyacımız olan 10 numara tipi Belhanda bence

Bu açıklamalardan anlaşılacağı Tudor tamamen silmiş adamı. Sneijder'de kendisine güvenemiyor. Bu adamın bu hallere düşeceğini söyleseler inanmazdım. Adam 11de oynamak için kendisine güvenmiyor ve garanti istiyor. Veya ağzıyla kuş tutsa 11e giremeyeceğini düşünüyor. Sizce hangisi?

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gecen sezon sampiyon takim 73 gol atmis ve onlardan sonra en cok golü biz atmisiz 65 ile. Ondan önceki sene durum daha vahim sampiyon takim Besiktas 75 gol atmis ve 6.olan takim(!!!) 69 gol atmis.

Sorunun defans ve orta sahada oldugunu görmemek icin kör olmak gerek.

Evet en çok gol atanlardan biriyiz ama büyük maçlarda iki senedir kaç gol atılmış aksihara adanaya falan 5 6gol atmak önemsşz bence

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Baattin-Kes-lan.jpg

Gomis
Garry-Belhanda-Feghouli
Lemina-İmbula
Natanael-Neto-Maicon-Corchia
Muslera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt