eger Ben Arfa ve Corcia ile Lemina alinirsa super bir takim kurulur. belki 3,4 ay alacaktir ama burda taraftarlar uyanik olmali.
1. Tudora sabir gosterilmeli ( fener ve karga medyasi simdiden sneijder silahini kullaniyor) Herkez farkinda Tudorun belki kisa vadeli degilde uzun vadeli tas gibi bir kadro kuracagini bir biz goremiyoruz.
2. Dune kadar sneijderi yerden yere vuran kopekler, ne olduda sneijder sevdalisi oldular? kac yildir bu serefsiz medyayi takip ettim. Gundemi ve taraftari provasyonlarla takimi etkilediklerini anlamadinizmi. Sneijderden bir halt olmaz kardesim, ona bakarsaniz LENS te kisisel basari sagladi ama takim iyi degildi. Her kotu takimda bir iki oyuncu fark yaratir ama iyi bir takimda kaybolurlar. Yuruyen bir takim degil, asker takim olma uzerindeyiz.
Tahmin ettigim kadro ise
-----------------------------------------------Muslera-------------------------------------------------
Corchia-----------------Maicon---------------------Serdar--------------------------Linnes
------------------------------Lemina-----------Selcuk/Tolga-----------------------------------
---------Fegiouli---------------Ben Arfa----------------------------------Belhanda
----------------------------Gomis-----------------------------------------------------------------
Muslera, Selcuk,linnes ve serdar disinda 7 yeni oyuncu olacak. Bundan daha fazlasi olmaz ve en az 1 yada 2 turk oyuncu direk 11 de baslayacagini hesap edelim.
Sol beke ve forvete 2 genc transfer olursa sasirmam
Yedekte iste yasin, eren ,ahmet ve carole gibi direk oyunu katki vermezler ama gorev adamlari olarak fena degil.
Sneijder eger okadar adamsa tazminat almaz kardesim. Belki yonetime ofkeldir ama bunca yildir bizim ekmegimizi yedi en azindan Galatasaray ismine saygisi olurdu. Birde selcuk ile karsilastirmayin kardesim. Selcukun futbol kariyeri ortada, eger yaninda melo,engin,colmann vesaire gibi adamlar olursa ancak basarili olur.
Tudor belki bir futbol filozofu degil yada lucescu gibi bir baba hoca degil ama oyuncularin kicindan kan cikacak kadar yoracak bir hoca. Bizim istedigimizde bu degilmi, mucadele ve hirsli bir takim. Hatirlayin basaksehir maclarini, adamlardan top alamadik.
ASILOLAN GALATASARAYdir, gerisi hikaye