Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinan > Benfica
Semih > Prag
Cavanda > Rennes
Cenk > Malaga
De Jong > Feyenoord
Donk > Göztepe
Tarık > Mamak Çöplüğü

Müthiş bir transfer sezonu. 1 kişi bile gelmese bile bundan sonra.

Bu sene eskişehirli ev arkadaşım yüzünden baya bi izledim tarığı o seviyede bile çöp

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tudor Sinan icin büyük sans aslinda,topu alisindan verisinden sürüsünden ve sut tekniginden potansiyalini ilk yilindan belli etti ama yazilan cizilene bakilirsa özel hayati berbat,üstelik tembel,buda sakatliklari tetikliyor,simdi Tudorun istediklerini yaparsa hem kendisi kazanir hem Galatasaray,bu sezon kesinlikle satilmamali

Katiliyorum ama sag kanada Feghouli aliniyor ve Sinan yedek oturmaya devam eder

Bunlar alınacak bekler üst düzey olacak dediler de piyasada üst düzey bek kalmadi ki. Herkes kaptı. Kimler gelecek simdi merak ediyorumm sagna falan getirecekler heralde

Avrupa'da, Avrupa Ligi şampiyonluk oranları;

Arsenal: 9.00
Milan & Lyon: 17.00
Lazio & Villarreal: 21.00
Bilbao, Everton & Sociedad: 26.00
Marsilya & Zenit: 34.00
Köln, Atalanta & Hertha: 41.00
PSV & Freiburg: 51.00
Galatasaray & Fenerbahçe: 67.00

Gsmize kasayı basalim hemen

Talipler;

De Jong: Feyenoord
Sinan: Benfica
Cenk: Malaga
Emrah: Alanyaspor
Balta: Antalyaspor
Semih: S.Prag
Donk: Göztepe
Umut: Manisa

@ac_yaycili

Benfica, Sinan Gümüş için yaptığı teklifi 3 M €'ya çıkardı. Yönetim, teklifi yükseltmek için pazarlıklarını sürdürüyor. (beIN)

3 para mi abicim napiyorsunuz bırakın 1 sezon daha kullanalim herturlu 3 e satilir zaten

İddia oynayan biri olsam ve 1000 tl gözüm kapalı harcayacak olsam atardım Galatasaray'a hemen. 67 bin lira müthiş para.

Yalnız Avrupa'nın transfer şampiyonu üç takım AL'de. Arsenal, Everton ve Milan.

İddia oynayan biri olsam ve 1000 tl gözüm kapalı harcayacak olsam atardım Galatasaray'a hemen. 67 bin lira müthiş para.

Yalnız Avrupa'nın transfer şampiyonu üç takım AL'de. Arsenal, Everton ve Milan.
Almamiz imkansız ya ortasaha yok bek yok kanat yok düzgün...Tudor napacak belli değil... keşke alsak ah ah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt