Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun denen başganın başka emri var mı acaba?

Niyeki abi,Türkiyeden bir takıma gitmesi hem taraftarla arasınıda bozar zaten ayrıca bu maddeyle yönetim taraftardan gelebilecek felaket bir tepkidende kaçınmış olur o tip bir durum için,Tamam ben Sneijderin gidişine olumsuz bakmıyorum o kadar ama buna üzülen birsürü taraftar var mesela sen,rakip takımda falan görürsek hepten üzülünür bende üzülürüm bu tip bir karmaşaya gerek yok sadece.

Evren Göz: Galatasaray Sneijder'i göndermek istediğini iletti. Sneijder o zaman bonservisimi verin dedi ama yönetim bunu da reddetti.
Turşusunu kuracağız anlaşılan..

5QgzqR.jpg

Niyeki abi,Türkiyeden bir takıma gitmesi hem taraftarla arasınıda bozar zaten ayrıca bu maddeyle yönetim taraftardan gelebilecek felaket bir tepkidende kaçınmış olur o tip bir durum için,Tamam ben Sneijderin gidişine olumsuz bakmıyorum o kadar ama buna üzülen birsürü taraftar var mesela sen,rakip takımda falan görürsek hepten üzülünür bende üzülürüm bu tip bir karmaşaya gerek yok sadece.

Postalamaya çalışmayacaklar o zaman.

Adamı hem kov hem şuraya gitme buraya gitme oldu paşam.

Sneijder öyle bir karakter değil ayrıca, en fazla Başakşehir'e gider.

SNEIJDERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Feghouli-Sneijder takası coming soon

Dursun ne emmeye ne gömmeye geliyor anlaşılan
İstemiyosan adamı ver hakedişini gitsin.
Vermiyosan bırak kalsın.
Sneijder başka takıma transfer olmuyorum dese napacaksın. Ne adamdan faydalanırsın ne bonservis alırsın. 1 sene de parasını ödersin. Göndermek istiyosan tavizi vereceksin. Bir çok büyük kulüp en kariyerli oyucusunu kariyerinin sonlarına doğru serbest bırakıyor. Böyle mi yapıyorlar Allah aşkına. Geçen yıl sözleşmeyi uzatırken kasıntından geçilmiyodu. Şimdi de neyse yükümlülüğün yerine getireceksin. Sonunda iş fifalık olacak hem rezilliğimizle kalacağız hem de w10 çatır çatır hakkını alacak.

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mahkemeye gider bu olay albers kulübe okkalı bi ceza sokar

Olcan Adına ödenen paranın hesabını ver Dursun unuttuk sanma. Kafasına göre fesih yapıyor Wesleyede aynısını yapabilir

Dursun varken başımızda bu kulüpte hiç bir şey yolunda gitmez, gidemez. Öyle bir dünya yok.

Postalamaya çalışmayacaklar o zaman.

O durumla bu çok farklı aslında renktaş,Yıllardır neyden şikayet ettik bu takımda antrenörlerin otorite kuramayıp oyunculara boyun eğmelerine.Prandelli,Hamza,Riekerink hepsinde bu sorunla karşılaştık berbat bir dönem geçti bu yüzden.Tudorda ilk geldiğinde bir ağırlık koydu sistemim,anlayışım var dedi Sneijder elindeyken onu kullanmayada çalıştı ama takımı yenilerken belliki onunla arasında kutuplaşma olacağını öngördü.Sneijder büyük bir yıldız halada öyle ama artık 33 yaşında onu yollamanın delilik olmadığı bir zaman dilimindeyiz artık,Selçuk derseniz kesinlikle onunda kesilmesi gerekli Selçuğun sözleşmesi iki yıllık ayrıca Sneijder kadar bir markada değil bu yaşta onu fesih bedeli vermeden elden çıkaramazsın bile zaten Tudorun onu bankosu yaptığını görürsem bende çok eleştiricem ama takımda kalıp ara sıra oynamasına en azından bu yıl katlanabiliriz sorun çıkaracaksada def ederiz seneye fesihle,Sabri-Hakan,Jong-Podolski-Chedjou bu adamlarında artık katkısı düşmüştü onlarıda sildi kafasında.Tarık,Donk,Emrah gibi adamlarıda transferler geldikçe yollayacaktır.Bunlardan en farklı ayrılık Sneijder kalsa yine katkı verir ama adamı yedek tutamazsın veya bu parayı verip oynatmamazlık yapamazsın.Ben sabırla nasıl bir yapılanma yapacağımızı bekleyeceğim biraz uzun oldu ama yazasım geldi.

Tudor ve yönetimin Sneijdere yönelik itibarsızlaştırma operasyonu başlamış ve günlerdir devam edıyor. Ne gerek var böyle şeylere? Biz Sneijderi sevdik bir kere, Sneijderde bizi sevdi. Bu şekilde ayrılmak tarihimiz adına kara leke olur. Biz Sneijderi gelecek yıllarda olumlu şekilde anmak istiyoruz.

Gönderilmek istenmesi zaten karaktersizlik gözümde. Bu rezil yönetimde Sneijderi itibarsızlaştırma hakkı olmamalı bence. Sneijder bize bu yönetimden çok daha faydalı oldu bir kere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt