Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse size iyi bi haber vereyim
Isteyen modlara kaynagimi soyleyebilirim

Ikinci uclu dalga geliyor haftaya belki bu hafta bir tanesi yciklanabilir
Neto vanquir ve feghouli h.o
Hepsiyle onanlasma imzalandi

Isteyen moda kaynagi soyleyecegim

tumblr_mxz00k2XFX1sz5lkqo1_400.gif

basaksehirin kadrosuyla hicbir sekilde mücadele edemyecek bir malzeme var hala elimizde. adamlar güclenirken biz zayifladik üstelik.

Galatasaray´in bu sezon sadece bir tane ciddi kayibi var oda brumanin gitmesi. Bruma hem kisa, hem orta, hemde uzun vadede bu takima büyük basarilar kazandirabilecek kalitede ve yastaydi. Gittigine cok üzüldüm, ama hamza dönemindeki gibi kahir olmadim. Icime attim o dönem bazi seyleri, ama normal sartlar 8 milyon gibi sakiz paraya alirlar diye düsünüyordum, ki Bruma bekledigim patlamayi ancak bizde dönünce yapti... Bu sefer gönderilmesi yine vurdu beni, ama alistik artik bunlara... Aci vermiyor...

Bruma böyle atletik, ve agresif kadro icinde cok görmek isterdim. Etrafinda hep statik, ve yumusak adamlarin olmasi, onu da kötü etkiledi.

Nöbetin içine ettiniz yav.

sent via GSC

Tudor 10. haftadan sonra istifaya davet edilecek.. Bu adam egosu çok yüksek ve saçma.. Bruma' yı ilk yarıda çıkarmasından belliydi, saçma bir adam.. O yüzden de Sneijder' i göndermek istiyor.. Ve dursun' da buna güveniyor.. 10. hafta kovduktan sonra göreceğim ben bunları, o kombinelere rağmen o stadı..

Sneijder bu ya borumu ?

Sıkıyorsa selçuk' u gönderin yerli seviciler

basaksehirin kadrosuyla hicbir sekilde mücadele edemyecek bir malzeme var hala elimizde. adamlar güclenirken biz zayifladik üstelik.

bizde yeter ki istek ve hedef olsun. başakşehire yenilmiş hatta fark yemiş de olabiliriz ama bu bizim Türkiye'nin en iyi takımı olduğumuz gerçeğini hiçbir zaman değiştirmez

Sent from my iPhone using Tapatalk

Galatasaray Feghouli transferinde West Ham ile anlaştı - Futbol Arena

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt