Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DDwuTsDXYAQBsNs.jpg

Tvde bizle ilgili transfer haberi görünce darlanıyorum, her iyi haberin yanında illa b.ktan salakça bi yönetim hamlesi de oluyo.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gumusdag Sneijder'e yillik 3.5 milyon euro verir bak. Eger bonservis bedeli istemezse Dursun.

Darağacında olsak bile son sözümüz Sneijder ulan!!!

Sneijderi savunanların De Jong için de sokaklara dökülmesi gerekir diye düşünüyorum. Sonuçta hoca eğer istemiyorsa 2sini, soyunma odasındaki mevzu için istemiyor. Eğer Sneijder daha iyi futbolcu olduğu için hocaya trip atma hakkına sahip de De Jong değil diyorsanız o durumda da yanılıyorsunuz.

- Metin Tekin

doğru demiş

Ajaxlilar de Jong bize gelsin diyor, genelde dandik dandik sitelerde yaziyorlar ama olsun.

Bunu bu forumda simdiye kadar sadece bir tane sahis iddia etmisti, o da Hakan Delikanli idi. Ona da zamaninda sormustum, o sezon ligi takip etmedi mi diye ? 12 mac oynadigi sezonda nasil sampiyonlugun Muslera ile birlikte büyük rol oynuyor ? En formsuz dönemiydi üstelik en az yarisinda maclarin ayakta zor duruyordu...

Bu hesap harbiden senin ise hakan, bu tip firildakliklara girmen, senin icin bile fazla low.

Kardeşim geçen yine kaçak aynı tip şeyler yazılmış. Benim bu konularla alakam yok, neden bahsettiğini bile anlamıyorum tam. Kimsede açıklamadı. Ben buraya kafa dağatmaya giriyorum, kimseyle polemik yaşamaya değil. Benzer şeyler yazılıyorsa ne güzel işte. Demek fikirlerimde tek değilim ve mutlaka Sneijderin kalmasını istiyorum. Yazdığım şeyleri bırak 1 kişiyi, milyonlarca taraftar düşünüyordur çünkü bunlar gerçek değilmi?

Köyüne dön Tudooorrr

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kjaer giderse fenev ilk 4 e giremez

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Muslera ile sözlesme uzatmak istiyoruz, yakin zamanda görüsecegiz"
"Sezon sonu Muslera ile oturup sözlesmesini uzatacagiz"
"Muslera da kalmak istiyor"
"Muslera'yi XYZ de istiyor"
"Muslera kendisi gitmek istedi"
"Galatasaray'a Hosgeldin Hayrullah"

Feghouli olursa beni en çok heyecanlandıran transfer olur.

Feghouli Belhanda xxxxx
...............Gomis...............

Hücum hattı bence stsl üstünde kalitede.

Sağ / sol bek + dos transferlerinin kalitesi kaderimizi belirleyecek...

SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kerem İnan: "Temizlik yapılacaksa Sneijder'den başlanmamalı. Siz 17 asist ve 4 gol atmış bir futbolcu almaya kalksanız paranız yetmez."

Ali Can Yaycılı@ac_yaycili

Wesley Sneijder göz göre göre Galatasaray'dan ayrılıyor. Başakşehir pusuda bekliyor. En çok da Süper Lig'de kalırsa çok sıkıntı olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt