Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'da Tudor'un istekleri ve futbolculara gelen transfer tekliflerinin ardından 7 transfer daha yapılması gündeme geldi.
Galatasaray an itibariyle sağ kanat, sol kanat, sağ bek, sol bek ve orta sahaya birer futbolcu almayı düşünüyor.
Oyuncu satışı halinde rakam artabilir. 2 kanat oyuncusu alınacağı için Feghouli'nin yanı sıra Konoplyanka da gündemde tutuluyor. [gamaspor]

feghouli kamp kadrosuna alınmamasının yanı sıra, yeni sezon formalarında da yoktu.
adamlar resmen bizim sneijdere git dememizden daha beter git diyorlar :)

Görünen o ki Ciguli konusunda kulübünden yana bi sıkıntı yok. Oyuncunun kendisi kararsız ama.

Eğer olurda gelmezse, dursunun yiyeceği küfürler benim bile kulağımı çınlattı daha şimdiden. :asd22:

yalnız mevcut kadroyla gelen 3 oyuncuda form tutmadıgı icin isvec takımına elenirsek tudor efendi evine döner

feghouli kamp kadrosuna alınmamasının yanı sıra, yeni sezon formalarında da yoktu.
adamlar resmen bizim sneijdere git dememizden daha beter git diyorlar :)
feghouli belhanda gibi degil piyasası olan adam cat diye kaparlar mızmızlanırsak boyle. belhanda'ya 10 verdigimizi duyan westham 4'e bırakmaz imkanı yok

Gomis AL maçının ilkinde değil ikincisinde kısmen hazır hale gelebileceğini söylemiş röportajında.

Çift kalede as kadroya benzeyen takımda da muhtemlen hem as savunmaya hücum etsin diye düşünmüştüm ama aslında Eren'i hazırladığı için oynatmamış diye düşündüm şimdi. İlk AL maçında sahadaki 11:

Muslera Linnes Maicon Semih Carole Donk Selçuk Yasin Belhanda Garry Eren

Garry'i de yedek kadroda gördüm sanki.

Bizim ofansif bir problemimiz yok ki geçen sezon ligin en çok gol atan 2. takımı olduk zaten ama bu 4. olmamızı engellemedi defans ve orta saha olarak zayıftık hala çok zayıfız, değişik bir planlama. İnsanın karnı ağrırken ne bileyim gidip kulak ağrısı ilacı almak gibi bir saçmalık amma bu yönetimden de fazlası beklenemez zaten, bilinçli yapıyorlar.

biz bu donk'u neden stoper olarak denemiyoruz. aslen bu stoperdi zaten. eldekilerden kötü olmaz diye düşünüyorum
Ne kadar berbat bir ön libero ise aynı şekilde de berbat bir stoper.

Vurdumduymaz herifin teki. Chedjou resitali sunar stoper de, hatta Chedjou bundan çok daha iyi düşün yani.

sent via GSC

Galatasaray'da Tudor'un istekleri ve futbolculara gelen transfer tekliflerinin ardından 7 transfer daha yapılması gündeme geldi.
Galatasaray an itibariyle sağ kanat, sol kanat, sağ bek, sol bek ve orta sahaya birer futbolcu almayı düşünüyor.
Oyuncu satışı halinde rakam artabilir. 2 kanat oyuncusu alınacağı için Feghouli'nin yanı sıra Konoplyanka da gündemde tutuluyor. [gamaspor]

Gidecekler de büyük oranda yerli olacağı için 2 adet yerli alınır.

Donk takimda kalirsa şaşirmam. Semihle takim iskeletini olustururlar.

fegouliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Cavandanın, Emrahın hala takımda olması ama Sneijderin gönderilmesi inanılmaz saçma bir olay.

donkun 5e2 çalışmalarındaki pas yüzdesi 38 falandır

salak salak gülüyor bi de ortaya geçerken

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt