Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray sevdalilari,simdi birsey yazacagim ve bu yazacagim asla ve asla gercek anlamda fener ve bjk taraftarlari icin gecerli degildir sonucta hepimizin ailesinde vardir farkli.takimi tutanlar ve saygi duyuyorum.

Ancak bu forumda Galatasaray'li gibi uyelik açan ve forumu karıştıran

NKFVAAS
NKBVAAS

... gidin lan kendi forumunuza...

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
bize sneijderi zorla göndertip ibbye peşkeş çektirmesinler?
yani böyle bir plan olamaz mı?

sinan gümüşü yeni guedes falan sanıyorlar galiba

kendisi guedesten büyük gerçi çaktırmayın :D

feghouli kap gelebilir bugun yarin hazirlikli olun haberler cok cok cok iyi

Galatasaray'da Tudor'un istekleri ve futbolculara gelen transfer tekliflerinin ardından 7 transfer daha yapılması gündeme geldi.
Galatasaray an itibariyle sağ kanat, sol kanat, sağ bek, sol bek ve orta sahaya birer futbolcu almayı düşünüyor.
Oyuncu satışı halinde rakam artabilir. 2 kanat oyuncusu alınacağı için Feghouli'nin yanı sıra Konoplyanka da gündemde tutuluyor. [gamaspor]

Sneijderi göndermek için güzel algı yapıyorlar. 7 transfer olmaz. 4 en fazla

Bizim ofansif bir problemimiz yok ki geçen sezon ligin en çok gol atan 2. takımı olduk zaten ama bu 4. olmamızı engellemedi defans ve orta saha olarak zayıftık hala çok zayıfız, değişik bir planlama. İnsanın karnı ağrırken ne bileyim gidip kulak ağrısı ilacı almak gibi bir saçmalık amma bu yönetimden de fazlası beklenemez zaten, bilinçli yapıyorlar.

6. olduğumuz sezon bile 69 golle Beşiktaş'ın ardından en çok gol atan takım olduk. Beşiktaş 75 golle şampiyon olmuştu. Sorunun defans ve ortasaha olduğunu anlamamak için aptal olmak lazım. Maicon hariç hala hiç bir adım atamadık.

Son düzenleme:
ben arfa duyumu gelsin ulan cosalim

kimseyi istemedim ben arfayi istedigim kadar

Hocaya trip attığını nerden çıkardın?
Hoca o kadar erkekse trip attirmasaydi kendine veya trip yediyse çıkıp açıklama yapsaydı da herkes gerçekleri ogrenseydi.
Ama ne yapıyor karı gibi arkadan iş çeviriyor.

Önce bruma sonra sneijder bakalım kendi k..cini nasıl kurtaracak.

Sürün yağlı surat!

Tudor' un TD lüğü hakkında kesin kanaatim bu sezon belli olacak, geçtiğimiz sezonki bariz hatalarını kadro zaafiyetine bağlamak mümkün, ne yapsa olmazdı zaten, öncekiler de yapamamıştı. Körü körüne desteklemiyorum yani, bu sezon göreceğiz...

Ancak o soyunma odası olayındaki tavrını beğendim doğrusu. Sneijder ve De Jong' un öncülüğünde, TD e karşı bir ''Kalkışma'' girişiminde bulunulmuştur ki ön hazırlığını toplantılar tertipleyerek yaptıklarını da cümle alem biliyor. Bu dediklerim manşetlere taşındı da bir yalanlama gelmedi. Dikkat edersen, aynı De Jong Clichy konusunda hemen yalanlama yapma gereği duydu ki bahsettiğim toplantılar bununla kıyaslanmayacak kadar ağır bir ithamdır...

Tudor, olayı hemen orada çözmek yolunu seçip başkanı çağırıyor ve istifasını sunuyor, daha ne yapsın?. Başkan da kendisinden hiç beklemeyeceğim şekilde dirayet göstermek suretiyle TD ü tercih ederek futbolculara postayı koyuyor...

Daha önce de söylemiştim; bir darbe girişiminde bulunuluyorsa hiçbir şey bir daha eski haliyle devam edemez, alelade bir anlaşmazlık değil sözü edilen. Eğer birkaç futbolcunun dediği olsaydı , bugün Tudor çoktan gitmiş, olayın failleri de zafer kazanmış olacaklardı. Doğru ya da yanlış, kulüp başkanı bu defa TD den yana olduysa darbeciler postalanacak. Bunun geri dönüşü daha büyük kaosa sebebiyet verir...

Uzlaşamayacağımızın farkındayım tabi de yine de karşı bakış açısını toparlamak ihtiyacı hissettim...

Hem Tudor' u silip atmadığını söyleyip, hem beklemediğim şekilde tüm bu olanlara rağmen sözkonusu futbolcunun fanlığını sürdürerek çelişki içine düştüğünü gördüğüm Ömer Tuğrul Yılmazer kardeşimiz de cevap vermek isteyecektir, geçen defa es geçmişti!...

Sinanin parasıyla feguliyi alırız ne güzel

Yahu Sinan yedek olarak kalsın işte ayağı düzgün herif. Ya ne kadar sorun olmayan adam varsa gönderiyorlar ahahahahahaha olaya bak lan. Revizyonu tersten yapıyor amele.

SON DAKİKA: Slaven Bilic, Sofian Feghouli'nin Galatasaray'a transfer olmasına izin verdi. (@WestHam_fl )

Valla Sinan - Feghouli değişimi Galatasaray tarihinin en iyi değişimi olabilir ve bunun üstüne çıkacak bir değişimi ben ömrü hayatımda göreceğimi sanmam. Genelde attan inip eşeğe binerdik resmen eşşekten inip ata bineceğiz ilk kez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt