Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yalnız tudor sinanı bu sezon için hiçbir şekilde kanatta düşünmüyordu kanımca

hazırlık maçında da anternmanlarda da yardımcı forvet gibi oynatıyordu santraforun arkasında

sinan giderse genç forvet alınabilir, hoş sinanın competitive maçlarda yaptığı impactı emrah başsan bile yapar sezon bittikten sonra attığı golleri ne yapalım

Cavandanın, Emrahın hala takımda olması ama Sneijderin gönderilmesi inanılmaz saçma bir olay.

aslında bunun sebebi çok basit. olaya yüzeysel bakarsak cavanda, selçuk gibi adamların piyasası yok. ben göndermek istiyorum desen hiçbir yerde bizden aldıkları ücreti alamazlar. ellerinde de kapı gibi sözleşme var. anca kalan ücretlerini verip yollarsın ki bu yükün altına giremeyiz.

biraz daha derinlemesine bakarsak da sneijder olayının başlangıcı muhtemelen kasımpaşa maçına dayanıyor. bugünkü levent nazifoğlunun söyledikleri ve şahsen benim söylediklerine en çok güvendiğim quakerboy'un o dönem yazdığı bu entry sneijder olayının sadece maddi ya da sportif kaynaklı olmadığına işaret ediyor. önce bruma'nın ardından sneijder'in ve muhtemelen ilerleyen günlerde de de jong'un gönderilmesi takım içi gruplaşmanın önüne geçmek için yapılan ve tudor'un tek patron olduğunun diğer oyunculara da gösterilmesini amaçlayan bir plan.

sinandan yeni bir niclas gaitan yaratırmı bu cingene memleketi ? ama cok zor yetenek ve oyun zekası cok yüksek degil sinanın

Bu Feghouliyi alamayacağız galiba sürekli aynı gelişmeler hiçbir ekleme olmadan gidiyor oyuncu gelmedi diyip bitecek bir sürece gidiliyor galiba

dunyada topcu mu kalmamis sinani aliyor benfika

Sinan, ocak ayında 24 yaşında olacak artık çok büyük bir patlama yapacağını düşünmüyorum ama yinede sonraki satıştan pay maddesi konulabilir.

Sinan'ı 4 milyon Euro ya satıp 5 milyon Euro ya Feghouli'yi almak cok zekice bir hamle olur.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

2. 3lü dalga

vanqür
neto
feguli iste

imbula lemina fln zormus haberiniz olsun

mecburen ortasahalardan biri vanqür olacak

1 tanesi icin ama ugrasilacak

netoyla coktan anlasilmis ama daha iyi biri icin bekletiliyor saniyorum hala daha acerbi icin ugrasiliyor (acerbi kismi benim dusuncem)

Sinan dursa Feghouli alınmayacakmı yani? Yok artık. Bu nasıl anlayış? Sinan kim Feghouli kim

deveye ne ati :D

napion lo ugur kactin gittin
Ağabey valla bi aralar, internetle ve hatta bilgisayarla olan ilişiğimi kesmek durumunda kaldım, o arada her şey çıktı hayatımdan. Sonra dönünce işte, insan ilk aşkını unutamaz ya o misal :D

feghouliyi west ham da hic izlemedim genelde sonradan oyuna girmis ama fizigi cok güclü ve yıkılmayan bir adam aslında tam bizim lige uygun

varmı west ham da izleyen?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt