Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elinde yerli oyuncu yokken Sinan Gümüs'ün satilmasi mantiksiz olur. Sneijder de gidecek gibi.

Yasin Rodrigues Belhanda Gomis Eren 5 hücumcu kaliyor. Mecburen 3 oyuncu almak zorundalar.

Orta sahada Selcuk-Tolga disinda oyuncu yok. 2 oyuncu da buraya.

2 bek zaten alinmak zorunda

1 stoper eksik

Cenk hiyarini gönderdigimize göre 1 kaleci de gerekli.

Toplam 9 transfer etti. Bukadar oyuncuyu nasil alacaklar? Dursun'la rezil olmaya devam ederiz.

Keklikboy Bein tarafından bozguna uğratıldı boşuna ağlamasın Feghouli gelmese bile adamlar her haberi bildiler Galatasaray ile ilgili olan

DDzY6xBXsAAd9Uj

Sana guveniyoruz hocam.

Tudor' un TD lüğü hakkında kesin kanaatim bu sezon belli olacak, geçtiğimiz sezonki bariz hatalarını kadro zaafiyetine bağlamak mümkün, ne yapsa olmazdı zaten, öncekiler de yapamamıştı. Körü körüne desteklemiyorum yani, bu sezon göreceğiz...

Ancak o soyunma odası olayındaki tavrını beğendim doğrusu. Sneijder ve De Jong' un öncülüğünde, TD e karşı bir ''Kalkışma'' girişiminde bulunulmuştur ki ön hazırlığını toplantılar tertipleyerek yaptıklarını da cümle alem biliyor. Bu dediklerim manşetlere taşındı da bir yalanlama gelmedi. Dikkat edersen, aynı De Jong Clichy konusunda hemen yalanlama yapma gereği duydu ki bahsettiğim toplantılar bununla kıyaslanmayacak kadar ağır bir ithamdır...

Tudor, olayı hemen orada çözmek yolunu seçip başkanı çağırıyor ve istifasını sunuyor, daha ne yapsın?. Başkan da kendisinden hiç beklemeyeceğim şekilde dirayet göstermek suretiyle TD ü tercih ederek futbolculara postayı koyuyor...

Daha önce de söylemiştim; bir darbe girişiminde bulunuluyorsa hiçbir şey bir daha eski haliyle devam edemez, alelade bir anlaşmazlık değil sözü edilen. Eğer birkaç futbolcunun dediği olsaydı , bugün Tudor çoktan gitmiş, olayın failleri de zafer kazanmış olacaklardı. Doğru ya da yanlış, kulüp başkanı bu defa TD den yana olduysa darbeciler postalanacak. Bunun geri dönüşü daha büyük kaosa sebebiyet verir...

Uzlaşamayacağımızın farkındayım tabi de yine de karşı bakış açısını toparlamak ihtiyacı hissettim...

Hem Tudor' u silip atmadığını söyleyip, hem beklemediğim şekilde tüm bu olanlara rağmen sözkonusu futbolcunun fanlığını sürdürerek çelişki içine düştüğünü gördüğüm @Ömer Tuğrul Yılmazer kardeşimiz de cevap vermek isteyecektir, geçen defa es geçmişti!...

Aslında çok basit abi. Meselenin bu kadar büyük olmadığını ve çözülemeyecek kadar sıkıntılı olmadığı kanaatindeyim. Senin dediğin kadar olsaydı o andan sonra Sneijder'in kadroda daha sık yer bulması ve hatta formunun yükselmesi beklenemezdi kanımca. Benim görüşüm defalarca izah ettiğim üzre bu olayda şu şekilde.

1. Sneijder çok iyi bir oyuncu ve iddiaların aksine katkı da veriyor.
2. Yönetim Sneijder'e (muhtemelen Aysal'ın döneminden kalan bir çok oyuncuya) Tudor'dan çok daha önce taktı.
3. Evet takımda 1-2 senedir bir otorite boşluğu var ve oyuncular da bundan faydalandı. Yasin ve Sinan bile atarlanabiliyorken Sneijder bunu hayli hayli yapabilir.
4. Bahsedildiği gibi izin meselesi üzerine çıktıysa tartışma, çok büyük ve Sneijder'in de mutlak haksız olduğu bir mevzu değil bana göre. Tudor da haksız değil ama oyuncunun izin hakkı maç kaybedilince kolay kolay iptal edilmez Avrupa'da. Bu adamlar oraları görmüş kimseler. Ama yine de Tudor bu mevzuda daha haklı taraf kabul ediyorum.
5. Tudor'un hatalı olduğu nokta ise malesef biraz da kariyerinde kendini ispat telaşından olsa gerek çok çabuk kesip atmaya meyilli ve kriz yönetimi, ego yönetimi konusunda yeterince gayret etmiyor.
6. Burada asıl mesele yönetim. İki yönden suçlu onlar. Birincisi Sneijder için 1 yıldır bekledikleri fırsatı buldular ve Tudor'u da öne sürerek çakallık yapıyorlar. İkincisi ise çok iyi niyetli olsalar bile beceriksizler. Şu mevzu Ali Dürüst'ün yönetiminde olsa ve Şenol Güneş hoca olsa mutlaka yönetilir ve tatlıya bağlanırdı.
7. Sonuç olarak kriz çözülmeli ve Sneijder devam etmeli bence. Çünkü 1. Daha iyi ve verimlisini alamayız. 2. Neredeyse 7-8 bölgeye doğrudan ilk 11 oyuncusu lazımken en iyi adamımızı göndermek sportif olarak da mali olarak da yanlış. 3. İlla da göndereceksen adamı pas pas edip göndermek anlamsız. Zira hem mali oalrak bişey elde edemezsin hem de böylesi bir markanın sonradan getireceği katkılardan faydalanamazsın.
8. Şampiyon Galatasaray.

Son düzenleme:
Donk takımda kalırsa Dursun dan başlayıp Tudora kadar herkese söverim.

sent via GSC

Feghouli ve Garry golcü kanatlar değil+Yasinde bi nebze öyle defansa katkısı yüksek kanat oyuncuları.orta sahaya Vainqueur gibi adam alırlarsa hücum anlamında sıkıntı yaşarız 2 tane 2 yönlü adam şart

Feg'de alınırsa artık ofansif oyuncu alınmasın, genç bir yedek forvet olursa uygun maliyetli ancak. Takımın defansının hali içler acısı artık bir zahmet orası için çalışılsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt