Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla Sinan'ı koysunlar forvete 20 gol civarı atar senede. Adamın süper bitiriciliği var, bunu görmemek için kör olmak gerek herif net forvet. Sağ kanatta uğraştırıyorlar adamı.

DEE-yHcXYAEB6q7

Valla Sinan'ı koysunlar forvete 20 gol civarı atar senede. Adamın süper bitiriciliği var, bunu görmemek için kör olmak gerek, herif net forvet. Sağ kanatta uğraştırıyorlar adamı.
Poldi yi anımsatıyor bana stil olarak biraz. Bence en ileri uçta olmasa bile second striker olarak çok iş görür.

sent via GSC

Sinan için Feghouliyi almamak aptallık olur. Sinan bomboş bir oyuncu bana göre. (kanatta)

Ulan NtvSporda Fener deplasmanının özeti var biz Serdar-Carole gibi adamlarla oynarsak yine 4.oluruz sıçıp batırmışlar tekrar hatırladım

Olum her topçuya ne körü körüne bağlanıyorsunuz. Sinan bildiğin halısaha topçusu. Kafa yok adamda ona burada yedek kalmak yetiyor. Temelde biraz belli, g.t göbek hafiften var. Menajeri kimse helal olsun. En son alacak kulübe götürüyor adamı

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kötü sinan degere bindi gidece olunca :D

Türkiye Süper Ligi takımları kadrolarında 14 , ilk 18'de de 7 yerli futbolcu bulundurmak zorundadırlar!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu sözde duyumcuların da bir süre sonra menopoza giren teyze triplerine anlam veremiyorum, hayır ne bekliyorsunuz acaba noname olarak fame olsanız ne olmasanız ne ayrıca insanlar nasıl doğru bildikleriniz için sizi takdir ediyorsa, tutturamadığınız şeyler içinde eleştirilir zaten bunu bilerek yazmıyorlar gibi davranmaları neyin kafası acaba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt