Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinanla Sneijderde olmazsa biz bu Östersund maçında 18 kişiyi nasıl bulacağız elenip gidecez bu saçmalıklarla

Poldi yi anımsatıyor bana stil olarak biraz. Bence en ileri uçta olmasa bile second striker olarak çok iş görür.

sent via GSC

Podolski benzetmesine bende katılıyorum. Arena'da canlı izlerken Sinan ve Podolski'yi bazen karıştırıyordum topu sürüşleri falan çok benziyor

Sinan 3.5'a bırakılır mı ama bizim leşko başkan bırakır. 1 sene kirala değerini 5'e katlar.

Sinan zeki çocuk ama aklını derse vermiyor.

Gerçekten yetenekli ama bu kafayla bu arkadaş ortamı ve menajer ile anca boavistada kiralık olur.

Sen adamla ilgilenmezsen ayni kafayla devam eder tabi, hoca'nin gorevi oyuncuyu motive etmek zaten, tudor da son haftalara dogru soyledi, sinan yetenekli oyuncu, yavas yavas istediklerimi yapmaya basliyor

Benfica'da ilk 11de sans bulursa en az 10 gol atar ama orda cok fazla kanat var, Rafa Silva, Carrillo, Salvio, Cervi, Zivkovic su an aklima gelenler

Forvetleri Raul Jimenez gidecek diyorlar, belki de Jonas ile birlikte forvette oynar belli olmaz.

Sinan çöpü gitmek istiyosa gitsin mahalle takımlarına 2-3 gol atıp kendini bi halt sanmış herhalde gereksiz

Sinan'dan bir yol olmaz net olarak, bitiriciliği olduğuna filan da inanmıyorum. Attığı gollerin kalitesiz takımlar ve sonucunun önemi olmayan maçlar olmasından ziyade plase vuruşları dışında iyi diyebileceğimiz bir vuruş tekniğini ben görmedim açıkçası, attığı golleri izlersek şanslı olduğunu görebiliriz, yani Aboubakar'ın Napoli'ye attığı goller kıvamında hani tamam şut çektin de o kaleci onu niye yedi anlaşılmayan cinsten.

Sinan oraya gidip iyi performans gösterebilir ama bizde tutmayacağı aşikar

iyi ön taraf cl klasinda takim olur, defans amatörü gecemez.
defansin yedigi golleri hucum dengerler artik :D
saka bi yana feg alindimi artik önlibero alinmali.

Feghouli transfersinden sonra bu takima en az 1 tane oyunu iki yonlu oynayabilen tas gibi orta saha sart oglu sart, umarim lemina veya imbula'dan biri olur.

Sag ve sol bek'e scout transferi yapsalar sesimi cikarmam, takimin genc ve yetenekli oyunculara da ihtiyaci var.

http://gss.gs/2195018

burada yazana göre ekşi ve twitter gibi platformlarda hakkında yazılan olumsuz entrylerden dolayı bir müddet ara vermiş duyum işlerine sanırım

Demek ki masa başı salladığı belli oldu. Varsa kesin birşey verirsin duyumunu geçersin millete göre hareket ettiğine göre bir tebrik, plaket falan bekliyor herhalde ya da fame olma çabaları.

sinan için 3.5 fazla bile benfica olayı çıkmasa forumun yarısı sözleşmesini fesh edin derdi şuan

sinanın iyi bir kanat olabilmesi icin calım özelligi eklenmeli orta acmayı bilmeli yeni bir beyin nakli yapmacaklarsa kanat olmaz bu cocuktan

hatta 2 tanesi A2 takımından olmak zorunda.

Forumda insanlar bütün yerlileri göndermek istiyorlar bu kurala rağmen. Hayır yerlerine iyilerini koyacak paramız olmadığı gibi onlardan daha iy yerli oyuncu da 2-3 tane var yok. İşte Cengiz var ve O'nu da City alıyor muhtemelen 10 milyon ve üstü bir rakama.

Feghouli transfersinden sonra bu takima en az 1 tane oyunu iki yonlu oynayabilen tas gibi orta saha sart oglu sart, umarim lemina veya imbula'dan biri olur.

Sag ve sol bek'e scout transferi yapsalar sesimi cikarmam, takimin genc ve yetenekli oyunculara da ihtiyaci var.

zaten feg ve imbula gelsin takim level atlar. önemli olan transferler bunlar, hele bunlar gelsin ondan sonra beklere bakilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt