Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Roma'nin 500 bin euroya aldigi ve net maas olarak 800 bin euro ödedigi Vainqueur sanki bulunmaz hint kumasiymis gibi davraniyorsunuz.

Bonservisi en fazla 2-3 milyon eurodur bitecek en kolay transferdir 1.5 milyon euro garanti paraya bile gelir

Galatasaray gibi bir kulüp normalde daha iyisini rahatlikla alabilmeli ama Dursun baskan olunca yapacak bir sey yok.

Umarim Imbula'yi falan kiralayabiliriz sacma sapan adamlara bulasmadan.

Enner Valencia zu Tigres 8 milyon euro

Sneijder'in sözlesmesinden dolayi kalacagini düsünüyorum,sinan giderse yerine feghouli gelir sag cizgide feghouli oynar solda belhanda

Gomis
Belhanda Sneijder Fegh

güzel olur

vainquer isterse pas bile atamasan ne cektiysek bu pas atan adamlardan cektik

bizim göbege it gibi kosacak ısıracak adam lazım selcuk gibi bir camış ve tolga gibi 5 macın 3ünde sakat bir adam lazım degil

tempolu olsun en önemlisi bu

Vainqueur'i hiç izlemedim birşey demiyorum oyunculuğu hakkında,Marsilyadaki maçlarını izlediysen Gomisi biraz anlatır mısın?maçlarını izlediğim ve özelliklerini bildiğim adam o,bakalım ne kadar iyi bir scouting yapmışsın tabi anlatıp anlatmamak senin tercihin
tabi söyleyim fikrimi, Gomis'i önceden de tanıyordum tabi.

Cok iyi bir ceza sahası golcüsü ve bitirici, yaptığı koşularla karşı defansı yorup alan açarak da faydalı olacağını düşünüyorum. Kesinlikle yan toplarla beslenmesi gerekiyor etinden sütünden yararlanmak istiyorsak, o yüzden kanatlarımızın performansı elzem olacak.
Eksik yönü geriye geldiği zamanlarda ortaya çıkıyor. Ortasaha yakınlarında özellikle baskı altında top kontrolü ve oyunu tek pasla kanatlara yayıp atak başlatma özelliği pek iyi degil.

vainquer isterse pas bile atamasan ne cektiysek bu pas atan adamlardan cektik

bizim göbege it gibi kosacak ısıracak adam lazım selcuk gibi bir camış ve tolga gibi 5 macın 3ünde sakat bir adam lazım degil

tempolu olsun en önemlisi bu
vainqueur o it gibi kosan zenci ön liberolardan kesinlikle değil renktaş, daha cok defans önünde pozisyon alıp pas arası ile yada ilk hamle ile top kapmaya calısıyor. Melo ile hic alakası yok mesela

Kısa boylu diye veto ettiğimiz Anita, Leeds United'a gitmiş

b48f67340e90dc552c3e35ea8cb4869c.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt