Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sikinti war mevzu cikacak waziyet alayim

ub.msji

Tarık ve Tolgayı bunlar etkilemez ki , Bu adamların sayfalarına ne küfürler atıyor millet ama adamlar parasını almaya devam edecek , Sen bu kadar saçma sözleşme yapmayacaktın ve bu adamların takımı sömürmesine izin vermeyecektin. Bu sözleşmeyi yaptıysan da adamlar parasını sonuna kadar almakta özgür , Hakan Balta gibi güya efsane denen bir adam bile son kuruşuna kadar sömürdü bu takımı bunların yaptığı hiç bişey. Niasse olayı ise Bilal transferinden sonra sekteye uğramıştı diye hatırlıyorum , Niasseyi istemiyoruz falan şeklinde her gün hashtag açtılar yıllarca oynayabilecek iyi bir forvet kaçtı mesela , Niye kaçtı çünkü Bilal zaten Akhisardan geldi bide Niasse mi gelecek bumu vizyon dediler , Takımın başında o zaman Hamzator vardı Niassenin manevi babası gibi bişey transferi kolaydı.
Pek umurlarında olmadığını ben de düşünüyorum ama işte taraftar da tepkisini dışarı atabilmek için bir kanal arıyor. Bunun için iki yol var, stadyum veya günümüzde artık sosyal medya. Sonuçta yapılan sözleşmelerde taraftarın da bir suçu yok.

Niasse olayında haklısın, kurunun yanında yaş da yandı. Ben sadece Bilal olayı değil diye hatırlıyorum, sanki o zaman başka isimler vardı misal en akılda kalan İbrahimoviç.

Hayri'ye bak gercekleri yuzlerine yuzlerine vuruyor

Boyle objektif olan uyeleri gormek guzel

Feghouli'yi sepetleyip Trezeguet,Serdar Gürler ve Emre Akbaba'yı almalıyız 3'nün maaşı pay edilir Feghouli'ye

Akbaba 2.5 M + Tolgaya falan gelecekse sezon sonu beklenmesin , Serdar - Sinan dışında iş yapacak yerli yok

Belhanda 12m
Feghouli 7m
Maicon 7m

kulübün kurtuluşu olur

hayalimdeki takım

Muslera
Mariano-Serdar-Miranda-Nagatomo
Fernando
Garry/Trezeguet-Koziello-Szymanski-Onyekuru
Gomis

Çok boş yorum görüyorum aldığı ücret ve verdikleri katkı bakımından Feghouli ve Belhanda yetersizdir. İkisinden birini de ayıran net art niyetlidir. Tabii ki yetersiz diye yerin dibine sokmaya gerek yok destek olmamız gerekir.

hoca geçen sene belhandayı memnun olmadığı için kesti sonra oynattı ama arkasındakilerin ondan beter olduğu için haliyle yabancı kuralı ortasaha merkezin yetersizliği falan belhandayı satıp 2 yabancı merkez ortasaha ve emre akbaba almak belhandanın kalmasından daha kötü mü olur feghouli konusunda yine diyorum belhandayla aynı sebeplerden eleştirilmediği için ve yerine oynayacak iyi kanat oyuncularımız olduğu için 1 sene daha kalmasında sorun yok iyi teklif gelmesi farklı bişey tabi
belhanda-fernando-selçuk =belhanda kötü oynarsa yedeği kim ve güveniyomusunuz siz söyleyin
feghouli-garry=feghouli kötü oynarsa henry gibi tehdit var rakabet var durum o kadar vahim değil yani
o yüzden carole-belhanda-maicon satılıp 1 stoper-2 ortasaha merkez-1 forvet yapılabilecek en iyi iştir donk ve ozan stoperi yedekleyecek yapacakta bişey yok ortasaha merkez çok önemli hem ofans hem defansif açıdan..

Yav pek fark yok

Fegin attığı asistlerin yarısı Karabük maçı zaten :cautious:

farketmez lig maçı sonuçta arada 3 maç az ve 4 gol + katkı var hiç fark yok demek saçma değil mi ? üstelik 10 numara , her duran topu kullanan belhanda yani o kadar orta açıyor 1 ine çarpıp gol olsa asist olacak sonuçta ekstra uğraş yok.

bi sneijder kapagı daha yiyeceğiz anlaşılan önümüzdeki sezon güzel olur

Üff şu sallama Vidinho haberleri bitsede cidden alınabilecek bi kaç isim gündeme gelse

farketmez lig maçı sonuçta arada 3 maç az ve 4 gol + katkı var hiç fark yok demek saçma değil mi ? üstelik 10 numara , her duran topu kullanan belhanda yani o kadar orta açıyor 1 ine çarpıp gol olsa asist olacak sonuçta ekstra uğraş yok.

Feg de yetersizdi geçen sene

Ne diyelim ikisinin de elde kalacağı kesin gibi birşey.Umarım bu sene yükseltirler formlarını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt