GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 150

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
563K
Sayfa
150/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neler dönmüş yine Serhat ya.

Transfersizlik ve sıcak hava çok kötü bir kombin oluyor yaz aylarında insanlar çileden çıkıyor.

sent via GSC

Talisca 9.5 numara olduğu için pek orta sahada gözükmüyordu medel bir noktaya kadar toparladı ama Talisca'nın takım oyunundan uzak durup bireysel performans üzerine yoğunlaşmasından sonra orta sahaları tamamen bitti 15-16 sezonunda çok iyi orta saha organizasyonları olurken 16-17 sezonunda Aboubakar'ın stoperleri üstüne çekip orta alanda boşlukları çok iyi değerlendirdiler ama geçen sezon tamamen sistemleri çöktü hareketsiz forvet üzerine hareketsiz pasör orta sahayla çok puan kaybettiler tabi burada asıl nokta biz de çok puan kaybettik fener de puan kaybetti ama en az puan kaybeden takım biz olduğumuz için şampiyon olduk.

1) Galatasaray - Fernando / Ndiaye / Belhanda
-Bizim orta sahada 2 tane taş gibi oynayan adam vardı ki Ndiaye 16 m euro'ya sattık Fernando'da ülkeye gelmiş geçmiş en iyi 6 numaralardan biri olduğu için 1 numaralı orta alan bizim diyebiliriz
2) Başakşehir - Mahmut / Emre / Mossoro
-Başakşehir'in hem oturmuş hem pasör hem de dinamik bir yapısı vardı onları da rahatlıkla 2'ye yazabiliriz
3) Fenerbahçe - Souza / Topal / Giuliano
-Bence fenerbahçe ne kadar kötü de denilse deplasman da en yakın rakibine göre 10 puan fazla topladı şans diyebiliriz ama şanssızlıklar da yaşadılar tesadüf denemeyecek kadar fazla topladılar.
4) Beşiktaş - Medel / Tolgay / Talisca
-Bütünlük yok zaten merkezden gelip gol atan en son takım olmaları lazım genel de kanatlara açılıyorlar zaten bi Talisca uzaktan atıyor o da olmasa adamlar merkezden hiç gol atamayacaklardı

bizde sezon başında ki orta saha çok iyidi ama bozuldu yoksa terimle daha iyi seviyeye gelirdik komple.

ndiaye gitti , fernando sakatlandı orta saha baya zayıfladı fernando kendine gelemeden sezon bitti kurtarıcı olarak donk çıkmasaydı farklı şeyler konuşuyor olurduk.

ndiaye gidince bizde merkezden ofansif olarak tıkandık oda farklı 1 konu kanatlar çok iyi işlemezse yine işimiz zor olurdu , ndiayenin deparlarını özledik.

talisca bireysel evet ama defansa yardım ediyordu az çok, orta alanın gerisine geçip topları çıkarmada yardım ediyordu , takıma hücum bölgesine taşıyıp oyunu açıyordu ne kadar ilerde oynuyor dersekte yardım ediyordu.

Neler dönmüş yine Serhat ya.

Transfersizlik ve sıcak hava çok kötü bir kombin oluyor yaz aylarında insanlar çileden çıkıyor.

sent via GSC
yav su 3 gündür neredeyse oturdugumuz yerde terliyorum olacak is degil.

epey de zayifladim ama eskisi gibi olmasada terleme var yine

sende durumlar nasil

bizde sezon başında ki orta saha çok iyidi ama bozuldu yoksa terimle daha iyi seviyeye gelirdik komple.

ndiaye gitti , fernando sakatlandı orta saha baya zayıfladı fernando kendine gelemeden sezon bitti kurtarıcı olarak donk çıkmasaydı farklı şeyler konuşuyor olurduk.

ndiaye gidince bizde merkezden ofansif olarak tıkandık oda farklı 1 konu kanatlar çok iyi işlemezse yine işimiz zor olurdu , ndiayenin deparlarını özledik.

talisca bireysel evet ama defansa yardım ediyordu az çok, orta alanın gerisine geçip topları çıkarmada yardım ediyordu , takıma hücum bölgesine taşıyıp oyunu açıyordu ne kadar ilerde oynuyor dersekte yardım ediyordu.
Bence Talisca tarzı adam varsa Terim'in 4-4-2'si çok iş yapar onun için orta saha daha sert ve box to box oyuncularla kurulması gerekiyor mesela beşiktaş'da melo gibi bir 6 numara olsa yanına da atiba'yı koysan Talisca sezon da 25-30 asist + gol katkısı rahatlıkla verebilir ama medel/tolgay - medel/oğuzhan bu orta sahayla Talisca beraber oynayamaz ya Talisca'ya tamamen özgürlük verip kral yapacaksın ya da adam maç içinde sadece ayağına top geldi mi oynayacak mesela Love ve Talisca çok iyi ikili olma ihtimalleri vardı tabi şenol hiç bu sistemi denemedi o da garip bir durum oldu

Bence Talisca tarzı adam varsa Terim'in 4-4-2'si çok iş yapar onun için orta saha daha sert ve box to box oyuncularla kurulması gerekiyor mesela beşiktaş'da melo gibi bir 6 numara olsa yanına da atiba'yı koysan mesela Talisca sezon da 25-30 asist + gol katkısı rahatlıkla verebilir ama medel/tolgay - medel/oğuzhan bu orta sahayla Talisca beraber oynayamaz ya Talisca'ya tamamen özgürlük verip kral yapacaksın ya da adam maç içinde sadece ayağına top geldi mi oynayacak mesela Love ve Talisca çok iyi ikili olma ihtimalleri vardı tabi şenol hiç bu sistemi denemedi o da garip bir durum oldu

aynen öyle arkasını topluyacak adam bul keyfine bak ,medel ve oziyle de iş yaptı ama bizde olsa daha çok iş yapardı orasıda kesindi.

aynen öyle arkasını topluyacak adam bul keyfine bak ,medel ve oziyle de iş yaptı ama bizde olsa daha çok iş yapardı orasıda kesindi.
Biz de Melo ve Ndiaye olup önlerine oynayacaktı Terim'in sisteminde lig rekoru kırardı mesela Emre Akbaba bize gelirse inanılmaz katkı veren bir futbol ortaya koyacaktır sezon ortasında Deniz Türüç istiyordum fakat Emre Akbaba'nın gelişimini ve geçiş oyunlarını hatta ikili oyunlarını gördükten sonra net olarak Emre Akbaba gelmeli dedim. Bu çocuk da çok değişik bir potansiyel var umarım gelir gelirse muhtemelen Emre - Fernando - Belhanda sistemini görebiliriz diye düşünüyorum baya etkili oluruz hem de Belhanda'nın kendisine gelmesini sağlar hem de takım performansını yükseltir

yav su 3 gündür neredeyse oturdugumuz yerde terliyorum olacak is degil.

epey de zayifladim ama eskisi gibi olmasada terleme var yine

sende durumlar nasil
Ben de kıpırdamadan terliyorum şu an.

Demin düş aldım yine alacağım sonra yatmadan önce. 2 hafta sonra Adana ya uçacağım burada böyleyse cayır cayır yanan Adana da ne yapacağım hiç bilmiyorum vallah.

Bugün antrenmanda 1,5 saatte güneşte yanmışım yav suratım kıpkırmızı, ıstakoz gibiyim aynı.

sent via GSC

Bu arada Sergen ve onun ayarında olan altın insanlar iyi ki varsınız... gerçekten hayranlıkla takip ettim yorumlarınızı... Hep yapıcı oldunuz hem takımınızı savundunuz... Taraftarlık gönül işidir... Yürekten gelir... Takımın yenilir sen futbolcudan fazla üzülürsün koca gecen karamsarlıkla geçer... Yendiğinde futbolcudan daha mutlu olursun çünkü onlar profesyoneldir parasını alır futbolunu oynar ama sen amatörsündür cebinden para verirsin duyguları ondan daha yoğun yaşarsın... Hayırlısı neyse o olsun... Dediğim gibi hep teşekkür etmek istemiştim ama fırsat olmamıştı iyi ki varsınız...
tesekkürler güzel düşüncelerin için,o arkadaşlar da eglencesine yazıyo ama bazen abartabiliyolar

Biz de Melo ve Ndiaye olup önlerine oynayacaktı Terim'in sisteminde lig rekoru kırardı mesela Emre Akbaba bize gelirse inanılmaz katkı veren bir futbol ortaya koyacaktır sezon ortasında Deniz Türüç istiyordum fakat Emre Akbaba'nın gelişimini ve geçiş oyunlarını hatta ikili oyunlarını gördükten sonra net olarak Emre Akbaba gelmeli dedim. Bu çocuk da çok değişik bir potansiyel var umarım gelir gelirse muhtemelen Emre - Fernando - Belhanda sistemini görebiliriz diye düşünüyorum baya etkili oluruz hem de Belhanda'nın kendisine gelmesini sağlar hem de takım performansını yükseltir

herkes yabancı topçu ister , bekler ben oturdum akbabayı bekliyorum ndiaye ve akbaba gelicek orta saha çoşucak tam aradığımız ve terimin sisteme cuk diye oturucak isim akbaba.

Sorun o adamın rezil cümleleri ve senin onu desteklemen değil benim hesap açmış olmam mı? İstediğin yemini ederim bu benim tek hesabım burda... Kurumsal iş mailimle açtım... Adminlerden teyit alabilirsin...Bak gerçekten kavga etmek istemiyorum SENDEN SİZDEN KORKTUĞUM İÇİN DEĞİL zira bana yapabileceğin hiçbirşey yok... Ne yapabilirsin ki saçma sapan mesajlarını tekrarlamaktan başka? Dövermisin mesajlarla?mesajlarından karakterin belli oluyor zaten... Ha gerçekten art niyetli değilseniz dersiniz ki yanlış anlaşıldı şakaydı falandı özür dileriz dersin ki özür dilemek de bir erdemdir... Ama sen nabıyosun feyk hesap velet erkek ol iq seviyesi vsvs Bu arada ıq seviyesini herkese ölçtürmezler mesela onun da belli bilimsel standartları vardır... Yani iş testi içinde belli bir iq gereklidir... neyse bu sidik yarışına dönecek ben yazıcam sen yazıcan olan milletin huzuruna olacak... Rahatsızlık verdiğim gerçek taraftarlardan özür dilerim... İyi geceler herşey gönlünüzce olsun...

Bilip bilmediğin her konu hakkında yorum yapma o zaman

Sergen genç oyuncuları çok abarttığı için ona takılmak için söylenilmiş sözlerdi

Kaldı ki sana ne oluyor ? Çok herşeyi kitabına uygun yapacaksın madem adminlere şikayet edersin cezası varsa kesilir

Burada show yapmanın amacı ne ?

Zehir demişsin ya sen foruma gelmeden evvel herkes güzel güzel tartışıyordu burada

Bilmem kim bozdu havayı acaba ?

Ben yanlış anladıysam ben özür dilerim... Ama öyleydiyse bile kırmızı çizgiler vardır dokunamayacağın... Bu konu da bence onlardan birisi... Ama gerçekten foruma buram buram olumsuzluk katan çok kişi var... Bu boktan hayatta gelip burdan biraz eğlenmeye çalışıyoruz daha da stres olup çıkıyoruz... Neyse esen kalın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri