GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 154

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
563K
Sayfa
154/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezon sonunda analiz ekibine yıldız oyuncu için rapor hazırlatan sarı- kırmızılı yetkililer, Süper Lig'in gol kralı olan Gomis'ten Şampiyonlar Ligi'nde de başarılı olabilmesi için performansını artırmasını istediler.

Gomis'e, 'Artık değişmelisin! Ceza sahası dışında yoksun. Daha çok mücadele etmelisin" mesajını verdiler.

Galatasaray'ın eski başkanı Dursun Özbek, SABAH'a konuştu ve iddialar ile ilgili, "Gomis'in menajeri yalan söylüyor! Sözleşmesinde her şey açık. Bu işler sözle mi yapılıyor? Yine de menajerini bana karşı doldurduklarını düşünüyorum" diye konuştu.

Vay vayyyyy

1532734165937.webp
gomis:sarıkalp::kırmızıkalp:

bu gökhan dinc tam bir gs kompleksli düsmanı söylediklerini ciddiye almamak lazım hep gs nin aleyhine konusuyor gs hakkında iyi bişey dediginide duymadım
maicon'u falan begeniyorum dedi daha 1-2 gün önce, resmen alay ediyor. maiconun begenilecek hic bi tarafi yok. ayrica fatih terimin oyun planina uymayan bir oyuncu oldugunu gayet iyi biliyor, sinsi herifin teki.

Hem Emre Akbaba hem Ndiaye gelir mi bilmiyorum ama gelirse çok iyi olur hem Belhanda hem Feghouli formasının garanti olmadığını anlar

Belhanda&Feghouli ve Maicon gibi adamlar formanın kolay elde edilmediğini anlar kendileriyle forma rekabetine girecek adamlar olursa ...​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri