GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 207

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
563,9K
Sayfa
207/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim takıma da 3-5 bişey atacaklarsa olabilir sonuçta adamlarla anlaşıp aldığımız bir oyuncu
reyis beranda başlığına yazma yetkin var mı? benim yetkimi kısıtlamışlar 2. bi emre kadar. seninle yaptğımız seviyeli tartışmalardan ötürü sanırım.
bu aralar sürekli biyerlerden aforoz ediliyorum yav.

İngiltere transfer dönemine kadar bişey çıkmaz. Orada bitince muhtemelen Ndiaye kiralarız,Denayeri kiralarız.

Emre Akbaba olayıda muhtemelen hocanın isteği doğrultusunda kontenjan için. Yani o olursa mesela 10'da Emre veya Ndiayeyi kullanıp Belhandayı dehleyip yedek forvete verebilir kontenjanı. Ama mevcut durumda Carole gitti varsayalım Ndiaye ve Denayer geldiği an başka yabancı hakkımız olmuyor. Akbaba kritik bir transfer

---------Ismail

Linnes-Donk-Serdar-Yuto

---------Fernando

Sinan-Feg-Belhanda-Garry

-----------Gomis

Super kupa macina böyle cikariz diye düsünüyorum

Vallahi yıldım artık ne basiretsiz yönetim var yahu. Terim 2 haftada 1 birşeyler yaparsak bir bildiğimiz var diyor ortada hala bir şey yok. Ulan kimi yollayacaksanız yollayın artık. Lig başlıyor lig! hala stoper, ortasaha , forvet alacağız.

1jm2GV.gif

TRANSFER - Werder Bremen, 39 yaşındaki Claudio Pizarro'yu kadrosuna kattı. Böylece Pizarro, Werder Bremen'e 5. kez transfer oldu.

1f538.png
? 1999
1f538.png
? 2008
1f538.png
? 2009
1f538.png
? 2015
1f538.png
? 2018
Lokomotiv Moskova, Schalke'nin stoperi Benedikt Höwedes'i 5 milyon euro karşılığında kadrosuna katmaya çok yakın. Alman oyuncuya ise yıllık 4 milyon euro ödenecek. (Bild)
Kjaer'in menajeri Beck: ''Transfer dedikodularını ben de duyuyorum ancak Milan'dan henüz bir teklif gelmedi. Ama diğer ülkelerden var. Türkiye'den takımlarda var, hepsi ile görüşüyoruz.''

Wernbloom ne durumda acaba. Almalıyız bu adamı cüzi bir maaş ile. Tam bir joker adam. Forvette bile oynamış bu sene 10 küsür maç

Millet fikoyu övüyor ama maaş tablosu bizden kötü. Fabri ve Mitrovic gitti bunları düşersen 41.5 milyon euro. Ayrıca listede Hutchinson, Roco ve Umut Nayir yok. Fabri'nin yerinede kaleci almaları lazım.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt