GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 224

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
564,1K
Sayfa
224/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla daha grup acilis macinda Avustralya macinda hakem VAR'a ragmen cok kotuydu

Sonra Peru maciydi sanirsam devam etti bu kotuluk

Arjantin macinda bir periyot iyi oynadilar onun disinda cidden hic begenmedim

Finalde Hirvatistan ezdi bence skora ragmen

Brezilya - Belcika macinin galibi almaliydi kupayi yahut Arjantin
Brezilya - Belcika macinin galibi yenseydi Fransayı yahut Arjantin :D
İşte futbol tarzını beğenmeyebilirsin ama hakketiler yani mesela Atletico şampiyon olduğunda ben derim bu takım hakketmedi çünkü futbolunu beğenmiyorum defansif kalıyor aynı şey bence :D

Yonetim suan harcamalari kapatti mali yonden ugrasiyorlar eyvallah ama insan soyle gider bi sponsporluk anlasmasi yapar klubu basamak olarak kullanabilir gibi ibareler ile saglam topcu alip clde gruplara kalirsan parada gelir

Renkdaşlar Gomisi yollayıp yerine Silvayı almışsınız ama bu adamı izleyipte futbolculuğunu mu beğendiniz yoksa yakışıklılığını mı? Ben izlemediğim için soruyorum Gomisi kesecek bir forvet midir?

Brezilya - Belcika macinin galibi yenseydi Fransayı yahut Arjantin :D
İşte futbol tarzını beğenmeyebilirsin ama hakketiler yani mesela Atletico şampiyon olduğunda ben derim bu takım hakketmedi çünkü futbolunu beğenmiyorum defansif kalıyor aynı şey bence :D

Yalan olmasin Atleti'yi ve Simeone hocami cok severim

Keza pozisyon vermiyorlar

Fransa pozisyon verdi ama gol yemedi gibi daha cok

Neyse zaten tarafsiz olabilecegim bir mevzu da degil iyi oynasalar bile soverdim Fransizlardan tiskiniyorum

Renkdaşlar Gomisi yollayıp yerine Silvayı almışsınız ama bu adamı izleyipte futbolculuğunu mu beğendiniz yoksa yakışıklılığını mı? Ben izlemediğim için soruyorum Gomisi kesecek bir forvet midir?

Asiri yakisikli yawww, adi da cok iyi tam topcu adi

Italya ligini takip ederim Milan'in 10 macini falan izlemisimdir bir bok oynamadi

Yalan olmasin Atleti'yi ve Simeone hocami cok severim

Keza pozisyon vermiyorlar

Fransa pozisyon verdi ama gol yemedi gibi daha cok

Neyse zaten tarafsiz olabilecegim bir mevzu da degil iyi oynasalar bile soverdim Fransizlardan tiskiniyorum
Bak pozisyon verdiler cidden Varane ve Lloris in hamleleri olmasa Belçika eleyebilirdi ilk 20 30 dakika fena bastırmışlardı

kaç gol atmış zaten A. Silva bugüne kadar da Gomisin yerini tutsun?
rakip defans ve kaleciler bayan olsaydı her maç en az 3 4 gol atardı ama :)

Eskiden diger her topcusundan nefret eder ama Henry'i severdim

Simdi benzeri bir durum var sadece Mbappe'yi seviyorum

Onun adina sevindim diyelim ama umarim soyle 3-4 turnuva Guney Amerika yahut Akdeniz ulkeleri kazanir su turnuvayi
Mbappe :hat:
Bir sonraki turnuva gözlemlerime göre yine bahsettiğimiz 3 takım ön planda olacak bence Bra-Bel-Fra

Milan'da tutmadı ama olumsuz anlamda çok hareketli geçti orada sezon. Gomis gibi bir bitirici veya tek vuruş ustası diyemem ama burada tutarsa 15-20 civarı gol atar. Genç ve daha dinamik bir oyuncu doğal olarak. Gomis'i göndermek durumunda kalıyorsak Silva'ya hayır denmez bence.

Porto taraftara göre Andre Silva

Quick, strong physically, good technique, good at build-up & linking up, unreal positioning, great stamina & very hardworking CF. Needs to improve finishing, but numbers are great despite that - 28 goals in 52 for club & country in his first year at top level.

CR7: "When I retire, Portugal is still in good hands. We have a great forward in André Silva".

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt